ZOMER PARFUM | HALLE BERRY - CLOSER - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

ZOMER PARFUM | HALLE BERRY - CLOSER


Ik heb niet zo snel dat ik echt hélemaal weg ben van iets. Ik vind al snel iets fijn, mooi of lekker, maar deze parfum is in één woord: WAUW! Toen ik Closer van Halle Berry voor het eerst rook, was ik meteen helemaal weg van het heerlijke geurtje, eigenlijk was ik hier al jaren naar op zoek!

Allereerst ben ik ook stiekem wel benieuwd wat jullie van de foto's vinden. Ik zit de laatste tijd lekker veel te prutsen met mijn camera (Canon 550D) en heb eindelijk ontdekt hoe ik foto's mooi kan bewerken in Photoshop. Mocht je nog tips hebben, laat het dan vooral weten!

De verpakking alleen al vind ik heel mooi! De flacon komt in een mooi doosje met strakke, zwarte letters. Ergens doet het me aan Chanel denken, vind je ook niet? De flacon zelf vind ik ook heel mooi, ik heb echt een zwak voor parfums die er alleen al mooi uitzien! De vorm van de flacon is een soort ruit en ook het dopje is in de vorm van een ruit.

Geuren omschrijven vind ik altijd moeilijk. Wat de één mierzoet vindt, vindt de ander weer heel fris en bloemetjesachtig. Ik vind deze parfum perfect voor een avondje uit, ik vind het meer iets voor chique gelegenheden dan voor overdag. Dit komt omdat ik de geur vrij zwaar vind, maar wel op een hele positieve manier.

Op het moment dat ik dit schrijf, heb ik al zo'n tien keer aan mijn pols geroken om te bedenken hoe ik deze geur toch zou omschrijven. Ik vind 'm toch wel lekker zoet! Ik houd totaal niet van die "oude-wijven-geurtjes" met een hele zware, bloemetjesachtige geur. Deze is heerlijk fris en perfect voor de zomer als je 's avonds nog even een drankje gaat doen op het terras.

Ja, wat mij betreft is dit echt een topper! En dan is hij ook nog eens redelijk in prijs: voor 30 ml betaal je ongeveer €25,00.

Wat is jouw favoriete parfum voor de zomer? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

32 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! De geur klinkt heel lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er netjes uit en zeker een zachte prijs voor een parfum!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij klinkt heerlijk! Ik ben benieuwd naar de geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's en de parfum ziet heel leuk uit, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil de geur nu toch wel in het 'eggie' ruiken ;-) Lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijkt me zo'n lekker geurtje! Ga hem echt een keer ruiken in de winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's! Ik ben wel benieuwd naar de geur. Ooit zouden computers een ''ruik''-functie moeten krijgen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het lijkt inderdaad een beetje op Chanel, maar die vind ik altijd zo zwaar. Jij? Mooie foto's hoor, leuk dat je aan het experimenteren bent. Ik ga dit luchtje snel een ruiken in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw wat heb jij prachtige foto's gemaakt Nicole! De parfum lijkt me ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben benieuwd, lijkt me heel lekker! Weer hele mooie foto's, ik ben er jaloers op gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me echt een lekker geurtje! Je foto's zijn ook erg mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er heel leuk uit! Lijkt me erg lekker! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een prachtige foto's! Mooie flacon ook, lijkt me een heerlijke geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Konden we hem maar ruiken haha hij klinkt lekker! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I didn't know Halle Berry had a perfume. I would love to try it

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb mijn favo parfum nog niet gevonden, ik zou heel graag Flowerbomb van Victor & Rolf willen hebben alleen vind ik hem toch wat te prijzig.
  Ik vind je foto's erg mooi Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je foto's zien er echt heel mooi uit! Dat viel me al op voor dat ik las dat je er naar vroeg dus echt mijn complimenten :) Ik gebruik in de zomer meestal de goedkope parfum van naomi campbell en dan het lichtroze flesje. Niet omdat ik de geur persé super lekker vind, stiekem word ik er te oud voor, maar omdat het me herinnert aan vorige mooie zomers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Helemaal niet duur!

  Ik ben al een poosje niet op je blog geweest. Maar wauw, wat is het veranderd. leuk! XO
  Another way of blogging

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie foto's! Je hebt zeker gevoel voor styling :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik had dat shirtje inderdaad dinsdag ook aan:P De foto's zijn echt mooi geworden! Lekker fris en mooie composities:)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Prachtige foto's en ik ga eens even snuffelen aan het parfum dit weekend ;) xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben er benieuwd naar! Ik hou sowieso wel van veel geurtjes :) Mooie foto's ook met die roos. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooie foto's! Ik kende dit luchtje nog niet, maar ben nu heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ken het geurtje niet, maar ik vind het flesje al mooi. Zo simpel maar mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw, prachtige foto's! <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie foto's Nicky! Je fotograafje is trots op jeee!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Door jou foto's wil ik m al kopen! wauw! deze ken ik nog niet van Berry! Ik heb altijd Halle gebruikt van dr en die ik ook een sensatie!

  [Ik hou een Swarovski giveaway op m'n blog Nicole, kom je even langs?]

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mooie foto's en geurtje ga ik eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen