SHOPLOG | PRIMARK, H&M, EBAY EN C&A


Ook al doe ik mee met The 100 Things Summer Challenge, ik kán gewoon niet stoppen met shoppen. Ik heb best veel gewerkt de laatste tijd en dat vind ik altijd een hele goede smoes om eens even lekker met geld te smijten. En dat besloot ik dan ook te doen! Vorig weekend was ik samen met mijn zusje in mijn kamer in Koog aan de Zaan en gingen we maandag nog even een dagje naar Zaandam om te winkelen. Ik shopte wat leuke spulletjes bij de Primark, H&M en C&A en ging een tijdje geleden ook nog naar de Kruidvat en Zeeman en bestelde nog wat op eBay. Je hoort het al wel, het is één grote collective haul. Je ziet mijn aankoopjes in dit filmpje, veel plezier!

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien. 

24 opmerkingen:

 1. Ik vind het iedere keer zo grappig om je te horen praten hihi ! Leuke aankopen hoor! Ik heb bij de Primark ook 4 paar gympen gehaald (okee 2 paar voor Laura en 2 paar voor mij), te leuk echt voor die paar centen. En bij C&A loop ik ook regelmatig naar binnen. Ik heb daar toch ook een echt tof zwart/wit jurkje gekocht (zie een paar blogposten terug).
  Fijne zonnige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. eBay vind ik ook heel fijn, alleen ben ik nog wel erg terughoudend met bestellen. Mijn vriend had wel eens wat besteld en moest toen bij bezorging nog best veel invoerbelasting o.i.d. betalen. Dat was wel een beetje een tegenvaller. Maar leuke spulletjes heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jurkje van C&A is echt superleuk, daar ga ik ook eens naar kijken! En echt niet normaal dat je zo'n leuke clutch bij de Zeeman kunt kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankopen!
  Dat jurkje van de C&A is top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt een hele fijne stem om naar te luisteren:) Wat een leuke aankopen! Ik wil ook nog heel graag zo'n afstandbediening:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk filmpje. Ik kan echt zien dat je blij bent met je aankopen! Die gestreepte jurk van de C&A is echt vet! Nog heel erg bedankt voor je lieve reactie en de rode lippenstift staat je goed.

  xx Bree
  me-travelleroftheworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel fijn filmpje :) Je hebt een heel leuke stem!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuke aankopen! Zo'n afstandsbediening zoek ik nog, misschien moet ik ook maar een keertje op ebay rondkijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke aankopen en inderdaad koopjes zeg via Ebay! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie spullen gekocht Nicole! Vooral het streepjes jurkje is erg leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je mooie dingen gekocht! Ik ga ook best wel eens naar de C&A, sommige dingen zijn inderdaad heel leuk. Ik heb er laatst een zonnebril gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke shoplog, je hebt echt toffe dingen gekocht! Love the shoes!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankopen! De C&A heeft tegenwoordig echt onwijs leuke dingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke (Primark!) aankoopjes! En C&A word echt steeds leuker! Wel fijn want het kost niet zoveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg leuke aankopen! Dat ene gestreepte shirtje van de C&A waarbij je statement ketting van de Primark paste heb ik in het roze, haha! Deze kleur is ook erg leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke shoplog! Ik ben al zooo lang niet meer bij de primark geweest. En de C&A is echt een van mijn favoriete winkels!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een leuke shoplog! echt beter dat je nu in de buurt van de primark in zaandam woont, heerlijk:)

  BeantwoordenVerwijderen