PERSONAL UPDATE | OVER MIJN KAMER & MIJN BLOG - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

PERSONAL UPDATE | OVER MIJN KAMER & MIJN BLOG


Ik, als een trotse pauw voor mijn nieuwe huisje!

Oké, laat ik er niet om heen draaien, geen spannend tromgeroffel en ook geen oneindig lange introductie: IK HEB EEN KAMER! Zoals mijn vaste volgers al weten, ga ik per in september 5 maanden stage lopen bij Simply PR in Amsterdam en voor die periode was ik op zoek naar een kamer. Ik zat al stiekem rond te neuzen op Marktplaats en Kamernet, maar gisterochtend besloot ik me eindelijk in te schrijven zodat ik op kamers kon reageren. Ik nam maar meteen een abonnement voor een maand, want ja, binnen twee weken vind ik vast geen kamer - dacht ik. 

Ik reageerde op een aantal leuke kamers in Amsterdam en omgeving en kreeg meteen wat reacties terug. Gisteravond mocht ik komen hospiteren bij een hele leuke (én betaalbare!) kamer in het schattige dorpje Koog aan de Zaan, precies 30 minuutjes met het openbaar vervoer vanaf mijn stage. En guess what: de huidige bewoners kozen mij uit als hun nieuwe huisgenootje! Het is echt niet te geloven, maar diezelfde dag had ik dus een kamer gevonden. Ik besef wel dat ik echt een ontzettende bofkont ben en ik ben dan ook ontzettend blij!

1 juli krijg ik de sleutel en dan kan ik mijn kamer dus lekker gaan inrichten. Daar heb ik nu al super veel zin in! Ik heb al lekker wat spulletjes geshopt die je snel in een shoplog ziet. Ook ga ik natuurlijk lekker kringloopwinkels afstruinen om daar goedkope meubels te scoren. Het is een leuke zolderkamer van 15 vierkante meter, zeker niet klein, maar ook niet groot, precies goed voor mij! Ik heb een eigen wastafel en kan ook makkelijk een eettafel kwijt op mijn kamer, want een gezamenlijke eetkamer of woonkamer is er niet. Ik ga er wonen met nog 6 andere huisgenootjes. Een grote gezellige boel dus! Hierboven zie je al een klein gedeelte van de kamer zoals hij nu is. De roze muur ga ik denk ik wit verven, aangezien ik niet zo'n grote fan van roze ben. Mijn bed ga ik onder de schuine muur plaatsen en een grote kledingkast ga op de plek zetten waar nu het kleine kastje staat.

Ook is er een super gezellige tuin - inclusief vuurkorf!

OVER MIJN BLOG
Volgend jaar ga ik dus stage lopen en op dit moment ben ik druk met leren, deadlines halen, je kent het wel... Ik heb het ruim een half jaar volgehouden om elke dag een artikel online te plaatsen, maar ik merk nu dat dat niet meer gaat lukken. Bovendien komt de zomervakantie er ook aan en daarom heb ik besloten om door de week om de dag een nieuw artikel online te plaatsen. In het weekend komt er wel beide dagen één online. Ik zet liever één keer in de twee dagen een goed artikel online, dan elke dag een afgeraffeld artikel. Het is toch stiekem ook wel belangrijk dat ik me op mijn school ga focussen, dat is er de afgelopen tijd namelijk een beetje bij ingevlogen. Ik hoop dat jullie het begrijpen en nog steeds mijn blog blijven volgen, want ik wil jullie lieve, vaste volgertjes zeker niet kwijt!

Liefs,
Nicole

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

59 opmerkingen:

 1. Super super leuk Nicole, dat je een kamer hebt! Ziet er leuk uit! :D Succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem13.6.13

  Ah, gefeliciteerd met je kamer! Zo'n fijn gevoel als je eindelijk wat gevonden hebt. ^^
  Succes met je laatste loodjes op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt geluk gehad met de kamer :) en koog aan de zaan is een harstikke knus plaatsje hoor, discotheken in de buurt en de primark zit op 5 minuten met de trein afstand, wat wil je nog meer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk Nicole, dan woon je wel lekker dichtbij mij straks!
  Succes met leren, ik zit in hetzelfde schuitje. Ik loop volgend jaar ook stage en ik moet nog punten behalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat super dat je een kamer hebt! leuk hoor! en heel erg begrijpelijk van het bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd, wat goed! En lekker snel voor elkaar gekregen toch. Ziet er goed uit hoor.
  Veel succes met de komende drukke periodes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof! Gefeliciteerd met je kamer :) Succes met leren! Ik heb daar gelukkig geen last meer van (al moet ik wel nog een halve scriptie schrijven haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw gefeliciteerd hoor! Ook een begrijpelijke keuze trouwens om wat minder te bloggen. Ik zal je nog steeds blijven volgen hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah gaaf Nic, gefeliciteerd! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt super gaaf dat je zo snel een kamer hebt kunnen vinden (: het ziet er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf dat je een kamer hebt, gefeliciteerd! Ik begrijp helemaal dat iedere dag een artikel je niet meer gaat lukken, geniet lekker van je zomer! xx

  ENTER MY GIVEAWAY
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat super gaaf ! Gefeliciteerd en heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat je een kamer hebt! En natuurlijk blijven we je volgen ;-)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je kamer!! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat geweldig dat je een kamer hebt! Veel plezier en succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt super leuk! Gefeliciteerd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je een kamer hebt gevonden! Zo snel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk dat je zo snel iets gevonden hebt (:

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd met je kamer, en dat is inderdaad wel erg snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super dat je al zo snel een kamer hebt gevonden, zeg! Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd naar je inrichting én je geshopte spulletjes, gheghe!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd dat je een kamer hebt gevonden in Amsterdam. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat goed dat je al zo snel een kamer hebt! Gefeliciteerd! Veel plezier met het inrichten, ik vind dat ook altijd zo leuk! :) En succes nog met alle deadlines.

  Liefs!
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Haha herkenbaar, ik nam ook zo'n maandabonnement en had binnen een week mijn kamer. Wel superfijn, ben benieuwd hoe je het gaat vinden!
  En over dat bloggen.. ik heb het ook een tijd volgehouden om dagelijks te bloggen maar nu door het mooie weer (niet eens door werk of studie whaha!) red ik het ook niet altijd. Soms lig ik gewoon liever in de zon, mijn blog is maar een hobby ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd! Ziet er ook mooi uit!
  Heel toevallig, want ik heb ook sinds gisteravond een kamer!! In Utrecht. Ging bij mij inderdaad ook veel sneller dan verwacht.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gefeliciteerd! Het ziet er echt goed uit en wat leuk dat je daar stage mag lopen. Veel plezier met nadenken over de inrichting enzo. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd met je kamer! Koog aan de Zaan is echt heel schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem13.6.13

  Gefeliciteerd! Het gaat je wel lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Klinkt goed allemaal, je gaat het daar ongetwijfeld naar je zin krijgen :) En minder bloggen is heel begrijpelijk, er zitten maar 24 uur in een dag. Ik blog op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag en dat is prima te combineren met andere dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat super! Gefeliciteerd Nicole! Over je blog maakt niet uit, ik blog ook om de dag, gaat prima. :) Veel succes nog. Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat leuk dat je een kamer hebt! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Anoniem13.6.13

  Gefeliciteerd! Ontzettend leuk en ook heel fijn dat het zo snel gegaan is! Ben benieuwd naar het eindresultaat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat fijn dat je er zo snel een gevonden hebt, ik denk dat er wel wat leuks valt te maken van je kamertje! Veel plezier met inrichten en succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Is uiteraard te begrijpen dat je het druk hebt! Ik heb zelf ook voor een half jaar fulltime stage gelopen en dan ben je allang blij als je thuis bent. Dus groots gelijk! En gefeliciteerd met je kamer he! Man wat heb je dat snel voor elkaar gekregen :)

  Trouwens... doe je al mee aan mijn give-away :D! ?
  Je kunt een shambala armbandje winnen t.w.v. € 80.- Iets voor jou?

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Superfijn! Ziet er echt heel erg leuk uit allemaal. Succes met het inrichten en met school! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wauw zo goed! Gefeliciteerd! Heel veel plezier en geluk alvast! xxxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. School is super belangrijk en komt natuurlijk op de eerste plaats :D. Heel veel succes alvast en wat fijn dat je een kamer hebt! Wij als vaste volgers overleven 1 artikel in de 2 dagen ook wel ;). Kunnen we meer uitkijken naar ja artikels toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ah ontzettend tof! Zijn je huisgenootjes ook aardig? Het ziet er in elk geval hartstikke leuk uit! Veel plezier natuurlijk, en gewoon je best doen voor school en stage, komt helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ooo Nicole wat onwijs gaaf!! :D Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat inrichten, ga je dat nog laten zien ook? Veel succes nog met school :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat leuk, ben benieuwd hoe het eruit ziet me je eigen spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Leuke kamer! Wat een geluk dat je er zo snel een gevonden hebt. & begrijpelijke keuze hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Gefeliciteerd met je kamer! En we begrijpen het wel hoor :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Gefeliciteerd met je kamer Nicole! En wat heb je 'm gauw gevonden! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Super gaaf Nicole! Spannend hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Gefeliciteerd! Echt super gedaan :) Heel veel plezier alvast! x

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ah super leuk dat je een kamer hebt, enjoy it! X

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Nou ja zeg, wat goed! En hier om de hoek !
  Station vlakbij dus zo in A'dam. Dat heb je heel slim aangepakt.
  Kringloopjes ook dichtbij, gaat goed komen denk ik zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Leuk dat je stage gaat lopen in Amsterdam. Ik ga ook stage lopen bij een PR-bureau:)

  XH

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Supertof dat je een kamer hebt! Ziet er erg gezellig uit allemaal! Ik hoop ook dat ik stage kan lopen in Amsterdam in september haha :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat heb je snel een kamer gevonden zeg, super leuk voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. wat ontzettend fijn! je gaat vast een geweldige periode tegemoet

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Superleuk! Veel plezier in je kamer en succes alvast op je stage :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wat gaaf ik denk je hiervan ook veel leert, over andere en jezelf omdat je toch echt op jezelf moet gaan rekenen. Ik ben nog nooit met vriendinnen op vakantie geweest of op kamers gezeten dus deze ervaring moet ik missen.. is ook niet echt nodig geweest om op kamers te gaan en heb het ook niet verkeerd hier thuis, maar het lijkt mij wel een gave ervaring. Geniet ervan en maak een foto van het eindresultaat van je kamer als het af is en dat je het echt jou home stemming kan geven! :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Waaw wat een bof :) ik heb nu ook wel zin om om kamers te gaan hoor ^^ Jammer dat je iets minder gaat bloggen, want ik lees je berichten altijd graag!
  Liefss!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wat een leuk kamertje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Leuke blog heb je! En wat tof dat je al zo snel een kamer hebt kunnen vinden!

  xx Rachèl
  www.smoothiefresh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Aaaah gefeliciteerd joh! Verstandige keuze ook, ik kan het wel begrijpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Gefeliciteerd met je kamer! Wat een bofkont ben je toch ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen