Event | C&A Denim on the Move perseventEindelijk was daar weer eens een bloggersevent! Ik kan me het laatste event al niet eens meer herinneren! In de zomervakantie gebeurt er altijd vrij weinig in bloggersland, maar nu het september is, zijn er weer volop evenementen. Gisteren ging ik samen met Judith van My own Vogue World (en SharonJessy en Sanne die ik onderweg tegenkwam) naar het C&A Denim on the Move bloggersevent. De uitnodiging beloofde al veel goeds: een fashionshow, drinks & bites en een DJ. Na stage sjeesde ik naar de bus en ik was pre-cies op tijd toen de fashionshow begon!
Het evenement vond plaats op een onwijs toffe locatie. Een oud, industrieel gebouw was omgetoverd tot runway. Op deze catwalk werd geshowd hoe je zeven dagen per week denim kon dragen en de presentatie was in handen van Liza Sips. De catwalk was verdeeld in vijf vakken waar elke keer een model de catwalk op kwam lopen. Mannen, vrouwen én super schattige kindjes: ze kwamen allemaal voorbij. En niet alleen liepen ze over de catwalk, ze dansten er op los! Ik vond het echt super leuk om te zien!
Nadat de fashionshow was afgelopen, kon je nog je eigen denim blouse customizen. Dat moest ik natuurlijk ook uit proberen! Met studds en schuurpapier versierde én destroyde ik de denim blouse. Daarna heb ik hem meteen aangetrokken! Natuurlijk waren er ook volop hapjes en heerlijke drankjes (nooit vervelend, hihi). Bij de ingang/uitgang kon je nog een polaroid foto van jezelf maken en dat hebben we natuurlijk ook gedaan.

 We gingen zeker niet met lege handen naar huis, we kregen een ontzettend leuke én originele goodiebag mee! Voor elke dag van de week zat een goodie in: een mueslireep voor maandag om jezelf weer even op te laden na een heftig weekendje, een superleuk bolhoedje om de dinsdag een beetje leuker te maken en om op zondag helemaal tot rust te komen twee heerlijke doosjes met thee en een Grazia. Ook zat er nog een giftcard in van de C&A die ik zeker goed ga besteden.


Het was echt een super leuk event, ik ben benieuwd naar de nieuwe denim collectie van C&A in de winkels!

37 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je daar bij was. Het ziet er erg leuk uit inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, cool event! De kleding ziet er ook tof uit, ik wist helemaal niet dat die tegenwoordig zulke leuke kleding hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel tof uit zeg! C&A heeft steeds leukere kleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's heb je gemaakt! Bij mij gingen er telkens mensen voor staan haha

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk event met heel veel mode! Vooral de spijkerblouse is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zulke events zijn zeker de moeite waard zeg!
  Ik woon alleen nog aan de verkeerde kant van het land :(

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super tof event, leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet er er leuk uit! Ben benieuwd hoe je blouse is geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel tof uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf zeg! Je had het er maar druk mee gisteravond. :) Ik zag je nog! Jeej, een van de bloggers die ik gelijk van gezicht herkende! Maar toen ik hoi wilde zeggen was je helaas alweer weg, misschien een volgende keer beter. :) Het event ziet er echt tof uit, fijn dat je de show precies redde! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Grappig detail, die nootjes in dat spijkerbroek-bakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had al wat foto's gezien bij Jessy maar het mannelijke model op de foto nog niet haha, die vind ik ook heel leuk gestyled! Ooit hoop ik ook eens naar zo'n event te mogen, dat lijkt me een hartstikke toffe ervaring!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er leuk uit! Had er ook wel heen gewild! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er echt uit als een super leuk event :) De hapjes zijn ook leuk neergezet zeg! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat ziet dat er leuk en gezellig uit !
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik was er ook, heb zelfs 2 blousjes gecustomized. Ik was al erg optijd, dus had er voor de show ook 1 gemaakt. Was een geslaagd event!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een gaaf event! Ik hou van de C&A, jammer dat ik er niet bij kon zijn, of was uitgenodigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke creaties. Je kan echt met denim alle kanten op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oeh, ziet er inderdaad ontzettend leuk uit! En wat een leuk idee ook van die DIY blousjes. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat leuk dat ze die catwalk eens anders hebben gedaan dan normaal..

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je hebt echt mooie foto's gemaakt! Ik vind het campagne helemaal top van c&a!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er supergaaf uit! Ik ben ook erg benieuwd naar het resultaat van je blouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke post heb je ervan gemaakt! Mooie foto's ook!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke foto's, het ziet er super gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie foto's heb je gemaakt! Leuk dat je er was:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 26. He ik zie ineens mezelf/mijn telefoon & handen terug op je foto hier haha :-)
  Het was een leuk event!

  BeantwoordenVerwijderen