My favourite blogs

Het is alweer ruim vijf maanden geleden dat ik jullie mijn favoriete blogs heb geshowd. Nieuwe en leuke blogs ontdekken is mijn grootste hobby, ik kan er echt helemaal gelukkig van worden als ik weer een nieuwe favourite heb ontdekt! Nu ik bij SimplyPR stage loop, is het screenen van blogs één van mijn bezigheden, niet echt een vervelend taakje moet ik zeggen! Op die manier ontdek ik ook weer een heleboel nieuwe blogs. Vandaag ga ik jullie een paar van mijn favoriete blogs van het moment aan jullie laten zien!

#1 Refined Sense van Demi

Refined Sense is de blog van de 17-jarige Demi, een ontzettend creatief en spontaan meisje. Die creativiteit zie je meteen terug in de lay-out van haar blog, want wauw: wat is die mooi zeg! Ik vind het echt knap dat ze op zo'n leeftijd al zoiets moois in elkaar kan zetten. En niet alleen haar lay-out is leuk, ook de artikelen die ze schrijf vind ik erg leuk. Haar blog zou ik vooral omschrijven als een persoonlijke blog met artikelen waar ze veel aandacht aan besteedt. Haar leukste rubriek vind ik "De Koffietafel", waarop ze mooie quotes, leuke plaatjes en grappige Tweets plaatst. Refined Sense is echt zo'n blog die meer volgers verdient, neem dus snel een kijkje op de blog van Demi!#2 Pick me an Outfit van Caroline 

Pick me an Outfit, de blog van Caroline, heeft ook al zo'n mooie lay-out. Haar blog heeft een mooi en strak design, waar ik erg van houd! De naam van de blog (die ik trouwens heel origineel vind!) verklapt het al een beetje, haar blog gaat over fashion. Ze post outfitfoto's, shoplogs en inspiratieplaatjes. Maar naast fashion komen er ook hele leuke DIY's voorbij en beautyartikelen. Ze schrijft zowel in het Nederlands als in het Engels en haar artikelen lezen erg fijn. Veel mooie foto's met weinig tekst, een blog die zeker het bezoeken waard is!#3 Our Favourites van Lizzy

De blog Our Favourites van de 18-jarige Lizzy volg ik al een tijdje! Het leuke aan haar blog vind ik dat het zo afwisselend is. Van haar outfits tot persoonlijke artikelen en van interieur inspiratie tot beauty: alles komt voorbij op haar blog. Ik vind ook dat ze erg leuk schrijft, haar artikelen lezen erg fijn! Net als ik, is Lizzy net op kamers gegaan en daar zie je ook regelmatig iets over verschijnen op haar blog. Ze lijkt me een heel aardig en spontaan meisje en ik zou het leuk vinden om haar eens in het echt te zien! Als je Lizzy nog niet volgt, neem snel eens een kijkje op haar blog!#4 Scribbles of Valérie van Valérie

Scribbles of Valérie is een blog die ik nog maar een week of twee geleden heb ontdekt. En ik vind hem zo leuk dat ik nu alle artikelen aan het teruglezen ben! Ook Valérie is een ontzettend creatief meisje, ze is freelancer en ontwerpt de meest gave lay-outs waar ik echt jaloers op ben. Op haar blog post ze regelmatig nieuwe lay-outs die ze heeft ontworpen die je voor een klein bedrag en soms zelfs gratis over kunt nemen. Op haar blog vind je niet alleen artikelen over haar ontwerpen, maar ook veel over beauty. Zo laat ze regelmatig een beautywishlist zien of haar favoriete beautyproducten, een erg leuke afwisseling! Haar artikelen schrijft ze in het Engels, begrijpelijk voor iedereen!

Kende jij deze blogs al? 

39 opmerkingen:

 1. Ik kende er nog geen, maar ze zien er heel tof uit! Ik ga zeker even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De 2e en 4e spreken me erg aan, dus die ga ik eens checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken ze allemaal nog niet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke blogs, kende ze allebei nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blogs, het lijkt me echt leuk om stage te lopen bij een PR bureau! Hoe is het bij Simply? X Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah leuk, de eerste ben ik gaan volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De eerste ken ik en de rest nog niet. Altijd leuk zulke stukjes. Je ontdekt er nog eens wat leuks mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het ook altijd super leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Lizzy en caroline kende ik al, super leuke blogs hebben ze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken! Jouw eigen blog ziet er mooi uit zo met dit design trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken, bedankt voor de tips! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaahhh wat lief van je! Super bedankt :)
  Hoe cheesy het ook klinkt, mijn dag kan niet meer stuk!

  xoxo
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kende alleen die van Denise en Caroline :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke blogs! De eerste en derde kende ik al:)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat onwijs leuk zeg! Dankjewel voor de tips : )
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De meesten kende ik inderdaad al! Super leuke blogs!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je nieuwe layout is prachtig Nicole! Echt heel erg leuk!
  Ik kende de meeste blogs al, en de ander staat nu in een nieuw tabblad. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik kende ze allemaal, behalve die van Valerie!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg leuk artikel! Refined sense vind ik ook heeel leuk en mooi, net als de blog van Valérie! De andere blogs kende ik nog niet, meteen even gaan kijken. :) Ik weet niet of ik het al heb gezegd, haha, maar ik vind je lay-out zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah wat ontzettend lief zeg :) ik nam een kijkje bij mijn statistieken en zag tot mijn verbazing 240 pageviews! Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Toen zag ik bij verkeersbronnen jouw blog voor bij komen en was ik toch wel nieuwsgierig! Mijn dag kan niet meer stuk met al die lovende woorden :)
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die van Lizzy is eigenlijk de enige die ik samen met jou volg haha de rest kende ik nog niet. (oops!)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die van Lizzy ken ik, ook een tijdje gevolgd! Scribbles of Valerie is heel erg leuk ja, prachtige lay outs ook! Je nieuwe blog lay out is echt heel tof! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nee, ik kende de blogs nog niet, maar ik ben gelijk een kijkje gaan nemen en ik kan gebruiken waarom dit jouw favoriete blogs zijn op dit moment! Er zitten zeker goede tips tussen! :) Hoe bevalt het op kamers wonen, trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke blogs! De tweede kende ik nog niet dus ik ben even gaan kijken! De blog van Lizzy vind ik erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeh nieuwe blogjes, net wat ik nodig had nu ik al 3 uur wakker lig. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Bedankt voor de leuke tips Nicole! Ik ga zeker een kijkje nemen op de blogs. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Erg leuk! Toevallig allemaal blogs die ik nog niet kende.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een super leuke tips, ga ze gelijk allemaal bekijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik kende geen van deze blogs al, maar ben er nu wel een paar bij gaan volgen! Wat een leuke zitten erbij zeg :)

  X Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk, ik kende ze allemaal nog niet dus heb weer een wat nieuwe blogs ontdekt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Super leuk om zo'n overzichtje te zien., Zie je ook gelijk waarom andere bloggers naar bepaalde blogs terug gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen