Sale shoplog | Six, Only, Pieces & more! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Sale shoplog | Six, Only, Pieces & more!


Oh, wat houd ik toch van sale! Op één van mijn vrije dagen ging ik samen met mijn zusje winkelen in Utrecht waar ik alleen maar sieraden in de sale kocht. Op de blog van Lizzy won in een winactie van Sans-Online waardoor ik voor €50,- kleding mocht uitzoeken, super leuk natuurlijk! En ook bij Sans-Online was heel veel sale waardoor ik voor die 50 euro maar liefst vijf kledingstukken uit kon kiezen. Kijk je mee naar mijn geshopte spulletjes?

De laatste tijd ben ik helemaal gek van armbandjes. Hoe meer om mijn pols, hoe beter! Deze armbandjes met felle kleurtjes vond ik echt super leuk. Ik kocht ze bij een sieradenwinkeltje genaamd I am. Normaal kostten deze armbanden €5,00 en nu waren ze nog maar 1 euro!

Bij Six kostten alle sale sieraden nog maar €1,00. Aangezien ik op vakantie altijd mijn oorbellen kwijt raak (wat ook nu weer het geval was), besloot ik om maar een paar nieuwe te kopen. Ik kocht deze samen met een paar pareloorbelletjes voor 1 euro. Ik vind ze echt heel tof, ze zijn lekker opvallend!

Ik kom normaal nooit bij de WE, maar als er sale is, snuffel ik altijd even bij de sieraden. Als je er nog nooit bent geweest, ga dan zeker een keertje kijken want ze hebben echt super leuke sieraden! Ik was al een tijdje op zoek naar zo'n armband met spikes en deze was precies degene die ik in gedachten had! Normaal kostte hij 10 euro, maar nu nog maar 2 euro! Grappig detail: ik had hem om toen ik op de camping werkte. Er kwam een kindje naar mij toe en die vroeg: "Zitten al die puntjes vast in je arm?" Nou, gelukkig niet!

Ik weet eigenlijk nog steeds niet zo goed wat ik nu van deze ketting vind. Als ik hem zo zie vind ik hem erg leuk, maar als ik hem om heb denk ik "mwoah". Ik denk dat ik er nog even aan moet wennen en een manier moet vinden om hem te combineren! Hij kostte maar 1 euro en daarom besloot ik hem toch maar mee te nemen. Deze komt ook van Six. 

Ik denk dat dit wel mijn favoriete aankoopje is! Ik ben sowieso dol op ringen en koraalroze is mijn lievelingskleur. Do I need to say more? Ook deze ring kocht ik bij Six en was maar 1 euro. Ongelooflijk hè?
Statement kettingen vind ik ook super leuk! Deze hing ook op het rek met sale sieraden bij I am, maar er zat geen prijskaartje aan. Ik nam hem toch maar mee naar de kassa en wat bleek? Hij was maar 1 euro! Hij is goud en heeft donkerblauwe stenen. Ik vind hem erg chique er uit zien!

Een collega van mij kwam thuis met deze mooie shimmer van Essence. Ze had hem in de sale gekocht en ik vond hem meteen geweldig! Ik wist dan ook niet hoe snel ik de volgende dag naar de Kruidvat moest racen om hem ook te halen. En ja, hij was er nog! Ik kocht de shimmer voor mensen met een lichtere huid. Ik gebruik hem als blush of als bronzer en hij kostte nu nog maar €1,40.

Dit handige notitieboekje met sticky notes vond ik bij de Hema. Ik schrijf ontzettend veel op briefjes omdat ik anders alles vergeet. Ik vond deze super leuk en onwijs handig dat de briefjes blijven plakken! Dit boekje kostte €1,95.
En dan zijn we aangekomen bij de kleding! Dit leuke jasje/vestje met kant vond ik meteen geweldig. Leuk om te combineren met een simpele top en een spijkerbroek. Hij heeft driekwart mouwtjes en zit echt super leuk. Hij is van Only en kostte nu nog 15 euro.

Deze spijkerbroek had ik al weken geleden gezien met witte stippen en die vond ik helemaal geweldig. Je moet er van houden, maar ik vind het wel wat hebben! Toen ik deze variant met zwarte stippen voorbij zag komen, herkende ik hem meteen weer. En hij kostte nu nog maar 5 euro (ja, je leest het goed) en daarom moest ik hem wel nemen!
Ik was al weken op zoek naar het perfecte T-shirtje met zwart-witte strepen. Dat is gewoon zo'n item dat super handig is om in je kast te hebben. Deze vond ik erg leuk en hij kostte maar 5 euro! 

