SHOPLOG | ACTION EN H&M - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

SHOPLOG | ACTION EN H&M


Toen ik hoorde dat ik officieel de kamer kreeg waar ik voor had gehospiteerd, kreeg ik meteen de kriebels om te gaan shoppen voor mijn nieuwe kamer! Ik heb er onwijs veel zin in om hem in te gaan richten en ik heb nu al allemaal ideetjes over hoe het er uit moet gaan zien. Bij de Action - de meest ideale winkel voor goedkope spulletjes - sloeg ik vast een paar dingetjes in. Ook kocht ik nog een heel leuk kleding item bij de H&M die graag met jullie deel. Kijk je mee naar mijn geshopte spulletjes?

Notitieboek A5 - €1,49

"Hé, hallo, nep Moleskine," was het eerste wat ik dacht toen ik dit notitieboekje tegenkwam. Want zeg nou zelf, het is nét een Moleskine (maar dan ongeveer tien keer zo goedkoop...) Ik ben van plan om van dit boekje een soort huishoudboekje te maken, waarin ik bij kan houden wat ik allemaal bijgeef. Dat lijkt me wel handig, zo weet ik in ieder geval waar het geld toch blijft! 

Stofdoekjes - €0,92
En ja, iets dat helaas ook zal moeten gebeuren als ik straks op mezelf woon: mijn kamer schoonmaken. Deze handige wegwerp stofdoekjes waren net in de aanbieding bij de Action, dus die nam ik ook vast mee. 

Colour Magic Eye shadow kit - €0,49

Oké, ik weet dat de Action echt super cheap is, maar dit sloeg echt alles. Een oogschaduw palette met maar liefst 10 kleurtjes voor 49 cent? Ja, het kan dus echt! Ik ga hier snel wat meer van laten zien in een ander artikel. 

Koekenpan met anti-aanbaklaag - €4,79
Ook zal ik straks voor mezelf moeten gaan koken. Nu komt dat natuurlijk helemaal goed met mijn kooktalenten (ahum) en kocht ik alvast deze koekenpan zodat ik in iéder geval een eitje kan bakken. (Oké, ik kan ook nog meer dan dat, hoor.) Ze hebben nog veel meer soorten pannen bij de Action, dus ik denk dat ik binnenkort nog maar wat meer pannen ga scoren daar. 

Vorkjes - €0,52
Lepeltjes - €0,45

Van die kleine lepeltjes en vorkjes zijn volgens mij altijd wel handig. Vooral als ik taart wil gaan eten! :) Bovendien kosten die dingen bij de Action maar een paar centen!

Plakbandhouder - €1,69
6 rollen plakband - €0,55
Deze plakbandhouder zag je al helemaal boven aan dit artikel. Mijn oude plakbandhouder hangt nog nét aan elkaar en het was echt de hoogste tijd voor een nieuwe. Ik vond dit printje super leuk! Samen met een pak van 6 rollen plakband kocht ik deze plakbandhouder, kan ik in ieder geval weer even voor uit!

Zeeppompje - €1,29
Beker - €0,55




Omdat ik ook een eigen wastafel heb op mijn kamer, vond ik het wel handig om daar een zeeppompje neer te zetten en een beker voor mijn tandpasta en tandenborstel. Ik houd niet van al te gekke, felle kleurtjes in mijn kamer en daarom koos ik dit simpele, doorzichtige zeeppompje en deze beker. 

Tijdschrift Vriendin - €0,99


Dit tijdschrift kocht ik niet bij de Action en ook niet bij de H&M, maar toch wilde ik hem even snel aan jullie laten zien. Ik vind het namelijk een ontzettend leuk tijdschrift en zoals je kunt zien kost hij deze week ook nog maar één euro! Ren snel naar de winkel, zou ik zeggen!
H&M broek - €10,-

En tot slot mijn nieuwe broek! Ik zag deze broek al maanden geleden voorbij komen op de Instagram van Joyce en toen al vond ik hem geweldig. Ik ben gewoon helemaal verliefd op die print! Toen ik hem in de sale zag voor maar tien euro kon ik hem natuurlijk niet laten liggen en nam ik hem lekker mee naar huis. 

