THE 100 THINGS SUMMER CHALLENGE | WEEK 3 - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

THE 100 THINGS SUMMER CHALLENGE | WEEK 3Gisteren heb je misschien al wel mijn shoplog gezien. Dat betekent maar één ding: ik heb een heleboel plusjes en dat is niet de bedoeling van The 100 Things Summer Challenge. Ik merkte wel dat ik bij het winkelen in mijn achterhoofd hield dat ik meedeed met de challenge en ik heb me dan ook aardig ingehouden. Maar geef nou toe, winkelen is gewoon leuk en dat is soms gewoon nodig! Toen ik thuis kwam en al mijn gekochte spulletjes zag, voelde ik me toch wel een beetje schuldig en daarom ben ik daarna meteen gaan opruimen. Ik vond in mijn kastje nog een heleboel spullen die linea recta de prullenbak in konden (kapotte armbandjes, verroeste ringen en lege doosjes).Ook vond ik een heleboel spulletjes die nog prima zijn, maar die ik gewoonweg niet gebruik. Ik ga die in de doos doen die naar de rommelmarkt gaat! Over de rommelmarkt gesproken, dat is nog wel een goede tip! In de zomer zijn er altijd overal en nergens rommelmarkten te vinden. Normaal gesproken vind ik het heerlijk om de rommelmarkt af te struinen en daar allerlei koopjes te scoren. Maar nu pak ik het eens anders aan en ga ik mijn zooi verkopen in plaats van allerlei "nieuwe" zooi te kopen. Misschien ook wel een tip voor jou! Je kunt je vaak gratis inschrijven om met een kleedje te gaan zitten, soms kost het een paar euro, maar dat heb je natuurlijk zo terugverdiend. Ik heb ook heel veel kleding verzameld die ik hoop te verkopen. Hopelijk brengt het nog een leuk zakcentje op!

Stiekem toch wel een beetje blij met de Vans die ik heb gekregen, ook al is het een +1.
Sinds vrijdag ben ik drie weken aan het werk op een camping in Chaam, waardoor ik eigenlijk niet echt spullen weg kan doen, maar ook niets kan kopen. Ieder nadeel heeft zijn voordeel! Als ik weer terugkom, ga ik weer volop aan het minimaliseren!

Eindstand week 3:
35 spullen weggegooid/Weggedaan: 1 parfumdoosje, 4 douchegels, 1 concealerpotlood, 3 lippenbalsems, 1 notitieboekje, 2 bodylotions, 1 poederdoosje, 2 parfumsamples, 7 armbandjes, 1 ketting, 8 ringen, 14 paar oorbellen.
18 gekocht/gekregen: een paar Vans, 3 armbandjes, 2 paar "nep-Vans", 1 eBay kwast, 3 tijdschriften, lippenstift, 1 jurkje, 2 truitjes, 1 T-shirt, 3 ringen en 1 ketting.

Daarmee komt de teller nu op 75 spullen weggedaan!

Doe jij al mee met The 100 Things Challenge? Neem een kijkje op de Facebookpagina

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Je bent goed bezig hoor !
  En truitje + ketting staan je goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super goed bezig! Ik dacht heel flauw laatst dat wanneer je speldjes of tijdschriften weggooit je super snel aan de 100 zit haha. Maar dat is niet het idee natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen en je bent al goed bezig! Ik heb laatst al spullen weggegooid en vind het nu zonde om het weer op te ruimen, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem22.7.13

  Goed bezig! Heel erg leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt leuk om te lezen! goed dat je ook je aankopen erbij geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent echt goed bezig, ik vind deze challenge geweldig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent goed bezig!
  Succes verder

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Snap dat je blij bent met die Vans, vind ze echt geweldig! Verder ben je nog wel erg goed bezig ondanks de aankoopjes soms haha. Maar daar zijn we meiden voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe in mijn hoofd wel een beetje mee, maar houdt het niet bij. Ik probeer zo veel mogelijk spullen/kleding te verkopen omdat ik geld nodig heb, en omdat ik het kwijt moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent goed bezig zeg! Ik probeer eigenlijk gewoon zo min mogelijk te kopen haha. Dat gaat opzich best goed :) En je vans zijn leuk zeg!

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt super bezig! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg goed bezig, en die Vans had ik ook niet laten liggen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te lezen! Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, nog maar 25 te gaan! Hihi, die Vans had ik ook meegenomen hoor.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen