DE NIEUWSTE (BUDGET) TRENDS VOOR 2013! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

DE NIEUWSTE (BUDGET) TRENDS VOOR 2013!


De nieuwe trends
Niets is zo veranderlijk als mode. Trends komen en gaan in een hoog tempo. Wat nu modieus is, kan volgend jaar helemaal uit zijn. Er zijn trends waar we respect voor hebben, maar ook waar we minder trots op zijn. Je staat vrij in je kledingkeuze, en dit is maar goed ook! Zo ontstaan nieuwe kledingstijlen, die ook weer overgenomen worden door anderen. Wat nu in de mode is, zijn naveltruitjes, maxidresses, kleding in pastel- en herfstkleuren, doorschijnende blousjes en ga zo nog maar even door, ook de neonkleuren zie je steeds vaker terug komen. Zijn dit blijvertjes, of willen we er over een paar maanden niets meer van weten?

Kleurgebruik
Dit speelt een hele grote rol bij modetrends. Wat je nu erg veel ziet is color blocking, dit houdt in dat je, letterlijk vertaalt, ''blokken'' kleur draagt. Hoe je dit voor je moet zien? Bijvoorbeeld een groen t-shirt, met een rode rok. Het t-shirt en de rok kun je als twee afzonderlijke kleurblokken zien. Het is wel de bedoeling dat de kleuren fel zijn. Er zijn ook allerlei kledingstukken verkrijgbaar waarop kleurblokken afgebeeld zijn. Er zijn zoveel modetrends, wat in de zomer ook veel terugkomt is de maxidress. Deze jurken zijn ook in allerlei tinten en figuren verkrijgbaar en zou goed gecombineerd kunnen worden met color blocking. Zo kun je mooi twee modetrends combineren!

Blouses
Deze zijn erg populair. Vooral de doorschijnende blousjes zijn erg populair, ze zijn ook bijna bij iedere kledingwinkel verkrijgbaar. Deze blousjes zijn in heel veel vormen en tinten verkrijgbaar. Ook kunnen de blousjes versierd zijn met studs en glitterstenen. Een blousje is een goed voorbeeld van een tijdloos kledingstuk wat
niet duur hoeft te zijn. Dit heeft er waarschijnlijk ook mee te maken dat deze veel gedragen worden in het bedrijfsleven. Zowel door mannen als door vrouwen is het een veel gedragen kledingstuk. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mona Mode.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking: