Event | V&D Kerstevent - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Event | V&D KersteventToen ik de uitnodiging voor het V&D Kerstevent in mijn mailbox ontving dacht ik: "Huh, nu al?" Maar toen ik even ging rekenen besefte ik dat Kerst eigenlijk helemaal niet zover weg meer is! (Ik blijf gewoon met mijn hoofd in de zomervakantie hangen, don't blame me) Ik vind Kerst altijd de gezelligste tijd van het jaar: kerstboom, buiten sneeuw en binnen lekker warm aan de chocolademelk. Ik had dan ook ontzettend veel zin in het Kerstevent van V&D! Bovendien kwamen er ook een heleboel leuke medebloggers. Dus ging ik gistermiddag uit stage op naar het hoofdkantoor van V&D!


Bij binnenkomst waande ik me meteen in de kerstsfeer. Kerstbomen everywhere en ook de mooi gedekte tafels en chique kerstjurkjes konden niet ontbreken. We kregen allemaal een badge met onze naam er op en dat voelt stiekem toch altijd wel heel cool. In april was ik al naar het V&D Summer Style Event geweest en wat één van mijn leukste events ooit was. En ook dit keer had V&D weer goed haar best gedaan! De showroom was ontzettend mooi versierd met allemaal leuke hoekjes met verschillende kerstbomen. Er was zelfs een knalroze met witte kerstboom, die wil ik zeker op mijn kamer hebben! :)Ik heb lekker door de nieuwe collecties gesnuffeld en ben veel leuks tegengekomen. De leukste ontdekking was toch wel de versiering voor in de kerstboom. Wég met die saaie, rode kerstballen, volgens V&D kun je daadwerkelijk alles in de boom hangen! Ik kwam visjes tegen, varkentjes en felgekleurde figuurtjes, ik vind het helemaal leuk! Voor de rest heb ik vrij weinig foto's gemaakt omdat ik te druk was met kletsen. (Goh, wat een zwaar leven heb ik toch). Er waren echt ontzettend veel leuke bloggers met wie ik hoognodig moest bijpraten of die ik voor het eerst ontmoette. Het is altijd één gezellige bende met al die bloggers bij elkaar!

Na afloop gingen we natuurlijk niet met lege handen naar huis! Ik zal jullie een kleine sneak peak geven van de goodiebag (omdat ik weet dat jullie dat zo leuk vinden!) In de goodiebag zat onder andere een fijne cleanser van Clinque, een parfum bodymelk en een canvas bag van Desigual. Maar het toppunt was toch wel de killer heel gemaakt van witte chocolade. Blijer kun je mij niet maken, want dit is werkelijk fantastisch. Ik denk dat ik het niet eens durf op te eten, zo gaaf ziet het eruit! 


Al met al was het weer een onwijs gezellig event, bedankt V&D en bedankt voor de gezelligheid lieve medebloggers!

Hebben jullie ook al zo'n zin in Kerst? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

47 opmerkingen:

 1. Wat zijn je foto's mooi geworden! Het was leuk je weer te zien. En he, Nicole die iets niet durft te eten? That's new! Ik had verwacht dat je wel al aan de chocola begonnen zou zijn hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Door deze foto's krijg ik wel zin in de kerst, heerlijk bij een boom zitten met warme chocomel met slagroom en een fijne film. Ik heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er onwijs leuk uit zeg! En heel gezellig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf. Zo'n event lijkt me heel leuk. Het ziet er mooi uit en wat gaaf dat jullie een naambadge kregen. Ik kan me voorstellen dat dat speciaal voelt. Mooie foto's heb je gemaakt, ziet er sfeervol uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaa laat de kerst maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was leuk om er bij te zijn, mooie foto's heb je gemaakt! En die chocolade hak is inderdaad erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem10.10.13

