Filmpje | Shoplog Primark, C&A en ZalandoJa ja, I did some shopping. Vorige week was het bagger slecht weer en had ik gewoon de zeer grote behoefte om te gaan shoppen! Tja, soms heb je dat gewoon...
Ik ging op donderdagavond naar Zaandam en ging shoppen bij de Primark & C&A (TIp voor iedereen die van een rustige Primark houdt: ga op donderdagavond!)
Ook bestelde ik laatst nog een aantal leuke items in de sale op Zalando. Ik vind het ideaal, dat online shoppen, jullie ook? Hierbij nog even de linkjes naar de bestelde items van Zalando. Inmiddels zag ik dat een paar items alweer wat duurder waren geworden, maar alsnog het kijken waard!

Klik hier als je de video niet kunt zien. 

Zwart t-shirt van Esprit: klik hier (€23,95)
T-shirt met zwart-wit print van Mint&Berry: klik hier (€18,95)
Multicolor blazer van Vero Moda: klik hier (€15,95)19 opmerkingen:

 1. Leuk, Nicole! Die nieuwe setting en dat schattige muziekje 'staan' je erg goed :-)

  Liefs Judith
  www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje & mooie aankopen! Dat blousje zonder mouwen van de primark vind ik erg schattig.

  Liefs Fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, vrolijk filmpje! Echt heel erg leuk om naar te kijken! En wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik vind vooral het leren rokje van de C&A echt heel erg tof. Ik wil zelf ook nog graag zo'n rokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuk filmpje, je praat tof voor de camera! vooral een heel leuk rokje van c&a! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk filmpje! Echt tof om te kijken. Leuke spullen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke items!
  Vooral dat laatste truitje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie aankopen! De C&A heeft de laatste tijd ook hele leuke jurkjes! Misschien nog een tip, ik denk dat je het merk Dorothy Perkins ook wel leuk vind! Deze verkopen ze sinds kort in de V&D!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh die tweede trui had ik ook gepast en vond 'm heel erg leuk, maar toch niet meegenomen. Nu zit ik te twijfelen om 'm te kopen haha, hoop dat die actie nog wel geldt volgende week! Ik heb bij de C&A super leuke boots gekocht én een parka jas. C&A is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke items heb je gekocht! De C&A is een van mijn favoriete winkels. Ik ga er deze week hopelijk nog een x heen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je leuke dingetjes gekocht!

  Check out my blog? Ik ben gisteren begonnen!
  http://brieffashion.blogspot.com
  Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dat zalando shirt is inderdaad leuk!! ik vind dat C&A de laatste tijd niet meer veel leuke dingen heeft maar normaal kan ik daar ook genoeg uitzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. huh, luister jij naar kpop of had je maar gewoon een random liedje van internet gehaald voor je filmpje :')? Echt een leuke haul de tanktop van primark is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Whehehe, als arme student geef je meer uit aan kleding dan ik. Ik trek mijn kleding aan tot er letterlijk de gaten invallen en dan naar de Kringloop toe....tja arme niet-student.

  BeantwoordenVerwijderen