Budgetfood | Action kant-en-klare pastamaaltijd

Toen ik gisteren in mijn Action shoplog de kant-en-klare pastamaaltijd liet zien, kreeg ik veel enthousiaste en nieuwsgierige reacties. Of ik er een review over wilde schrijven? Natuurlijk! Want ook ik was razend benieuwd naar deze extreem goedkope maaltijd. Zo'n kant-en-klare pastamaaltijd van de Action kost namelijk slechts €0,84. Benieuwd of dit een budgettopper is? Lees dan snel verder!


Gisteravond had ik geen zin om lang in de keuken te staan: ik was moe en had zin iets makkelijks. Deze kant-en-klare pastamaaltijd is daar ideaal voor, want op de verpakking staat dat je het in slechts 7 minuten klaarmaakt! Sneller kan bijna niet.
Eerst moet je 550ml water koken. Als het water kookt, kun je de inhoud van de verpakking in de pan gieten. Wat me meteen opviel, is dat 550ml water een beetje teveel is. Het is namelijk niet de bedoeling dat je het afgiet, de poeder moet in combinatie met water een stevige saus worden, maar dat werd het niet.
Al met al duurde het zo'n tien minuten voordat de pasta goed gaar was, iets langer dan wat de verpakking mij vertelde, maar alsnog in een razendsnel tempo wat mij betreft!
De saus was inderdaad een beetje waterig. Als jullie deze maaltijd zelf een keer willen proberen, raad ik je aan om minder water te gebruiken. Ik denk dat je aan 400ml al ruim voldoende hebt!


Op de verpakking staat dat het voor 1 tot 2 personen is. Aangezien ik een grote eter ben, had ik verwacht dat dit wel genoeg was voor mij. En dat was het zeker! Voor 2 personen lijkt het me wel nét te weinig, amar zoals je op de foot ziet, had ik een flink bord vol. (En nee, dat kon ik niet allemaal op)
En nu de grote vraag: hoe smaakte het?  Ik kan je vertellen: het smaakte hartstikke lekker!
Er zit genoeg smaak aan, de pasta smaakt prima en ook het sausje beviel me goed! Wat mij betreft is deze kant-en-klare maaltijd een absolute budgettopper en ik ben van plan om ook de overige smaken, zoals pesto, eens te proberen. Doordat er geen groenten of vlees in zit, wordt de smaak op een gegeven moment wel een beetje eentonig. Daarom ga ik de volgende keer zeker iets van paprika of kip toevoegen, dat lijkt me erg lekker! Maar ook al moet je zelf wat toevoegen, het blijft een hele goedkope maaltijd.

Ga jij deze kant-en-klare pastamaaltijd van de Action ook proberen? 

40 opmerkingen:

 1. Ziet er lekker uit! Ben benieuwd hoe het smaakt en zeker met het sausje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig zeg, soort instant pasta. :)
  Ik zou het niet zo snel kopen. Ik vind het veel te leuk om echt te koken en hou er van om verse producten te gebruiken en alles zelf te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben een groot Action-lover maar het pad met eten loop ik altijd snel voorbij ;). Moet ik dus eigenlijk niet meer doen zo te lezen. Ik ben namelijk echt de slechtste kok ooit dus dit soort dingen zijn voor mij gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nooit gedacht dat het lekker zou zijn! :o misschien om het gezonder te maken de volgende keer salade erbij maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie ze ook weleens liggen, goed om te weten dat het lekker smaakt. Altijd handig voor een snelle maaltijd met wat zelf toegevoegde ingrediënten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wilde dus net zeggen: er zit verder niets in. Maar inderdaad met een beetje verse groente erbij is het prima voor dat geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is prima te eten maar het vult wel gigantische !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was er heel benieuwd naar, fijn dat het lekker was. Ik vind het er niet super lekker uitzien, maar dat komt waarschijnlijk door dat het er zo weinig kleurrijk uitziet. Met paprika en kip lijkt het me wel lekkerder. Maar ik ga het toch wel proberen, lekker goedkoop en vullend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, super goedkoop. Klinkt ook wel lekker. Het lijkt me inderdaad fijn om er nog iets door te doen, anders is het een beetje saai ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem ook heerlijk!! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit! Handig dat het zo snel en makkelijk klaar is, scheelt weer tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Volgens mij wel een keertje het proberen waard. Ik heb vaak na een lange dag ook echt geen zin om lang in de keuken te staan dan is dit perfecto!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Smaakt prima voor af en toe als je geen zin/tijd hebt om "echt" te koken, combineer het dan wel met een salade, vitamientjes en zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat grappig dat ze dit bij Action verkopen! En als het nog lekker is ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als ik eerlijk ben vind ik het er niet echt lekker uitzien, maar dat wil natuurlijk niks zeggen.. Ik ga het zeker een keer proberen want ik ben erg benieuwd naar de smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er lekker uit. Action krijgt steeds meer goede en leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hmm ik zou dit dus nooit gekocht hebben! Maar misschien voor een ik-heb-geen-zin-in-koken-avond kan het wel van pas komen. Het lijkt me we eentonig inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Brrr, dit lijkt me eerlijk gezegd niet zo lekker. Mijn ouders houden ook niet van koken uit pakjes dus wij blijven toch maar bij de verse pasta(sauzen).

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super handig voor de studenten die opzoek zijn naar budget food. Leuk dat je dit deelt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super handig en het lijkt mij ook nog lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Handige tip en wat goedkoop haha :)

  Ik organiseer samen met CoolCat een leuke Giveaway! Ik mag namelijk 2x2 VIP tickets weggeven voor 'Release the Beast' party. Ik zou het leuk vinden als je meedoet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  PS: Jij gaat toch ook naar de Beauty masterclass van Grazia?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wauw! in 7 minuten! Super handig! Leuk artikel!

  tjalynepiennews.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het ziet er niet heel lekker uit, maar wel handig en het lijkt eigenlijk wel heel veel. Maargoed dan groei ik misschien nog een beetje hahahah... ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. In 10 minuten een maaltijd op tafel hebben staan is wel heel snel zeg! Ben zelf niet zo'n fan van 'kant-en-klaar' eten, maar dit is soms wel handig! Leuk artikel! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super handig! Als je even snel iets moet eten is dit echt perfect, en dat voor maar 84 cent!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuke tip voor als je inderdaad snel moet eten of krap bij kas zit! Of het onder 'gezond/voedzaam' valt betwijfel ik dan weer, gezien het allemaal kant-en-klaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit kant-en-klaar voedsel, maar ik moet zeggen dat dit er best lekker uit ziet.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Handig en low-budget! :) Lijkt me inderdaad wel lekkerder als je zelf wat toevoegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Inderdaad misschien wat groenten toevoegen en het is alsnog snel klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Erg makkelijk, maar vind het er nou niet geweldig uit zien en ik mis ook wel groente erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik eet 'm ook erg vaak, ideaal! Een hele zak krijg ik alleen met moeite op haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wow wat super goedkoop, ziet er ook nog eens hartstikke lekker uit! goeie tip, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen