BUDGETFASHION | EEN COMPLETE OUTFIT ONDER DE 45 EURO! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

BUDGETFASHION | EEN COMPLETE OUTFIT ONDER DE 45 EURO!
Hebben jullie ook wel eens dat je een heel mooi kledingstuk ziet die je dolgraag in je kledingkast zou willen hebben, maar je je helemaal rot schrikt als je het prijskaartje ziet? Mij gebeurt het in ieder geval regelmatig: zie ik een ge-wel-dig jasje, kost dat ding meer dan 100 euro. Ik zie dit niet als een teleurstelling, maar juist een uitdaging! Ik vind het namelijk ontzettend leuk om net zo lang winkels af te struinen totdat ik een soortgelijk kledingstuk heb voor een veel fijner prijsje. Vandaag laat ik jullie een complete outfit zien met items die samen nog geen 45 euro kosten!

Alle items komen uit één van mijn favoriete online winkels op het gebied van budget kleding, namelijk Sans-Online. Deze winkel verkoopt kleding van merken zoals Only, Esprit en Vero Moda; allemaal hele betaalbare merken. En wat helemaal leuk is: op dit moment is er lekker veel sale, al mijn geshopte items waren ook flink afgeprijsd en zo scoor je heel gemakkelijk een leuke outfit voor een laag prijsje.
De sandaaltjes komen van Pieces, wat dus ook één van de merken is die Sans-Online verkoopt. Ze zijn weer eens wat anders dan normaal: de neongele bandjes vallen zeker op! Normaal kosten deze sandaaltjees €39,95 maar nu waren ze afgeprijsd voor €21,95. Bovendien is het voetbed ook nog eens van echt leer!

Ook broeken zijn er volop te vinden bij Sans-Online. Ik wilde al heel lang zo'n lekker fel exemplaar, maar de broeken die ik tegenkwam, kostten vaak meer dan 50 euro. En dat vind ik echt teveel! Deze neonroze broek kostte maar €12,50!

Wat mij betreft kun je nooit genoeg witte T-shirtjes hebben. Ik denk dat ik er ook wel een stuk of acht heb, die ik heel vaak draag. Ook dit witte T-shirtje vind ik erg leuk: hij valt lekker wijd en heeft mooi kant aan de bovenkant. Dit T-shirtje is ook in de sale en kost nu nog maar €5,00.


Om goed te matchen bij de sandaaltjes, koos ik tenslotte ook nog voor een leuk neongeel riempje. Deze kostte nu nog €3,95.

In totaal kost de outfit die ik bij elkaar heb gezocht slechts €43,40. Wat een koopje, hè?

Koop jij wel eens een kledingstuk die je eigenlijk te duur vindt of zoek je gewoon lekker verder totdat je wél iets betaalbaars vindt?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

43 opmerkingen:

 1. Tof! Erg vrolijke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit Nicole! Als ik echt een mooi, duur stuk zie dan koop ik het meestal wel. Ik combineer het graag met wat goedkopere kledingstukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je outfit heel erg leuk! Vooral je sandaaltjes vind ik zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt heel leuk ! Die sandaaltjes zijn mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit! Ik vind de sandaaltjes echt heel tof. Leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk artikel! Ik ben zelf heel erg van de koopjes en sales. Rond die tijd kan ik eindelijk een merk item komen, wat normaal echt niet te betalen is.

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem7.7.13

  Leuke outfit! Voelt altijd als een soort overwinning wanneer je een leuke outfit voor weinig geld kunt scoren, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je erg leuk! Ik heb de sandaaltjes ook in de Pieces winkel zien staan, vond ze toen al erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zelf ook altijd erg blij als ik veel budgetartikelen bij elkaar vindt en daar een leuke outfit van kan maken! Ik ben gek op je sandaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk Nicole! Past echt goed bij elkaar, vooral de sandaaltjes zijn erg leuk. En wat goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel leuk, die broek is echt tof! en wat goedkoop zeg! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oehh erg leuke outfit! En dat voor zo weinig geld :D

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is echt een super leuke outfit! Ik vind tegenwoordig dat je voor heel weinig geld er al super leuk uit kunt zien.Ik shop daarom eigenlijk alleen nog maar budget, tenzij ik echt iets geweldigs zie hangen dat de dure prijs helemaal waard is.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie outfit :)
  I <3 budgetshoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuke outfit! Die sandaaltjes zijn echt heel erg leuk en ik zag dat ze nu nog maar 16 euro zijn:D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, wat een super mooie outfit! Staat echt geweldig bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke post! Ik geef ook nooit 'veel' uit aan een kledingstuk. Ik ben een echte budget shopper. Soms ben ik weken bezig om een soort gelijk item te vindrn van bijvoorbeeld een leuk shirtje of clutch. Als ik het dan heb gevonden kan mijn dag niet meer stuk. Maar je hebt een super leuke outfit samen gesteld, misschien moet ik oom maar eens op de site gaan kijken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow echt een leuke outfit en lekker goedkoop! Ik ga zo ook maar weer eens een kijkje nemen op sans online. Doe je mee aan mijn winactie? Je kunt nu echt een supergave krultang winnen! Xx Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow, wat een toffe outfit voor maar zo weinig geld! Goed gedaan! Ik hou heel erg van de sale, maar als ik iets duurders zie wat ik echt wil hebben houdt de prijs me niet echt tegen. Maar dan moet het natuurlijk niet overdreven duur zijn, haha ;)

  Liefs, Irene
  SISTERS IN PARADISE

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw wat leuk zeg! En dat voor weinig geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke outfit! Ik koop niet echt (meer) kledingstukken die ik te duur vind, wel koop ik vaak dingen die ik eigenlijk niet nodig heb en waar ik beter geen geld aan zou uitgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk dat je je sandaaltjes en je riempje zo hebt gecombineerd. Ik koop liever iets wat wat duurder is en wat ik echt mooi vind dan dat ik op zoek ga naar iets wat er op lijkt. Dan vind ik het vaker toch net niet zo leuk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super leuke outfit! Ik vind vooral de sandaaltjes echt heel gaaf. :) Ik koop nooit echt dure kledingstukken, meestal kom ik later iets wat er op lijkt tegen, maar dan wel mooi wat goedkoper!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super leuke outfit en hele leuke post ook! x


  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk gecombineerd :) nooit gedacht dat geel en roze zo leuk bij elkaar konden staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Die sandaaltjes zijn echt leuk! En voor bijna 45 euro een heel nieuwe outfit is echt goed, ga ik ook eens proberen :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw super gaaf en knap gedaan zo, misschien kan het nog wel goedkoper... Waar heb je dat toffe zomerse witte topje of shirt gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk bedacht zeg! Echt een leuk artikel X

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hele leuke outfit voor zo'n prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Echt een hele leuke outfit en dat voor nog geen 45 euro! Ik vind de kleur van de broek erg mooi en het gele riempje staat er ook leuk bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuke outfit! je broek vind ik tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hele mooie outfit :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wat een leuke outfit! echt goedkoop:)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vind vaak 10 euro voor een tshirt te duur. Ik heb het liefst alles goedkoop haha. Thanks voor de tip van sans online!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een gave outfit zeg, echt super leuk samengesteld en zeker een spot prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Leuke outfit! En lekker budget inderdaad :D

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Leuke outfit

  xx daphneroos.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Super leuke outfit!
  Ik vind de sandaaltjes erg mooi.

  XO Zoë

  BeantwoordenVerwijderen