SCENTS OF BEAUTY | ESTEE LAUDER

Look at these beautiesScents of Beauty stuurde me dit schattige toilettasje met vijf mooie producten van Estée Lauder. Ik kende het merk al wel, maar jammer genoeg had ik er nog niets van in mijn make-up collectie. Ik was meteen weg van de stijlvolle verpakkingen! Kijk je snel mee wat voor producten er in het tasje zaten?


Estée Lauder Advanced Night Repair & Estée Lauder Revitalizing Supreme. 

Deze twee mooie potjes vond ik als eerste in het toilettasje. Ik heb nog niet uitgebreid de tijd gehad om ze te testen, maar toen ik ze aanbracht op mijn huid voelde dat meteen heel fijn en zacht aan. Ik ben erg benieuwd naar deze producten!

Estée Lauder Advanced Night Repair. 
Wat een heerlijke geur heeft dit goedje! Ik wist eerst niet zo goed wat het nu precies was, maar na wat gegoogled te hebben (lang leve zoekmachines!) kwam ik erachter dat het ervoor zorgt dat je minder rimpels en lijntjes krijgt. En nu ik 19 ben geworden, krijg ik natuurlijk al rimpels (oké, grapje). Maar toch vind ik het heel fijn om mijn huid goed te verzorgen, je kunt er nooit vroeg genoeg bij zijn om rimpels te voorkomen!

Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara.

Deze fijne sample van de Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara zat ook in het toilettasje. Het borsteltje heeft gelukkig wel de normale grootte, want met die kleine borsteltjes wordt het vaak één groot gepruts. Ik vind de mascara ontzettend fijn! Het maakt je wimpers langer, zwarter en hij klontert niet. 
Estée Lauder lipstick. 

En dan tot slot deze prachtige lippenstift die zeker mijn favoriet is uit het pakketje! Hij heeft een prachtig, peachy kleurtje en geeft je lippen nét dat beetje extra. Hij voelt ook nog eens heel fijn aan op je lippen en wat een mooie verpakking, hè?

Kende jij de producten van Estée Lauder al? 

21 opmerkingen:

 1. Ik heb er nog niks van van, maar ik ben zelf wel erg benieuwd naar het advanced night repair serum. Daar hoor ik altijd goede verhalen over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ANR serum is echt mijn favoriet, ik kan niet zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige producten zeg, ze zien er allemaal even fijn uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke review Nicole!

  Heb je m'n winactie al gezien? Misschien iets voor jou!?
  http://whatevergivesjoy.blogspot.be/2013/06/winactie.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lippenstift heeft echt een mooi kleurtje!
  Liefs, Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Estee Lauder heeft zoveel mooie producten

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Estee Lauder heeft goeie producten, geniet ervan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten! Die lipstick is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb zelf nog geen producten van EL gekocht, maar dit ziet er echt een geweldig setje uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn oma koopt altijd spullen van Estee Lauder, erg goed merk!

  BeantwoordenVerwijderen