Challenge | 5x avondeten met 10 ingrediënten - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Challenge | 5x avondeten met 10 ingrediëntenDe 10 euro challenge van twee weken geleden vond ik erg leuk om te doen: vijf dagen lang eten met slechts 10 euro in mijn portemonnee. En dat is me gelukt! Ik wilde graag weer een challenge doen, maar de vraag was: wat voor challenge? Gisteravond schoot me ineens een super leuk idee binnen: ik ga een week lang avondeten voor mezelf maken met slechts 10 ingrediënten. Net als met de 10 euro challenge, hoef ik maar voor vijf dagen eten te koken omdat ik in het weekend bij mijn ouders eet. Vanavond ga ik boodschappen doen voor de hele week en ik mag dus maar tien dingen kopen. Ik probeer een beetje strategisch te zijn, ik denk dat ik twee soorten groenten, twee soorten vlees en aardappels en rijst ga kopen. Dat lijkt me een goede basis. En dan de rest nog... Natuurlijk ga ik proberen om elke avond een ander gerecht op tafel te zetten, niet compleet hetzelfde als de avond ervoor. Ik ben benieuwd!


Ook ben ik benieuwd of andere bloggers de 10 euro challenge hebben gedaan. Ik weet dat Dionne van de blog Diolifestyle de challenge ook heeft gedaan afgelopen week, super leuk om te zien! Laat het weten in de reacties of jij de 10 euro challenge ook hebt gedaan en of je ook deze challenge gaat proberen!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

26 opmerkingen:

 1. Succes, ik ben benieuwd wat je allemaal op tafel gaat zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool idee! Zoiets zou ik ook wel willen doen. Hoe bepaal je alleen welke ingredienten je aan gaat schaffen? Dat is best wel een beetje plannen dan. Ik denk dat ik sowieso zou gaan voor groentes die in de aanbieding zijn, of grote groentes zoals bloemkool.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb voor een week lang voor 4 euro nog wat gegeten (wel zonder vlees en ik had de rijst, noodles en kruiden al in huis)ben benieuwd naar dit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf idee! Ik zou de 10 euro challenge best willen doen, maar dat is te makkelijk. Ik woon nog bij mijn ouders haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee zeg!! Voor mij zou het ook makkelijk zijn. Woon nog bij mijn moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend leuk idee! Die 10 euro challenge wil ik ook nog gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een goed idee zeg! Ik ben heel erg benieuwd.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk idee! Ik ben erg benieuwd wat je ervan maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk, heel erg veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel tof! Ben super benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel succes en ik ben heel benieuwd natuurlijk :) wat lief trouwens dat je iemand hebt doorverwezen naar mijn layouts website. Thankyou!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super tof, gaat vast lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem23.9.13

  Ik houd van deze challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een ontzettend leuk idee! Met bijvoorbeeld een courgette kun je veel verschillende kanten op, net als met wortels en tomaten. Ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke challenge, alleen deze lijkt mij toch een tikkeltje lastiger.
  Vooral omdat je ook nog wat variatie wilt op de laatste twee dagen..
  Wat lief dat je mij ook noemt in het artikel! :)
  Succes, ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Klinkt leuk, ik ben benieuwd wat je allemaal gaat koken!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een leuke challenge! Veel succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. En alweer een leuke challenge! Zelf ben ik bezig met een saving-money challenge, een maand lang proberen een bepaald bedrag te sparen (zonder bijbaantje!)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke challenge, dit ga ik doorgeven aan m'n nichtje die net op kamers is ;)

  Love,

  Rowan

  Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO WIN A PAIR OF INVITO BOOTS WORTH 100 EUROS! TODAY IS YOUR VERY LAST DAY!
  Bekijk ook eens mijn training/food blog: FITSTERS IN LAW

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem23.9.13

  Oeh, leuk! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het ziet er echt superlekker uit! X Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk, ben erg benieuwd! Ik wilde deze week de €10 challenge doen, omdat ik nog precies €10 in mijn portemonnee had zitten, maar toen bedacht ik me dat ik vanochtend even 'boodschappen' heb gedaan in de kast bij mijn ouders en nog eten in de diepvries heb liggen wat mijn moeder gemaakt heeft, dus dan vind ik het niet helemaal eerlijk haha. Ik denk dat ik 'm volgende week ga doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke challenge, die moet ik ook maar een keer doen. Ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gaaf dat je andere challenge is gelukt zeg, heel knap. succes met deze challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dit lijkt me ook weer een leuke challenge!

  BeantwoordenVerwijderen