Over deze skaterskirt lees je binnenkort meer! Ik vind hem in ieder geval superleuk met die zwart-witte print. Ook deze was in de sale en kost nu nog 16 euro 95.
Toen ik dit shirtje van Sandwich bestelde, dacht ik dat er allemaal kleine glimmertjes opzaten. Tenminste, dat leek zo op de foto! Maar toen ik hem thuis bekeek, zaten er allemaal kleine bloemetjes op. Eerst vond ik het niet zo leuk, maar toen ik hem aantrok vond ik hem stiekem toch wel heel erg leuk! Hij zit echt super mooi en heeft onderaan elastiek waardoor hij niet omhoog glipt. Deze top kost normaal 50 euro, maar nu nog maar 10 euro!

Wat vind jij het leukste aankoopje? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

38 opmerkingen:

 1. Dat allereerste armbandje met die kleurjes is echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke items! De armbanden voor 1 euro zijn erg leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spullen heb je gekocht! Die armbandjes zijn allemaal zo leuk, ik ga ook nog even bij I Am kijken denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem18.8.13

  Leuke dingen heb je geshopt! Ik vind de ring echt supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem18.8.13

  Mooie aankopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So hey!
  Je hebt goed SALE geshopt!
  Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben verliefd op de eerste armbandjes, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie aankopen! Je sieraden zijn super leuk! En dat rokje, die is mooi zeg!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat goedkoop! Hele leuke sieraden en lekker veel, haha! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke aankopen! Die shimmer van Essence heb ik ook en ik heb bij de Six een soortgelijke ring gescoord, ook maar voor 1 euro :) Haha: zitten al die puntjes vast in je arm? Lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou niet 1 ding kunnen opnoemen die ik niet leuk vind aan je aankoopjes. Nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke aankopen vooral je sieraden en je broek met stippen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem18.8.13

  Ik ben benieuwd naar de winkel I am, die ken ik helemaal niet. En die ketting daarvan is zoooo prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je sieraden vind ik allemaal heel erg leuk, zo goedkoop ook! Ik ben benieuwd hoe je de stippen broek gaat combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem18.8.13

  Die armbandjes, de ring en dat witte vestje zijn absoluut m'n favorieten :) Zo'n leuke koopjes :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De jeans met bollen is echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. mooie aankopen heb je gedaan! die ring is super mooi, je jeans ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie Statement ketting, super mooie diep blauwe kleur erg bijzonder! verder leuke spulletjes gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt hele leuke dingetjes geshopt! Gave oorbelletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Superleuk, vooral je stippenbroek!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De sieraden zijn leuk! Mooie foto's ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben ook helemaal gek op armbandjes, zeker in de zomer!
  Ik heb mijn vriendschapsarmbandjes allemaal zelf geknoopt maar krijg ze dus ook niet meer af. Nu heb ik een witte streep op mijn pols onder mijn armbandjes, oeps! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 23. super leuke dingen heb je gekocht! ik vind het echt leuk dat six & i am hun sieraden aan het eind afprijzen voor 1 euro, lekker goedkoop:) Je nieuwe lay-out is trouwens ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke dingen heb je gekocht! Helaas zit hier geen I am, die sieraden daarvan zien er super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke aankopen! Die sieraden zijn heel mooi en die stippenbroek is zo tof :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke aankopen!
  En extra leuk dat het allemaal in de sale was!

  XO Zoë

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat heb je leuke dingetjes geshopt, en wat fijn dat je het allemaal voor een lagere prijs hebt kunnen scoren. Ik vind alle sieraden van de I Am heel erg tof, vooral die statement ketting - wat gaaf dat ie nog maar 1 euro koste! Ik vind die stippen broek ook heel erg tof, en voor 5 euro kun je die natuurlijk ook niet laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hele leuke aankopen en wat een geweldige broek! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Super leuke dingen heb je geshopt zeg! Die broek is echt heel nice :D.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuke aankopen! Vooral die broek en kante vest vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuke aankopen. Die armbandjes zijn schattig die van een euro. En die zwart gestippelde broek, ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ooh het kanten vestje en het laatste topje vind ik echt erg leuk! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hele leuke aankopen! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 34. De armbandjes zijn leuk! Net als het kanten jasje, omgg! En de broek met stippen is ook geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Je armbandjes vind ik echt heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een superleuke shoplog! En heel fijn dat het zo budget was natuurlijk!
  X Saffira

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Anoniem23.8.13

  Wat een leuke manier om kleding te laten zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen