New in | Sarenza boots & shoes - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | Sarenza boots & shoes


Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd echt ontzettend veel geluk heb! Ik win de ene winactie na de andere. (Ach, geluk is met de dommen, zeggen ze altijd hè...). Twee weken geleden kreeg ik een mailtje van Sharon van de blog Style Chameleon dat ik de winactie van Sarenza op haar blog had gewonnen. Echt super leuk! Ik mocht voor maar liefst €100,- schoenen uitzoeken bij de online schoenen webshop Sarenza. En daar heb ik goed gebruik van gemaakt! Ik heb denk ik wel twee uur lang op Sarenza rond zitten neuzen, er is zoveel keus! En laat ik nu net heel slecht zijn in kiezen... Maar het is me gelukt: voor €100,- scoorde ik twee paar schoenen.

Ik ging bewust op zoek naar laarsjes. De herfst komt er natuurlijk weer aan en dan vind ik laarsjes ideaal! Bij Sarenza was er volop keus en al snel kwam ik bij de standaard zwarte laarsjes uit, waar ik al lang een paar van in mijn kast heb staan. Ik besloot om eens "gek" te doen en ik koos uiteindelijk dit mooie paar bruine boots uit. Ze hebben een laag model en er zit een dikke hak onder. Deze laarsjes zijn echt wat voor mij, ik vind ze super leuk! Ze zijn stoer en toch classy tegelijk en wat ook niet geheel onbelangrijk is: de laarsjes maken mij toch weer een paar centimeter langer. (Yay!)
Deze laarsjes kosten €60,00.Omdat ik nog €40,00 overhad, ging mijn zoektocht verder. Ik vind de schoenen van Clarks al een lange tijd heel erg leuk! Lekker stoer, zoiets had ik nog niet in mijn schoenenstash! De echte Clarks waren ook verkrijgbaar bij Sarenza, maar die waren helaas een beetje boven mijn budget. Toen vond ik deze look-a-likes die ik misschien nog wel leuker vindt! Ze zijn van echt leer en van de binnenkant zijn ze bedekt met een heerlijk warm (ik denk wollen) stofje, precies van dat spul dat ook in Uggs zit. En ze lopen heerlijk! Ik vind het leuk om ze te combineren bij een rokje of een strakke jeans. Ze kosten precies €40,00!

Ik heb mijn schoenen voor de herfst en de winter in ieder geval al gevonden!

Weet jij al welke schoenen of laarsjes je deze herfst/winter wilt aanschaffen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

52 opmerkingen:

 1. Tof! Vooral het eerste paar vind ik heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh zalig, super cool! :) Mooie schoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke schoenen. Gaaf dat je die winactie hebt gewonnen. Ik vind de laarsjes echt super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind allebei de schoenen mooi en echt mijn smaak! Heel veel plezier ervan xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je laarsjes echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe nice als je voor €100 mag shoppen! En je hebt twee paar leuke schoenen uitgekozen, ben vooral benieuwd naar die lookalike Clarks ;) Ikzelf ga deze winter voor loafers. Daarnaast moet ik wellicht nog een paar laarsjes vinden.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze beiden erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die laarsjes zijn echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het laatste is echt leuk! Wat een koopje voor zulke nep-clarks!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die laarsjes zijn heel leuk! Gefeliciteerd nog met je prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, prachtig!! Vooral het tweede paar. Die is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh jij wint wel vaak iets Nicole, wat een geluk! De laarsjes en schoenen zijn heel leuk :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat gaaf dat je gewonnen had!
  Ze zien er beide leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke schoenen! :) Ik vind vooral die Clarks look-a-likes leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wowww wat gaaf dat je gewonnen hebt. En wat heb je mooie schoenen uitgekozen zeg! Die laarsjes zijn mooi, maar die nep clarks zijn zo mogelijk nog mooier :) Kun je niet wat winvibes naar ons sturen ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gaaf dat je dat gewonnen hebt! Wat een leuke schoenen! Vooral die onderste!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem6.9.13

  De laarsjes zijn super :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind je laarsjes echt heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die namaak clarks zijn zoooo mooi! Kan je mij het linkje sturen? XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, leuk zijn ze hè? :) Ik ben er echt super blij mee en ze lopen ook nog eens heerlijk. Hier het linkje: http://www.sarenza.nl/coolway-moira-s801077-p0000079312

   Verwijderen
 20. De 2de vind ik de leukste, ze zullen ook wel lekker zitten lekker zacht :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele leuke aankopen! Ik win de laatste tijd ook echt bizar veel, haha!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ah dat is echt leuk als je zoveel wint, echt mooi!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem6.9.13

  Die look-a-like Clarks zijn super leuk, zijn die er ook in het zwart?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze zijn er ook in het zwart! Hier het linkje: http://www.sarenza.nl/coolway-moira-s332-p0000079312

   Verwijderen
 24. Wat leuk dat je gewonnen had, goede keus heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. die laarsjes zijn leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel leuk! ik mag niks kopen want ik zit nog steeds op mijn Shoe No Buy (bijna voorbij!)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw, wat leuk! Erg leuke schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw wat een super leuke schoenen! Vooral die laarsjes, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wow wat leuk dat je dat gewonnen had :) je hebt echt hele leuke schoenen uitgekozen! Ik heb nog steeds geen winter/herfst laarsjes maar ga binnekort wel even op pad om een paar leuke uit te kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk dat je had gewonnen! Je hebt leuke schoenen uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. De Clarks look-a-likes zijn zo leuk! Goede keus (:

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ze zijn beiden echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Allebei echt heel erg leuke schoenen! Ben benieuwd hoe je ze combineert, vooral de veterschoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oooh de laarsjes vind ik geweldig! Geluksvogel die je bent ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Anoniem7.9.13

  Supertoffe schoenen! Vooral verliefd op de Clarks-Look-A-Likes. Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Lucky you, ik vind dat tweede paar fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Die eerste zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Gave schoenen!

  Ik volg je via bloglovin, het zou leuk zijn als je ook volgt
  LIEFS http://inspiiredbylife.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 39. aah, jij hebt echt geluk zeg! Dat zijn echt hele leuke schoenen zeg n_n En leuk dat je een clarks-look-alike hebt gevonden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. New In = ook New Out Nicole ;) leuk die Clarks 'look-a-likes'

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Je hebt echt supertoffe schoenen uitgezocht! X Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Anoniem8.9.13

  Hee! Ik had een vraagje, hoe vallen de namaak clarks uit? Ik vind ze namelijk heel erg leuk en wil ze ook gaan bestellen :)
  Hopelijk hoor ik wat terug! Ik heb geen blog/blogspot vandaar anoniem.
  -XXX- Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf maat 38, maar op de site werd aangeraden één maat groter te bestellen, dus ik heb ze in maat 39 besteld en dan zitten ze perfect!

   Verwijderen
  2. Anoniem12.9.13

   Oké, bedankt! :)

   Verwijderen
 43. Superleuk artikel, en ik ben blij dat jij er ook heel blij mee bent!

  Alleen de link naar mijn blog doet het niet, er moet namelijk nog www ervoor :)  www.style-chameleon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat een geluk zeg! Hele mooie schoenen. Mijn favoriet zijn de laarsjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Anoniem28.9.13

  Leuk ze lijken een beetje op mijn nieuwe schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. heb jij misschien een link van die look a likes clarks voor mij ?

  BeantwoordenVerwijderen