HAIRCUT | EEN LANGE BOB! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

HAIRCUT | EEN LANGE BOB!Yihaaa, I did it! Ik wilde al zo lang iets anders met mijn haar, maar ik durfde het eigenlijk niet. Mijn haar was nog nooit zo lang geweest zoals ik het nu had, maar het was zo dood als het maar kon. De hoogste tijd dus om er nu écht een keer een flink stuk af te knippen. Gisteren ging ik, stiekem een beetje zenuwachtig, naar de kapper. Ik wilde mijn haar een stuk korter, maar niet té kort. Daarom besloot ik voor een lange bob te gaan!

Hierboven kun je goed zien wat voor stuk er af is. Ik vind dat je heel goed ziet dat mijn haar er weer lekker gezond uitziet!

Veel mensen zeggen altijd dat ze moeten wennen aan hun nieuwe kapsel, maar ik helemaal niet! Ik wilde dit al zo lang en ik ben echt super blij met het resultaat. Mijn haar voelt weer heerlijk gezond aan en ik was helemaal vergeten dat ik zulk dik haar had, daar was met dat lange haar niets meer van over. Ja, ik ben helemaal gelukkig! Voor degenen die het interessant vinden om te weten: ik liet het knippen bij Brainwash. Ik hoor best wel vaak negatieve verhalen over deze kapper, maar ik ga er nu ruim 2 jaar heen en ben altijd erg tevreden! Bovendien is het lekker goedkoop, voor €16,50 word je haar geknipt en ook gestyled. Ik heb het nog nergens goedkoper gevonden!


Wat vind jij van mijn nieuwe kapsel? En durf jij je kapsel ook zo nu en dan rigoureus te veranderen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

56 opmerkingen:

 1. Anoniem18.6.13

  Staat je heel erg goed!

  Ik kan nog geen afscheid nemen van mijn lange lokken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het staat je goed. Ik ben vorig jaar van lamg maar kort gegaan. Zo spijt gehad. Gelukkig groeit mijn haar snel. Dus begint t al weer aardig lang te worden. En moet ik eigenlijk weer naar de brainwash.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh la la, heel mooi! Voor een bob vind ik het nog steeds wel lang, maar het heet niet voor niets een lange bob ;) Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof, het staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, het ligt aan mij hoor. Maar ik zie tussen de eerste 2 foto's echt geen verschil ^^. Het is wel gestyled en wat korter, maar meer zie ik niet. Ligt aan mij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi staat het je! Ik zou zoiets niet snel durven. Sowieso heb ik kort krullend haar, dus daar ga ik niet ineens een lang stuk vanaf knippen bijvoorbeeld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Nicole, staat je goed! En fijn dat je er niet eens aan hoefde te wennen, dat heb ik wel altijd haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat staat het je mooi! Ik moet zelf wel altijd erg wennen als er zelfs alleen maar puntjes zijn geknipt. Als ik net van de kapper af kom voelt mijn haar nooit fijn. Tot dat ik het een paar heb gewassen en dan ben ik er meestal wel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw gaaf zeg! Staat je echt heel goed! :) Ik speel op het gebied van haar altijd maar op safe haha. Ik durf dat soort dingetjes echt niet. Meestal laat ik het gewoon van voor naar achter een beetje schuin aflopen maar daar blijft het ook bij. Ik ben niet zo'n held met dat soort dingen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je onwijs mooi!
  Ik durf het niet... haha

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal leuk, net iets pittiger

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staat je goed! :) de laatste knipbeurt was vorig jaar toen ik van lang naar heel kort ging voor stichting haarwensen, haha :'). Moet weer is naar de kapper

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi! Staat je erg goed :).

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er mooi en gezond uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het staat je zo mooi! Ik vind het echt een hele mooie lengte!
  www.thelooksforless.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het staat je echt heel erg leuk! Je haar ziet er ook weer helemaal gezond uit. Super. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem18.6.13

  Staat je echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gaaf! Staat je top! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Staat je super!
  Ik ga volgende week naar de kapper, maar ik weet nog niet wat ik ermee wil doen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, gaaf! Ik wil ook zoiets doen maar ik vraag me alleen af, als jij je haar nu niet stijlt, hoe ziet het er dan uit? Want ik heb van mezelf nog meer slag/krullen dan jij en stijl het ook vaak. Of valt het van zichzelf stijl nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het staat je echt supergoed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er heel mooi uit! Ik heb nu ook best wel heel lang haar, en miscchien dat ik het na de zomer ook wel een stukje korter knip :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw het staat je prachtig! Uhm brainwash. Ik baalde zo hard nadat ik mijn haar ombre had laten verven bij hun:( Het was dezelfde haarkleur als mijn eigen haar waardoor je het verschil niet zag:( Echt balen maar bij jou ziet het er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw, dat staat je echt leuk! Ik vind iets korter haar altijd erg spontaan en fris staan, bij jou ook! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Anoniem18.6.13

  Wauw, staat je mooi zeg! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Staat je leuk Nicole! Haha ik vind Brainwash echt niks, ik was daar drie jaar geleden dus misschien moet ik het maar een tweede kans geven een keer ;) Ik heb mijn haar vorige week ook een stukje korter geknipt. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw Nicole superleuk!!!! Dat is echt een pretty kapsel! En het staat je goed. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Anoniem18.6.13

  Staat je heel erg leuk zeg! Ik wil ook wel eens wat anders met mijn haar maar eerst moet het maar eens langer worden (wat het niet doet..)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Staat je echt goed! Ik heb mijn haren afgeknipt in oktober; van over mijn borsten tot net op mijn schouders.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik vind het je echt heel erg mooi staan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Het staat je echt geweldig! Echt heel stoer van je, Ik zou 't niet durven haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wauw, het staat je super mooi! Ik heb krullen, dus een bob lijkt me niet zo'n goed idee haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Staat je goed!:-) (Noemen ze deze lengt een bob?)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Staat je erg leuk! Knap dat je het durft haha,
  ik zou mijn lange haar niet willen missen.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Heel mooi! Staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oeh dit staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. echt mooi, dit staat je goed;)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauw! Echt mooi zeg!

  Ik wil mijn haar ook graag anders. Met mijn lange sluikhaar kan ik niks.. Misschien ga ik dit kapsel ook maar is doen :D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Staat je ontzettend mooi zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. wat een verschil! Vind het je erg leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Anoniem19.6.13

  Wauw! Staat je echt heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Waauw staat heel erg mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ziet er prachtig uit en staat je goed Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Het staat je echt heel erg goed!
  Met mijn krullen vind ik het lastig opeens iets heel anders te doen, dat kan bijna niet heb ik het idee. Ik laat het dus nog maar even zo lang! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Staat je erg leuk!
  Ik ga ook altijd naar de brainwash om het te laten knippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Staat je echt prachtig! Ik ben er ook aan toe om mijn haar een stuk korter te maken. Lijkt me ook heerlijk in de zomer. Vind kort(er) haar ook zo mooi in een staartje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wauw! Dit staat je echt heel goed!
  Bedankt voor je lieve berichtje op m'n blog.
  Ik kan helaas niet op de blog zelf een antwoord terug sturen (op een of andere mysterieuze wijze lukt het me maar niet haha), dus doe ik het maar even zo :-)
  Ik werd helemaal blij van je reactie! Bedankt!

  XO Zoë

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wauw, dit staat je echt prachtig! Ik heb ook een tijd geleden 11 cm af laten knippen en m'n haar voelt zo gezond aan! Heerlijk :)

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Erg leuk, staat je ook goed!
  Zelf heb ik vorig jaar vlak voordat ik op vakantie ging precies hetzelfde gedaan, er ging 15 cm af en dus ongeveer dezelfde lengte als dat het nu bij jou is. Het is nu alweer een stukje langer maar wil het binnenkort weer op dezelfde lengte laten doen als ik vorig jaar dus had gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Anoniem23.12.16

  ik heb woensdag ook mijn haar laten knippen ongeveer als jouw

  BeantwoordenVerwijderen