THE 100 THINGS SUMMER CHALLENGE - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

THE 100 THINGS SUMMER CHALLENGE

Wie mij volgt op Twitter heeft er misschien al iets over gelezen. Samen met Jelle van de blog Lijstjes.info, Marieke van Beauty of Living en Lisanne van Lisanne Leeft gaan we deze zomer een hele toffe challenge doen: The 100 Things Summer Challenge. Klinkt leuk en aardig, maar wat houdt dat precies in? In dit artikel vertel ik je er meer over!


Ik schreef al eerder over de blog van Jelle. Hij is een minimalist in hart en nieren en inspireert veel mensen met zijn lijstjes. Ook mij heeft hij erg geïnspireerd: het geeft zoveel rust in je hoofd om te minimaliseren! Bij deze Summer Challenge gaan wij alle vier rigoureus minimaliseren, ieder op zijn eigen manier. Jelle gaat all the way en gaat er voor proberen te zorgen dat hij aan het eind van deze zomer nog maar 100 spullen overheeft (de teller staat nu op 260). Marieke, Lisanne en ik pakken het iets minder extreem aan: wij gaan ervoor om aan het einde van de zomer 100 spullen te hebben weggedaan. Elke keer als je weer iets nieuws koopt is dat een +1. Keukenspullen en dagelijkse dingen zoals tandpasta, pennen en douchegel tellen niet mee.

Aan het eind van de zomer hopen wij natuurlijk onze challenge gehaald te hebben! Maar dat doen we niet alleen. Met onze challenge willen we ook JOU inspireren om aan de slag te gaan en je kledingkast eens een rigoureuze opruimbeurt te geven. Ga eens nadenken wat nu écht van belang is in het leven: en dat vijftiende zwarte jurkje, heb je die écht nodig? Het lijkt ons leuk als jij ook over deze challenge op je blog schrijft, mocht je er aan meedoen. Ik heb laatst mijn bureau flink leeggehaald en dat heeft me zoveel rust gegeven in mijn hoofd. Bovendien hoop ik ook dat ik door deze challenge dingen ga waarderen in het leven die er écht toe doen.Elke maandag zullen we jullie een update geven in de vorm van een filmpje, fotoverslag of stuk tekst over hoe onze afgelopen week is gegaan. Wat hebben we weggedaan, wat hebben we gekocht en hoe is het ons vergaan? Voor deze challenge hebben we ook een Facebookgroep aangemaakt. We zouden het ontzettend leuk vinden als jij er ook lid van wordt! We hopen dat je ook geïnspireerd raakt door wat wij doen en natuurlijk is ons doel om deze challenge met zoveel mogelijk mensen te volbrengen!

Dus, ben jij er ook aan toe om eens flink te minimaliseren? Houd onze blogs dan goed in de gaten en word alvast lid van de Facebookgroep.

KLIK HIER om naar de Facebookpagina van The 100 Things Summer Challenge te gaan!

Ga jij meedoen met onze challenge? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

40 opmerkingen:

 1. wooww wat een super idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, supergoed idee ja! Het lijkt me wel moeilijk hoor, 100 dingen weg doen.
  Misschien doe ik de challenge met 50 om eens te beginnen, mag dat ook? :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, natuurlijk mag je met 50 spullen beginnen! Misschien merk je dan vanzelf wel dat het eigenlijk heel makkelijk gaat, dan kun je altijd nog naar 100 gaan.

   Verwijderen
 3. ik las er net over! ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige challenge! Omdat ik uit huis ga zal ik zeker veel spulletjes gaan verkopen, maar 100 is wel echt suuuperveel...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aha, Jelle ken ik ;-) Althans, zijn site. Een vriendin heeft me er eens op gewezen. Ik neem soms een kijkje, maar doe er verder vrij weinig mee...Heel veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk zeg, ben benieuwd! Ik ga binnenkort al op vakantie en ga dan niet bloggen, dus deze challenge zou ik ook niet kunnen doen. Wel erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf, ik ben benieuwd naar de updates!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk! Ben erg benieuwd.
  Ik moet nog steeds een DIKKE berg kleren weg doen, zouden misschien al 50 stuks zijn, telt dat? Hihi

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat telt zeker! Zo gaat het wel lekker hard, maar bedenk wel dat elke keer als je iets koopt, je ook weer wat weg moet doen daar tegenover.

   Verwijderen
 9. Super initiatief! Vrees alleen dat het bij mij niet gaat lukken, ik gooi al zo vaak dingen weg. Eerder te vaak dan te weinig. Dus ik zou niet weten hoe ik nu 100 dingen moet weg doen. Maar misschien gaat het wel makkelijker dan ik denk. Ben erg benieuwd naar het vervolg en de updates!

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Het lijkt me alleen nog best lastig, haha. Ik ben benieuwd naar de updates. En succes met de challenge! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel gaaf idee en veel succes! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had het bij Lisanne al gezien ja! Ik wil het voor mezelf wel doen, maar ik ga het niet filmen of fotograferen ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk idee! Ik heb net mijn kamer behoorlijk opgeruimd dus ik denk dat ik al ruim 100 dingen heb weggedaan;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh ik zou dat nooit doen. Kledingstukken en accessoires en boeken tellen toch nooit mee?! :O

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk idee! Succes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk idee, ik hou je blog enz. in de gate. Je ander blog met de andere meiden is ook erg leuk ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw dat is echt super gaaf! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ha, leuk! Ik ben al heel goed aan het opruimen hoor! Maar ja toen wist ik nog niet van de challenge..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ga proberen mee te doen! Eigenlijk denk ik niet dat het gaat lukken, maar als ik voor alles wat ik koop al iets weggooi ben ik eigenlijk al tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk idee! Ik heb gister toevallig allerlei kleding en mappen weggedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Holy crap! 100 is echt mega veel, toevallig heb ik laatst heel wat zooi weggegooid :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuk joh! Heel veel succes.

  Liefs,
  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat een geweldig idee! Misschien dat ik dit ook wel ga doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw, knap hoor! Ik probeer eens in de zoveel tijd wat op te ruimen. De ene keer is dat mijn kledingkast, de andere keer een bureaulade enz. Ik ben heel benieuwd of het jullie gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Goede actie! Ik heb afgelopen weekend de kledingkasten en kamers opgeruimd, dus ik denk dat ik nu wel aan de 100 zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke challenge, ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuk idee zeg! Ik ga ook maar eens wat weg doen denk ik zo... Al ben ik daar ZO slecht in! Ik denk bij alles: Wat als ik dit nou toch nog nodig heb..

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk initiatief! Ben benieuwd of het gaat lukken :D

  http://www.pinkchocolatebreak.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Haha leuk idee! Ik ben ook heeeel benieuwd of het gaat lukken. Minimaliseren is niets voor mij, ik bewaar werkelijk alles haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dat is past echt een challenge! Succes:)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wow leuk artikel!
  www.daphneroos.blogspot.com xxx

  BeantwoordenVerwijderen