  Wow, dat ziet er inderdaad gezellig uit! Ik had wel een foto van die knalroze met witte kerstboom willen zien eigenlijk! Die foto's zorgen ervoor dat ik wel weer helemaal zin krijg in al die versieringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er weer erg gezellig uit :) Ik heb het hele jaar door altijd zin in kerst, maar eigenlijk ook in zomer. Het liefst zou ik een schakelaar hebben waarmee ik de ene dag kon bepalen dat het buiten donker en koud was en ons huis versierd was met lichtjes en gevuld met chocolademelk en de andere dag dat het 25 graden is en het zwembad open is. Maarja helaas dat gaat natuurlijk niet :(
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk al die spulletjes voor kerst :) mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er erg leuk uit Nicole! Jammer dat ik gister niet kon :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldige items!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah ziet er zo leuk uit! Ik had die chocolade schoen ook. Uiteindelijk moest ik hem weggooien omdat die niet meer goed was (durfde hem niet te eten omdat die zo leuk en mooi was). Hahaha!X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha die schoen zou ik eerst een paar weken laten staan om naar de te kijken :b! Hij is echt mooi, je foto's zijn trouwens echt mooi geworden (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie foto's! Ik heb echt ontzettend zin in kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk hoe je het hebt geschreven, het voelt alsof ik er ook even bij was!
  Mag ik je vragen hoe jij bent uitgenodigd? Het lijkt me zo gaaf om de volgende keer ook heen te mogen gaan!

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's! Ik heb echt weer zin in de kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ahh wauw, ziet er zo leuk uit!
  Ik wilde ook gaan maar kon helaas niet, mehh.
  Ik zie je bij de meeting!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er inderdaad uit als een super gezellig evenement, lekker in die kerstsfeer!
  Ikzelf heb me nog steeds niet aangemeld bij PR bureaus haha. Hoewel ik al wel van sommige uitnodigingen krijg. Misschien er dan toch eens achteraan gaan ;) Komen wij elkaar ook eens tegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik zie mooie items voorbij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie foto's heb je gemaakt zeg! Ziet er uit als een heel leuk event.

  Liefs, Mariete

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er echt super ut! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wow super mooie foto's en een leuk verslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er heeeel leuk uit! En die pump, wow. Bijna zonde om op te eten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooie foto's en die chocolade stiletto is ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb al helemaal zin in deze collectie! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Anoniem10.10.13

  Knappe foto's! Ik kom al helemaal in de sfeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. wat een ontzettend leuk event!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Superleuk! Het ziet er allemaal zo gaaf uit en heel leuk ingericht allemaal! Ik krijg echt weer zin in kerst! Xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ziet er super uit allemaal! Geen foto van de wit/roze kerstboom? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ziet er gezellig uit! En oooo die chocolade heel! I want!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooie foto's zeg! Lijkt me een superleuk event en de goodiebag is echt heel tof gevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Het ziet er echt suuper leuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ziet er uit als een super leuk event :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Goodiebags zijn altijd leuk! Mijn vriendin is er ook geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik kon helaas niet komen, maar anders was ik ook zeker gedaan. Het ziet er erg tof uit! En wat ontzettend leuk: een chocolade hak!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Super leuk event heb al leuke dingen op de foto gezien;)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! zo'n event lijkt mij echt leuk om bij te wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Het ziet er leuk uit! Kerst lijkt inderdaad nog zo verschrikkelijk ver weg, maar voor je het weet staat het weer voor de deur.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat een leuke event! Mooie foto's heb je gemaakt. Jammer dat ik stage had :(

  XH

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een leuk verslagje en mooie foto's heb je gemaakt!
  Ziet eruit als een heel leuk event!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Je hebt er een leuk stuk van gemaakt! Mijn chocolade schoen is al op.. Haha. Hij is heel lekker kan ik je zeggen. Het was leuk je eens in het echt te hebben gesproken. Hopelijk tot snel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat leuk, ze hebben echt gezellige kerst woon accessoires!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Anoniem12.10.13

  Wat een prachtige foto's! Ziet er uit als een heel leuk evenement! Nog even en het is alweer Kerst!

  BeantwoordenVerwijderen