Budgetbeauty | Make-up kwasten van eBay - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | Make-up kwasten van eBay


Heel bloggersland loopt volgens mij al rond met deze kwasten en ook ik kom nu als een soort spuit 11 aanzetten met deze geweldige kwasten van eBay. Oké, misschien loop ik niet helemaal achter, want stiekem heb ik ze al ruim anderhalve maand in mijn bezit. En ik ben fan. Dus, als je nog niet van het bestaan van deze kwasten af wist (ga je eerst even schamen) lees dan dit artikel en je zult voor eens en altijd overtuigd zijn van hoe geweldig deze beauties zijn.

De kwasten bestelde ik dus via eBay, één van de geweldigste websites op het internet op het gebied van goedkope spulletjes. Je kunt er echt van alles vinden: zo bestelde ik al heel veel sieraden, een afstandsbediening voor mijn camera en nu dus ook make-up kwasten. Ik kwam deze kwasten al op meerdere blogs tegen en iedereen was er nogal lovend over. Hoe geweldig de Real Techniques kwasten ook schijnen te zijn, ik vind 10 euro echt teveel voor een kwast. Deze kwasten van eBay zijn letterlijk vier keer zo goedkoop en ik vond ze daarom het proberen waard.


Als eerste bestelde ik nummer 1053 bij deze verkoper. Deze gebruik ik om vloeibare foundation aan te brengen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin niet zo enthousiast was, omdat eerst heel snel haartjes van de kwast uitvielen die allemaal op mijn gezicht bleven plakken. Maar eigenlijk was dat na een keer of drie gebruiken voorbij en nu vallen de haartjes helemaal niet meer uit. Doordat de haartjes vrij ver van elkaar vandaan staan, brengt hij de foundation lekker luchtig aan zodat je niet op een geplamuurde barbie lijkt.


Na het succes van de eerste foundationkwast, bestelde ik volgens mij binnen drie dagen ook nummer 1052 bij deze verkoper. Deze gebruik ik om blush en bronzer aan te brengen. De kwast is echt superfijn, mijn blush heeft er nog nooit zo goed opgezeten!

Allebei deze kwasten kosten ongeveer €2,50 inclusief verzendkosten vanuit Hong Kong of China. Het is echt ongelooflijk, ik snap nog steeds niet hoe het kan dat het zo goedkoop is, maar binnen een week liggen ze echt op je deurmat. Ik zou zeggen, ga ze snel bestellen!

Heb jij deze eBay kwasten ook al in je bezit? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

30 opmerkingen:

 1. Ik zie deze kwasten inderdaad bij veel bloggers voorbij komen, en heb nu wel een klein beetje spijt dat ik wel de echte Real Techniques kwasten heb aangeschaft.. Leuke blog heb je trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem19.8.13

  Ze lijken me super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor hier echt goede verhalen over, ze lijken mij echt fijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die wil ik! Echt niet duur ook zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet ze nog steeds een keer bestellen ;D!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. *schaamt zich*
  Maar verder klinkt het heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn idd zo fijn! Ik heb ze ook besteld doordat ik ze op andere blogs tegenkwam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem19.8.13

  Superfijne dupes :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijken me erg fijn!xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem19.8.13

  Ik heb alleen geen Paypal helaas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan maak je toch een account aan? Simpel en gratis..

   Verwijderen
 11. Ik hoor alleen maar goede verhalen over deze kwasten, toch maar een keer bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha nou ja, beter laat dan nooit! Foundation breng ik toch het liefst met m'n vingers aan, maar die blush/bronzerkwast lijkt me wel heel fijn. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb al zó veel gehoord over deze kwasten.. Ik baal echt dat ik nog niet op Ebay kan bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Moest je lang wachten op je bestelling?

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem19.8.13

  Heb zojuist de blush kwast besteld, aangezien ik sowieso altijd blush draagt. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb er inderdaad al veel goeds over gehoord! Ik bestel zelf eigenlijk nooit iets bij ebay haha, misschien moet ik daar toch maar eens verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem19.8.13

  ze zien er echt heel fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. zelf heb ik de originele :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Om de een of andere reden bestel ik nooit bij eBay, nochtans ik zie veel fijne kwasten en producten van eBay op verschillende blogs voorbijkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb die blushkwast zelf ook, en nog 3 anderen haha, helemaal fijn vind ik ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Klinkt goed en dat voor die prijs en ze zien er nog leuk uit ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Als ik dit eerder had gelezen had ik de kwasten niet bij de hema voor zeker het dubbele geld hoeven kopen haha! Les voor de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ja, ik heb er ook eentje besteld en die is zo fijn! Verbaasde me inderdaad over de zachtheid er van.
  X Saffira

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ze lijken me echt heel erg fijn! Ik ga ze ook bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen