De beste aanbiedingen uit folders deze week! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

De beste aanbiedingen uit folders deze week!Als het weer zaterdag of maandag is, ben ik gelukkig. Onze brievenbus stroomt dan namelijk vol met de nieuwe folders voor de aankomende week! Deze spit ik altijd grondig door, op zoek naar leuke kortingsacties waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Veel van jullie zullen waarschijnlijk geen folders ontvangen door de befaamde "Ja-Nee" of "Nee-Nee" sticker op de brievenbus. Maar wie wordt er nu niet blij van leuke acties? Daarom deel ik nu de leukste kortingsacties van deze week met jullie!
Ik ben een grote fan van de Max Factor mascara's! De linker op de foto gebruik nu al ruim een jaar en hij is echt superfijn. Op alle mascara's van Max Factor geldt nu de 1 + 1 gratis actie. Deze actie geldt nog t/m zondag 18 augustus.

Ik vind Syoss echt een onwijs fijn merk! Vooral hun heatprotection vind ik erg goed werken. Op alle haarverzorging of styling van Syoss geldt nu ook de 1 + 1 gratis actie. Geldig t/m zondag 18 augustus.

Op alle Nivea deodorant, douche, haarverzorging of -styling geldt de actie 2 + 2 gratis. Ik vind hun deodorants en douchegels erg fijn. Geldig t/m zondag 18 augustus.

Zo'n soortgelijk sieradenrekje heb ik ook in mijn kamer hangen, maar dan van de Primark. Volgens mij is hij van de Primark zelfs nog duurder dan nu bij de Kruidvat, daar kost hij namelijk maar €1,99!

Bij Kruidvat krijg je a.s. woensdagavond (morgen dus!) vanaf 17.00 uur nog eens 20% extra korting bovenop alle lopende acties als je deze stickers gebruikt. Deze actie geldt in alle filialen. Alle bovengenoemde acties worden dus nóg goedkoper, ik ga zeker even langs Kruidvat morgenavond!

Heb jij je schoolspullen al helemaal compleet voor dit jaar? Zo niet, ren dan nog even naar HEMA. Ik koop al jaren mijn schoolspullen bij HEMA en ik slaag er altijd wel. Op alle schoolspullen geldt nu 4 + 1 gratis. Geldig t/m 22 augustus.

Ik maakte vroeger regelmatig gebruik van het 1 euro ontbijtje van HEMA. Nu biedt V&D ook zoiets soortgelijks aan: een heerlijk ontbijtje met koffie, versgeperst sinaasappelsap en maar liefst 5 items van het buffet voor maar €2,50! Ik ga donderdagochtend gebruik maken van deze actie en gezellig met mijn zusje ontbijten bij V&D. Geldig t/m 31 augustus.

Bij Wibra, de winkel waar alles al spotgoedkoop is, krijg je nog eens 50% extra korting bovenop alle reeds afgeprijsde artikelen die voorzien zijn van een oranje prijssticker. Geldig t/m 24 augustus.

Ik gebruik denk ik al meer dan 6 jaar de deodorant van Dove. Dit is één van de weinige deo's die echt helpt bij mij. Altijd als er zo'n kortingsactie is, sla ik flink in zodat ik weer even vooruit kan met mijn voorraad Dove deo's! Bij Etos geldt nu p het hele assortiment van Dove dat je de 2e gratis krijgt. Geldig t/m 18 augustus.

De Rimmel Scandaleyes en de Rimmel Lash Accelerator heb ik zelf in mijn bezit. Twee mascara's waar ik erg tevreden over ben! Je kunt ze nu ook zelf halen met de 2e gratis bij Etos. Geldig t/m zondag 18 augustus.
Ik weet dat FA heerlijke douchegels heeft! Op alle varianten van FA en de Schwarzkopf shampoo geldt nu de 2e gratis. Geldig t/m zondag 18 augustus.

En tot slot, mijn all time favourite op het gebied van haarverzorging: op alle varianten van Andrélon geldt nu ook de 2e gratis. Ik gebruik nu ruim een jaar de shampoo van Andrélon en de conditioner. Zelf gebruik ik vaak de Oil & Care lijn die ik erg fijn vind. Ook de nieuwe Natuurlijk puur lijn van Andrélon bevalt me erg goed. Deze actie geldt nog t/m zondag 18 augustus.

Van welke actie ga jij gebruik maken? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

26 opmerkingen:

 1. Ik ga echt huilen, haha. Ik woon in België dus al die vette aanbiedingen hebben ze hier niet. Maandag en dinsdag ga ik lekker twee dagen naar Maastricht, maar dan zijn alle leuke aanbiedingen alweer verlopen, darn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne aanbiedingen! In m'n vorige huis kreeg ik nooit de aanbiedingen, maar in m'n nieuwe huis wel, yay! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig dit overzicht, ik ga vandaag nog naar de stad, ik heb zelf ook wat handige aanbiedingen gezien (tandpasta!)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De schoolartikelen zijn erg handig!! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeej leuk! Ik spit zelf ook altijd de folders door en scheur dan alle aanbiedingen uit die ik wil gaan halen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig! Ik heb die 1+1 actie van die mascara's al gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem13.8.13

  Wat een handig artikel! Even kijken wat ik nodig heb haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem13.8.13

  Ik kijk altijd in folders! Ik snap echt niet dat sommige mensen ze niet willen hebben. Leuk dat je dit doet. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is nog eens handig, hoef ik ze zelf niet door te spitten. haha. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah vooral die aanbieding van de schoolspullen vind ik echt handig!

  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk dat je dit deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem13.8.13

  leuk dat je dit deelt !
  wij krijgen thuis altijd de folders pas dinsdag avond ofzo dus soms loop ik dan leuke aanbiedingen nét mis omdat ik net te laat ben,bummer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem13.8.13

  Zo'n fijn artikel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik moet nog wel wat hebben voor school maar bij een 4+1 ga ik de 4 waarschijnlijk niet halen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Handig dat je dit deelt! Ik ga eens even snel in de krantjes kijken hier thuis, wij krijgen ze altijd wat later omdat we in een soort achter wijkje wonen. Vaak zijn dan alle producten al uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ahh wat een leuke post! superorigineel, ben ik nog nooit tegengekomen op blogs!
  xo, Elien
  Dogs & dresses | blog

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh dit is super zeg! Die mascara's 1 + 1 en dan nog extra korting.. ga ik misschien doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk dat je dit in een overzichtje zet! Dat ontbijt bij de v&d ziet er lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. weer leuke aanbiedingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat handig! Wij kregen ze toevallig vandaag ook binnen en ik vind het altijd heel leuk om ze door te bladeren. Ik vind de schoolcollectie van Hema dit jaar zo leuk, helaas heb ik alle schoolspullen al binnen dus ik kan niet gebruik maken van deze actie. Ach, volgende keer beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dit is echt zo handig, thanks! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Erg handig! Nu ik dit weet ga ik morgen nog even langs bij de Hema, denk ik! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem14.8.13

  Handig dit!
  Zelf kijk ik graag in de foldertjes, maar zodra ik het dicht sla weet ik al niet meer wat er in stond ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Altijd fijn die 1 + 1 aanbiedingen. Ik ga denk ik even kijken voor Andrelon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk overzicht zeg! Altijd handig :)

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen