The 100 Things Summer Challenge | Update


Het is alweer veel te lang geleden dat ik jullie een update heb gegeven over The 100 Things Summer Challenge. Niet dat ik er geen zin in had, maar ik ben gisteren teruggekomen van drie weken recreatiewerk op een camping in Brabant. Ik had daar niet echt de tijd om me te concentreren op minimaliseren en er artikelen over te schrijven. Vandaar dat ik vandaag even in één artikel een update geef over de afgelopen drie weken. Want ondanks dat ik aan het werk was, heb ik me toch nog een beetje bezig kunnen houden met de challenge. Benieuwd hoe het is gegaan? Lees dan snel verder!

Drie weken op zo'n camping werken, is best goed voor je portemonnee. Ik was daar namelijk zes dagen in de week aan het werk en je hebt dus niet echt de tijd om uitgebreid te gaan shoppen. Maar daar tegenover staat dat je ook niet echt veel weggooit. Ik leefde uit mijn koffer en daar zaten alleen de hoognodige dingen in. Ik heb dus niet heel veel weg kunnen gooien, maar op één van mijn vrije dagen ben ik toch stiekem gaan winkelen. Shame on me, ik weet het, maar ik had gewoon zo'n zin om even lekker te gaan winkelen! En ja, je raadt het al: ik kocht een aantal spulletjes. Toen ik gisteren thuis kwam, lagen er ook wat pakketjes waardoor de teller van spullen weer ineens omhoog ging in plaats van omlaag. Oeps...


Deze week ben ik nog lekker vrij en ik ben dan ook van plan om heel veel spullen weg te gooien om alle gekochte en gekregen spulletjes weer te compenseren.

Eindstand week 6: 
6 spullen weggedaan/weggegooid: 3 paar oorbellen, 1 paar slippers, 2 paar laarzen.
21 spullen gekocht/gekregen: 2 kettingen, 1 ring, 4 armbandjes, notitieboekje, blush, 2 paar oorbellen, 1 paar slippers, 4 nagellakjes, 1 broek, 1 rokje, 2 t-shirtjes, jasje.

Daarmee komt de teller op 60 spullen weggedaan. Nog zo'n 2 weken te gaan en 40 spullen weg te gooien. Ik ben benieuwd of het gaat lukken!
Voor meer updates van andere bloggers en deelnemers van The 100 Things Summer Challenge, kijk je op de Facebookpagina. Inmiddels hebben we al meer dan 400 leden, super gaaf!

23 opmerkingen:

 1. Nog even doorgaan dus, je komt er vast wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe sinds begin deze maand ook mee, maar ik vind het moeilijk hoor! Zeker omdat ik m'n verjaardag heb gevierd dit weekend haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! Hoop dat het je lukt, vast wel. Nog even doorzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, ik vind dat je goed bezig bent hoor. Die 40 spullen gaan je wel lukken! Was het leuk op de camping?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blijf het een goede actie vinden :) Het gaat je vast lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent al best goed bezig! Nog heel veel succes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je goed bezig zeg. Ik wil je veel succes wensen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben ook benieuwd of het je lukt! Hopelijk heb je het naar je zin gehad met je recreatiewerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze challenge klinkt zo leuk, ik ben benieuwd of het je lukt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ged bezig! Ik hoop dat je het haalt! Deze challenge lijkt me zó leuk trouwens! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hihi, dan komen er weer wat spulletjes bij;) Succes Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kom op Nicole, het gaat je echt lukken die laatste 40 spullen!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goed bezig! Je zal het sowieso wel halen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, dat shoppen weerstaan is best moeilijk he? Maar het moet je vast wel lukken om het te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, heel herkenbaar. Toch nog steeds heel goed bezig hoor. Die 40 spullen gaan je vast wel lukken! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. In ieder geval al goed dat je bereid bent om te proberen vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed bezig! Ik vind het heel bevrijdend voelen :)

  BeantwoordenVerwijderen