Handmade Mary's armbandjes - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Handmade Mary's armbandjes


Inmiddels heb ik denk ik wel honderd verschillende armbandjes, maar je kunt er nooit genoeg hebben, right? Ik draag ze dan ook bijna elke dag en ik vind het leuk om zo nu en dan eens af te wisselen. Toen de twee enthousiaste meiden Hillery en Maria vroegen of ik het leuk vond om armbandjes te reviewen uit hun webshop Handmade Mary's zei ik daar natuurlijk ook geen nee tegen! Ik was de Handmade Mary's namelijk al eens eerder tegengekomen op andere blogs en toen was ik meteen fan van deze leuke armbandjes!


Handmade Mary's is een nieuwe webshop met armbandjes, opgestart door de twee zusjes Maria en Hillery. Ze maken alle armbandjes zelf en ik vind ze echt ontzettend leuk! Het zijn hele subtiele armbandjes met allerlei soorten kraaltjes en bedeltjes. In de webshop is voldoende keus, maar als je daar niet genoeg aan hebt, kun je ook zelf je armbandje samenstellen. Alle armbandjes zijn verkrijgbaar in drie soorten materialen: zilver, goud en roségoud. Ik draag eigenlijk altijd zilveren armbandjes en daarom besloot ik voor de zilveren Handmade Mary's te gaan! Ik heb nu drie Handmade Mary's in mijn bezit: eentje met witte en turqoise kraaltjes en een zilver bedeltje eraan (Mary002), een zilveren met een wit kruisje (Mary014) en een zilveren met een turquoise steentje eraan (Mary007).

Ik vind het leuk om deze armbandjes te combineren met nog meer verschillende armbandjes. Een pols vol met armcandy vind ik echt geweldig, super leuk voor de zomer! In de webshop verkopen de twee meiden sinds kort ook oorbellen. En wat helemaal leuk is, deze week is de actieweek van Handmade Mary's! Alle armbandjes kosten nu nog maar €2,99 per stuk.

Ben jij ook enthousiast geworden over deze leuke armbandjes? Je kunt ze bestellen via de website van Handmade Mary's.

Kende jij deze leuke sieraden webshop al? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Ik kend het al.
  Ik heb al eens iets besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh die zijn leuk! Mooie kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die met de turquoise en witte kraaltjes vind ik echt super leuk, ik ga snel even kijken wat ze nog meer hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem20.8.13

  Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn echt leuke armbandjes! Alleen jammer dat ze wegvallen bij al je andere armbanden...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke armbandjes ;D!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende de webshop nog niet. Erg schattige armbandjes!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk, ik kende ze nog niet! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem20.8.13

  De blauwe kleur is echt mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke armbandjes, ik kende die nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super mooie armbandjes! Vind ze erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem20.8.13

  Wat een super leuke armbandjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er super leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. echt super leuke armbandjes, en ook goed betaalbaar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke armbandjes!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat zien ze er super leuk uit! Mooie kleur.

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem7.11.13

  Hoikes,
  Maak je ook op bestelling?
  Groetjes Caroline
  -Capg-Horses-
  www.facebook.com/CapgHorses
  (Mijn emailadres: Capg9@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen