EVENT | BLOGGERS VERJAARDAGSDINER @ LOOS, ROTTERDAM - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

EVENT | BLOGGERS VERJAARDAGSDINER @ LOOS, ROTTERDAM


Al 25 jaar lang is Grand Café Restaurant Loos een begrip in Rotterdam. Ook ik had al wel eens van dit restaurant gehoord, maar aangezien ik bijna nooit in Rotterdam kom (gisteren was mijn derde keer), was ik er nog nooit geweest. Wel hoorde ik er altijd hele goede verhalen over, dus toen ik werd uitgenodigd om het verjaardagsdiner ter ere van het 25-jarig jubileum van Loos bij te wonen, twijfelde ik geen moment!

Het verjaardagsdiner was in samenwerking met het leuke PR-bureau Miss Publicity speciaal georganiseerd voor bloggers. Met een groepje van ongeveer 25 lifestyle- en fashionbloggers vierden we het 25-jarig bestaan van Loos door middel van een ontzettend leuk diner. Nadat we hartelijk werden ontvangen met een heerlijk glaasje Prosecco en hapjes (gehaktballetjes met knoflooksaus, ongelooflijk lekker!), namen we plaats aan de prachtig gedekte tafel. Wat zag het er chique uit! Voor iedereen lagen er drie setjes bestek. Uhhm, hoe ging dat ook alweer?


Als eerste kwamen er zes overheerlijke voorgerechten op tafel waar we allemaal van mochten proeven. Ik ben normaal niet zo'n grote fan van alles wat in de zee zwemt, maar wat waren de coquilles lekker! Ik had niet gedacht dat ik dat ooit zou zeggen, maar ze smaakten me erg goed! Ook proefde ik een beetje van een heerlijke koude tomatensoep met een de frisse smaak van komkommers die er ook in verwerkt waren. Een heerlijk fris gerechtje voor in de zomer!

Ook de hoofdgerechten vielen goed in de smaak: lamsvlees op een bedje van aardappelpuree, wilde spinazie en asperges (dat klínkt alleen al geweldig, toch?!), een vegetarische quiche, zeebaars en bloedworst met appeltjes. Dat laatste klinkt misschien ontzettend vies, maar ik had nog nooit eerder bloedworst gegeten en ik besloot om gewoon alles te proberen. Dus ook de bloedworst moest eraan geloven en ik moet zeggen dat ik het best lekker vond! Ik zou niet het hele stuk opeten, maar ik vond het wel leuk om een keer te proeven. Vooral de vegetarische quiche was erg lekker!


De nagerechtjes waren zonder twijfel het hoogtepunt van de avond. Ik ben sowieso gek op toetjes en eet liever vier desserts in plaats van een voorgerecht. Het zag er niet alleen prachtig uit, het was ook nog eens overheerlijk! Ik kende alleen de normale vanille crême brulée, maar we kregen ook nog de pistache en tiramisu versie voorgeschoteld. Mijn favoriet was denk ik toch wel de Verjaardagstaart, die speciaal is gemaakt voor het 25-jarig bestaan. Dit was een groene thee taart, echt super lekker! Ook proefden we nog van aardbeien in wodka met een heerlijk fruitig sausje, boterkoek, zelfgemaakte bonbons en kletskoppen. Wat een verwennerij! 

Na afloop kregen we nog een lekker kopje thee en daarna gingen we met een goedgevulde maag naar huis. Het was een ontzettende leuke avond, ook leuk om andere bloggers te ontmoeten zoals Laura & Sanne van We Are Mixt Bloggers en Jocelina van Pink Chocolate Break. Ik kom hier zeker nog een keertje terug en het is echt een aanrader als je een gezellig en chique avondje uit eten wilt met vriendinnen!
Je vindt Grand Café Loos aan Westplein 51 in Rotterdam. De tram stopt voor de deur!

Ben jij wel eens in Grand Café Loos geweest?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

47 opmerkingen:

 1. Ziet er echt super uit!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er echt heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit van gehoord maar ik kom ook niet zoveel meer in Rotterdam. Ziet er wel heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat ziet dat er héérlijk uit zeg! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heerlijk uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er inderdaad lekker uit !

  Ik woon in Rotterdam en ben daar nog nooit geweest, maar als ik zo kijk moet ik zeker een bezoekje brengen :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk Nicole! Ik heb de uitnodiging ook ontvangen, jammer dar ik er niet bij kon zijn! It looks really good for sure!

  Liefs Judith
  www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sodeju dat ziet er goed uit

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw wat ben je snel! Ik heb helaas nu even geen laptop met internet dus dat moet maar wachten. Eerste foto is ook leuk van je:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nomnomnom, ziet er echt heerlijk uit!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hier krijg ik honger van!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk verslag! Ik kom regelmatig in Rotterdam maar heb eerlijk gezegd nog niet van dit café gehoord. Klink we goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk geschreven!
  Is het er duur, haha, dat wilde ik nog even weten, want inderdaad, dan is het wel leuk om met vriendinnen naar toe te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ging net even de menukaart opzoeken en ik moet zeggen dat het best wel betaalbaar is! Hier heb je een linkje naar de kaart: http://www.loos-rotterdam.nl/menu/menu_restaurant_nl.pdf

   Verwijderen
 14. Ziet er heeerlijk uit! Helaas kom ik bijna nooit in Rotterdam.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem3.7.13

  Ziet er heerlijk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er heerlijk en gezellig uit! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er echt heel lekker uit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het ziet er echt heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke blog heb je geschreven - met prachtige foto's! Was leuk je even ontmoet te hebben, ik houd je blog vanaf nu een beetje in het oog! ;-) X!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, wat ziet dat er lekker uit allemaal! Mooie foto's ook, volgens mij ben ik daar weleens geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ohhh wauw, dat ziet er nog eens lekker uit allemaal. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van het restaurant had gehoord, maar aangezien ik praktisch in Rotterdam woon, wil ik er zeker een keertje naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh, dit ziet er echt heerlijk uit! Wat een geweldige toetjes haha.

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er super leuk uit! Ik was ook uitgenodigd maar ik kon helaas niet komen :( Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. De toetjes zien er inderdaad overheerlijk uit! Die bloedworst had ik denk ik toch wel laten staan haha. Maar tof dat je het in ieder geval probeerde!

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dit ziet er wel echt super lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Anoniem3.7.13

  Ziet er lekker uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ziet er allemaal heerlijk uit! :) Zo'n groene thee taart lijkt me ook best lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ziet er heerlijk uit!  www.style-chameleon.com

  WIN A PAIR OF SHOES ON MY BLOG!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oh heerlijk, crème brûlée!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Prachtige foto's heb je gemaakt. Ik heb veel over dit restaurant gehoord, maar helaas nog nooit naar binnen geweest terwijl ik vlakbij R'dam woon :P
  Maar het eten ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dat ziet er allemaal erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. ziet er heerlijk uit, mooie foto's ook! helaas kon ik niet komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. ik ken het ook nog niet! mmmh, ziet er allemaal heerlijk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ziet er heerlijk uit! :) ik was ook uitgenodigd maar ik kon niet, helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Was zeker gezellig en heerlijk! Was leuk je te ontmoeten en wellicht zien we elkaar weer tijdens AIFW

  Veel succes met je stage bij Simply PR

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Leuk! Ik heb daar een keer geluncht

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wauw het ziet er prachtig uit! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen