SHOPLOG | KRINGLOOP KOOPJES VOOR MIJN UITZET! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

SHOPLOG | KRINGLOOP KOOPJES VOOR MIJN UITZET!
Wat is het toch heerlijk om winkels door te struinen en alles wat je nodig denkt te hebben voor je uitzet in je mandje te stoppen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier al maanden naar uitkeek en nu het eindelijk zover is kan ik mijn geluk niet op! Ik had al een aantal leuke spulletjes gekocht bij de Action en ook heb ik al belachelijk veel gekregen van vrienden en familie, echt super leuk! Ik miste nog wel een aantal dingetjes en daarom ging ik naar twee kringlopen in de stad in de hoop nog wat handige spullen te scoren. En dat is zeker gelukt!

Allereerst wil ik even zeggen dat de kringloop echt dé ideale plek is als je op zoek bent naar spulletjes als je op jezelf wilt gaan wonen. Je hebt er alles dat je ook bij de Ikea, Xenos of Praxis hebt, maar dan tien keer zo goedkoop. Als je gewoon goed zoekt, vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt, soms zelfs nog helemaal nieuw!

Deze twee potten zijn meteen mijn favoriete aankoop! Ik was al heel erg lang op zoek naar van die vintage, glazen potten en toen ik ze zag staan, kon ik natuurlijk niets anders dan ze gewoon meenemen! De grote pot kostte 1 euro en de kleine 95 eurocent.

Een snijplankje is zoiets waar je nooit op komt dat je het nodig hebt. Totdat ik hem tegenkwam in de kringloop en toen besefte ik me dat dat wel erg handig is! Hij is voor mijn idee nog helemaal nieuw, hij ziet er in ieder geval op en top uit. Hij kostte 50 eurocent. 

Deze schaaltjes stonden wél op het lijstje met de spullen die ik nog nodig had. Handig voor toetjes of nootjes. Ze kostten 35 eurocent per stuk en zien er nog prima uit!

Ik had mijn mandje al vol gegooid met totaal verschillend bestek, toen ik dit leuke set tegenkwam. De handvatten zijn blauw en hebben kleine witte stipjes. Er ontbreekt helaas één vork, maar die gebruik je toch het minst. Het hele set kostte 2 euro. 

Opscheplepels, ook altijd handig! Ik kocht er vier, die samen 1 euro kostten. 

Ik ben echt gek op fruit. Meestal eet ik wel drie stuks op een dag en deze goede gewoonte hoop ik ook zeker vol te houden als ik op kamers zit. Om alvast een goede start te maken, kocht ik deze fruitschaal, voor maar 50 eurocent.

En hier nog een paar andere, handige keuken tools: een kaasschaaf, een kurkentrekker, een schilmesje en een broodmes. Ik voelde me best een beetje gewelddadig toen ik met die twee messen door de winkel liep. Wat moeten die mensen wel niet van me hebben gedacht? Deze spullen samen kostten 2 euro 50

En tot slot nog deze beslagkom! Altijd handig voor bijvoorbeeld het kloppen van slagroom (yum!) of het maken van een sausje. De kleur was niet meteen mijn favoriet, maar voor 50 eurocent kon ik hem echt niet laten staan.

En ik ben nog steeds niet klaar met shoppen voor mijn uitzet! Ik moet nog een kledingkast, tafeltje, 2 stoelen en nog wat huishoudelijke voorwerpen. Die hoop ik binnenkort nog te scoren!

Shop jij ook wel eens in de kringloop om bijvoorbeeld je kamer in te richten?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

37 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingetjes heb je daar gekocht! En kringloop is super leuk, er zijn altijd wel verborgen schatten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker budget geshop! De bestekset is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke aankopen! Maar ik neem aan dat je op kamers gaat in een studentenhuis? Want meestal zijn veel keuken voorwerpen daar wel aanwezig toch, tenminste bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spulletjes voor dat geld :) dat snijplankje is zeker nog zo goed als nieuw inderdaad. Meestal trekt het vocht van tomaten etc meteen in zo'n plankje en zitten er daarna allemaal vieze plekken op, maar deze is nog brandschoon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele handige dingetjes en dat voor die prijs! Ik ben heel benieuwd naar hoe je kamer er uiteindelijk uit ziet :) Ik ben zelf ook best wel vaak in de kringloop te vinden, en ook voor spulletjes voor in mijn kamer! Al vind ik niet vaak iets wat ik écht wil hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leeeuk en zo lekker cheap! Love this

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lekker goedkoop allemaal, dat is leuk kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke aankopen voor je uitzet! En wow wat goedkoop allemaal, nu weet ik waar ik heen ga als ik ook op kamers ga wonen :) Alles ziet er ook nog zo ongebruikt uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super slim! Echt leuk! Nu krijg ik ook al helemaal zin in mijn uitzet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik zou bepaalde dingen niet zo snel bij de kringloop kopen omdat ik dat niet heel hygiënisch vind, maar dat zal vast meer aan mij liggen dan aan de spullen, haha. Het is wel heel goedkoop allemaal, vooral die fruitschaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me zo leuk om je eigen spulletjes te kopen voor je eigen plekje! Kijk er nu al naar uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke aankoopjes, dat bestel ik heel schattig! het lijkt mij ook heel leuk om dit soort s=dingetjes te gaan kopen als ik over een paar jaar op mezelf ga wonen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aawh echt superschattige vorkjes! Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat bestek... wat leuk!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aah wat ontzettend leuk! Ik heb ook al zoveel zin om straks op mezelf te gaan wonen:) En ik heb ondertussen van mijn opa al wat mooie vintage spulletjes gekregen.. De kringloop is inderdaad ook een heel goed idee. X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke dingentjes heb je gekocht! Vind vooral de glazen potten erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Erg handig allemaal, en lekker goedkoop! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw erg leuk! Ik moet eigenlijk ook maar eens beginnen met sparen. Wil volgend jaar op mezelf gaan :P

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke aankoopjes! Dat bestek is zoo leuk en schattig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het lijkt mij echt leuk om aankoopjes te doen als je voor jezelf gaat wonen! Leuke spulletjes heb je gekocht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele leuke aankoopjes en goed gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Eerlijk gezegd kom ik niet zo heel vaak bij de kringloopwinkel.
  We hebben er hier ook geen leuke in de buurt zitten. Maar als ik er kom vind ik het heerlijk om er tussen te snuffelen!

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super leuke en handige aankoopjes! Fijn dat alles zo lekker goedkoop is bij de kringloop. Het lijkt me echt leuk om voor je uitzet te shoppen :), succes met het kopen van de laatste dingen en alvast heel veel plezier in je nieuwe huisje! X Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lekker bezig! Haha ik moest wel lachen bij je opmerking van "die gebruik je toch het minst", ik gebruik mijn vork namelijk het meest!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 25. IK shop eigenlijk nooit bij de Kringloop, maar wat heb je er leuke dingen gehaald. Vooral die potten en die glazen schaaltjes zijn echt heel erg leuk. Toch maar eens keer langs de kringloop dus hahaha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik ga volgend jaar ook op kamers en ik vind dit echt een hele goede tip! Nu moet ik nog een goede kringloopwinkel vinden in Delft of Middelburg! Iemand nog tips?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel leuk alle dingetjes, echt gaaf dat het ook zo goedkoop was!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem2.7.13

  Leuke aankopen, ik ben er dol op , alles zo goedkoop mogelijk aanschaffen en dat het dan eerder gebruikt is maakt mij niets uit, sopje erover en klaar.

  BeantwoordenVerwijderen