Outfit | Mijn nieuwe winterjas van Saint Tropez


Woehoe, ik heb een nieuwe winterjas! En ik ben er zo ontzettend blij mee :) Ik loop nu volgens mij al twee of drie jaar in dezelfde winterjas, dus het was de hoogste tijd om weer eens een nieuwe aan te schaffen. En dit is 'm geworden!
Ik ging op zoek naar een wat langere zwarte jas en deze jas was eigenlijk precies wat ik in gedachten had! Deze jas is van het merk Saint Tropez, een ontzettend leuk kledingmerk. Ik had er al wel eens van gehoord, maar ik had geen idee wat voor kleding ze er verkochten. En ik kan je vertellen: ik ben fan van de kleding van Saint Tropez! Lekker sportief, casual en toch vrouwelijk. Van die hele chille vesten die ideaal zijn voor in de winter tot fijne spijkerbroeken. En dus ook hele leuke winterjassen!

Op de foto draag ik naast de Saint Tropez jas een trui van C&A en een simpel, zwart rokje van New Yorker.

Je vindt de jas hier, hij kost €139,95 en is verkrijgbaar in zowel zwart als grijs.

En houd mijn blog goed in de gaten! Er komt aanstaande zondag namelijk een hele leuke winactie online in samenwerking met Saint Tropez. Zijn jullie al benieuwd? :)

Heb jij al een nieuwe winterjas gescoord? 

56 opmerkingen:

 1. Dat is dus echt een gave jas zeg! Ik heb laatst in de new yorker 1 gekocht (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend mooie jas! Ik heb zelf ook een wat langere van de ZARA. Hij staat je heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie foto's! De jas staat je super!!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is die leuk! Staat je heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke stof heeft de jas! Staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, is hij ook lekker warm? Ik moet nog voor een winterjas kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is precies goed! Ik heb het namelijk niet snel koud en dit is echt zo'n ideale jas die niet té dik is. :)

   Verwijderen
 7. Wat een mooie outfit, je jas is erg leuk! Wat een mooie foto`s!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie, lijkt me heerlijk warm en hij staatje super! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie jas hoor, vind voornamelijk de structuur mooi. Lekker dat grovere, vind ik echt bij de winter passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige jas en leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is echt heel erg mooi! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw, wat ontzettend mooi is die jas zeg!
  De foto's zijn ook goed gelukt.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeeh, hij is leuk! :) Hij staat je ook goed!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, mooie jas. Ik wil ook nog graag een nieuwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie jas! Kun je weer even mee vooruit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik blijf het maar zeggen volgens mij, opnieuw hele mooie foto's! Staat je heel mooi! Ik kan me herinneren dat ik zelf zo'n jas wilde vorig jaar maar dat niet zo'n goed idee was met fietsen, regen, sneeuw etc. Toch blijft 'ie ontzettend leuk zo'n model..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb vorig jaar twee nieuwe jassen gekocht, dus die gebruik ik dit jaar ook nog. :) Leuke jas hoor. Eén van de twee die ik heb, is ook zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke jas zeg! Vooral die strik vind ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie jas! Ik moet ook nodig een nieuwe!..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke jas, en hele mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, inderdaad echt een hele leuke jas Nicole! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel mooie jas, hij staat je prachtig! Btw knappe foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat staat die jas je goed! Mooie foto's.

  Fijn weekend,
  Fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke jas joh :) echt helemaal mijn smaak en stijl! Ik zelf zou het alleen wat minder vinden dat er een soort band om heen zit, puur en alleen omdat ik zo'n kluns ben die daar niet mee om kan gaan. Ik ben trouwens erg benieuwd naar de winactie en ik weet nu al dat ik mee ga doen haha, want het is inderdaad een leuk merk!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat staat hij je leuk! (: ik heb ook zo'n soort jas maar dan van de Vero Moda ;D met een super grote capuchon net zo'n roodkapje jas haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oww wat een prachtige jas, past je perfect! Ik heb vorig jaar een schapenwollen winterjas aangeschaft waar ik wel heel blij mee ben, maar het kriebelt toch al weer om een nieuwe te kopen... Help, budget :p xo Romy
  rusty-revolvers.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw, super mooie jas, staat je echt heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hij is mooi, staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Helemaal mijn smaak! Hij staat je prachtig Nicole. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat staat ie je goed zeg! Echt een hele mooie jas.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat heb je toch een leuke jas zeg! Mooie kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk blog artikel veel aan gehad!

  BeantwoordenVerwijderen