Wat vind jij van mijn aankoopjes? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

41 opmerkingen:

  1. Hele leuke aankopen! Die broek is erg mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe items heb je geshopt. De broek is heel leuk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die plakbandhouder is echt heel leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke en vooral ook handige dingen die je hebt gekocht. Die broek heb ik ook, leuk is die! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. huh verkoopt action eindelijk weer zo'n soort boekje :o. Eindelijk haha! Mijn boekje is bijna vol geschreven :'). Je broek is erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik moet ook dringend eens een nieuw notaboekje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooh echt super leuke aankopen! En ik kan je nu al waarschuwen je gaat nog veel meer kopen voor op je kamer ;) Ik kan ervan meespreken, je hebt altijd wel iets nodig als je een eigen kamer hebt.
    De aankopen die je nu hebt gedaan zijn alvast heel leuk! En de broek is echt heel tof, staat je vast goed! ik heb deze in een andere print gekocht, en hij zit geweldig! :)

    http://leenphilips.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele leuke aankopen.
    http://thewaysof-fashion.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke spulletjes. Ik kan me nog goed herinneren dat ik mijn eerste eigen huisje kreeg en ineens ook van alles ging aanschaffen. Dat is dan zo leuk allemaal. :-) Have fun met het inrichten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuke aankopen, en echt super om nu dingetjes voor je kamer te kopen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke koopjes! Echt leuk om te shoppen voor je nieuwe kamer, nog gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke shoplog! En ooh... heb jij die broek nou gewoon voor 10 euro gescoord? hahaha. Maar hij blijft leuk! Ik draag hem zelf ook nog steeds met veel plezier :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik blijf me erover verbazen hoeveel je bij de Action kunt kopen voor weinig geld ;) Leuke spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die broek is te gek! Al mijn prulletjes komen ook van de Action, zo'n handige winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. leuke aankoopjes heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die plakbandhouder en die broek zien er erg leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het lijkt me echt heel erg leuk om een kamer in te richten, je bent al goed begonnen met de kleine spulletjes! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Super vette broek! Ik ben echt heel benieuwd hoe je kamer uiteindelijk wordt.

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke broek! Ik dacht eerste even dat het hetzelfde printje was als je broek. (;

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wow, ik ben benieuwd naar dat oogschaduwpalette! Zo goedkoop! En ahh, die broek is zo ontzettend leuk. Wat een geluk dat je die nog tegenkwam in de sale. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke spulletjes heb je gekocht.

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke aankoopjes! De spullen bij de action zijn gewoon niet normaal goedkoop, vooral dat oogschaduwpalletje verbaast me. Die broek van de H&M is inderdaad echt superleuk en ook nog eens lekker goedkoop. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuke aankopen! Die dingetjes van de Action zijn echt heel leuk en zo goedkoop, altijd fijn :) Die broek is ook echt heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik woon sinds september op kamers en had in eerste instantie mijn pannen ook bij de Action gekocht, want ja het is inderdaad goedkoop. Maar ik wil je even waarschuwen voor de kwaliteit, want dat is belachelijk slecht. In het begin merk je er niet heel veel van en denk je dat het goede pannen zijn, maar op den duur gaan de handvaten smelten wanneer je pan op het vuur staat, want een verschrikkelijk vieze geur afgeeft, ook aan je eten. En je pannen worden viezer en viezer, en dat vuil krijg je er niet meer uit. Ook de anti-aanbaklaag is belachelijk slecht. Ik heb ze zo'n vier maanden geleden weg gegooid en Tefal pannen daarvoor in de plaats gekocht en dat bevalt me stukken beter. Je bent dan wel wat meer geld kwijt, maar je hebt er wel veel betere kwaliteit voor terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Echt leuke dingen heb je gekocht. Veel plezier me het inrichten van je kamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Heerlijk he dat je zoveel kunt kopen voor zo weinig bij Action ;). & zulke handige hebbedingetjes hebben ze ook altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat heb je leuke dingen gekocht (: de action lijkt me inderdaad een geschikte plek om dingen te kopen als je op jezelf gaat/op kamer gaat wonen ahah :D

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Leuke aankopen! Die broek van de H&M is echt onwijs mooi.

    Liefs, Nienke
    http://livelikemickeymouse.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hele leuke aankoopjes,wat gaaf dat je op kamers gaat, lijkt me geweldig! Ik kan niet wachten haha, en ik moet nog ruim 3 jaar :( xx

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Leuk om te zien en lekker cheap allemaal! Leuke broek van H&M

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat leuk die aankopen voor in je kamer/huisje! Nu krijg ik ook kriebels om alles te gaan kopen haha, maar ik woon nog thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een leuke aankoopjes voor je kamer Nicole! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Anoniem17.6.13

    Leuke aankopen, toen ik alleen ging wonen met de kinderen heb ik alle belangrijke dingen die ik ook maar nodig had en bij de action kon aanschaffen daar ook aangeschaft, Ideale winkel hiervoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een leuke aankopen! De plakbandhouder vind ik echt leuk, haha :) Ik vrees dat ik binnenkort ook maar eens huishoudelijke dingen moet gaan kopen..

    BeantwoordenVerwijderen