Shop je kleding met een HEMA kortingscode!


Als je een middagje kleding shoppen hebt ingepland staan, zal HEMA niet de eerste winkel zijn waar je naar binnen loopt. Toen ik klein was, liep ik altijd in kleding van HEMA, maar ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zelf een kledingstuk bij HEMA heb gekocht. Ondergoed koop ik er wel, maar kleding: nee, dat is niets voor mij - dacht ik. Totdat ik vorige week weer eens in de HEMA op zoek was naar schoolspullen. Ik liep de winkel in en ineens viel mijn oog op de kledingcollectie. Ik wist niet wat ik zag! Sinds wanneer verkoopt HEMA ook leuke kleding? Naar mijn idee verkocht HEMA alleen maar van die standaard T-shirtjes en veel te wijde broeken. Maar ik zag onwijs veel leuke kleding in de rekken hangen. Veel vrolijke printjes en felle kleurtjes, super leuk! En wat helemaal leuk is: veel van die kleding kun je nu voor een heel aantrekkelijk prijsje krijgen met een HEMA kortingscode.De HEMA kortingscode vond ik via de website van Stylediscount, een super handig platform die allerlei kortingscodes op het gebied van fashion aanbiedt. Naast de kortingscode van HEMA, vind je er ook kortingscodes van onder andere Invito, G-Star en Nelly, allemaal hele bekende merken. Volgens mij shopt bijna iedereen tegenwoordig online en ook ik ben sinds kort een grote fan van online shoppen.


Maar veel mensen plaatsen zomaar een bestelling, zonder dat ze het internet afspeuren of er een kortingscode is. Want wist je dat er eigenlijk voor bijna iedere webwinkel wel kortingscodes te vinden zijn? Het is vaak even zoeken, maar zeker de moeite waard. Voordat ik iets op internet bestel, kijk ik altijd even goed of er nog ergens een kortingscode te vinden is. Want ja, korting is natuurlijk nooit vervelend!

Op de website van Stylediscount vond ik een HEMA kortingscode waarmee je heel veel sale artikelen voor 1+1 gratis kunt krijgen. En wie wil dat nou niet? Deze sale artikelen vind je in de webshop van HEMA. Je kunt dus alles lekker vanuit je luie stoel bestellen, je hoeft niet eens op de fiets te stappen om naar de winkel te gaan. Ideaal toch?

De 1+1 gratis actie is nog 11 dagen geldig.

Als jij online shopt, ga je dan ook eerst op zoek naar kortingscodes of bestel je het gewoon meteen? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stylediscount. 

17 opmerkingen:

 1. Ik kende de hele site nog niet, ga er zeker even op kijken!

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hema heeft de laatste tijd inderdaad leuke kleding! Ik ga even online kijken :)
  Liefs, Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je dit deelt met ons... ik ga eens neuzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg handig dit! Ik ben ook een echte internet afspeurder voor kortingscodes haha! Ik heb graag korting als het kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zoek altijd eerst naar kortingscodes haha, super handig en kan heel veel geld schelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de tip! Ik kende die website ook helemaal niet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig! Ik ga ook altijd opzoek naar codes, haha. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne tip! Ik speur eigenlijk standaard voor kortingscodes voordat ik een artikel bestel haha :p xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor de tip! Zelf bestel ik eigenlijk vooral bij de H&M als in online shop, via internet kleding kopen vind ik namelijk best lastig met de maten waardoor ik liever gewoon een leuk dagje winkelen inplan. Maar dus wel bij de H&M en dan inderdaad met codes

  BeantwoordenVerwijderen