OUTFIT | THE BUDGET DRESS

Een hele outfit onder de 25 euro is niet mogelijk? Jawel hoor, ik ben het levende bewijs! Dit jurkje kocht ik een tijdje geleden, nét voordat ik op vakantie ging, in de kringloopwinkel. Ik hoefde er maar €4,75 voor te betalen! Ik heb het jurkje ontzettend vaak gedragen in Turkije, waar deze foto's ook gemaakt zijn.


Ik ben normaal eigenlijk helemaal niet zo'n "jurkjes-meisje", maar deze vond ik erg leuk! Hij is chique, maar toch ook casual en daarom heel makkelijk te combineren. Ik vind het jurkje eigenlijk het leukst met een zwart lintje om mijn taille, maar die was ik natuurlijk vergeten toen ik op vakantie ging. Bij het jurkje droeg ik mijn beige sandaaltjes met gouden kraaltjes, die ik vorig jaar voor 20 euro kocht in de sale bij Van Haren. Je zou het niet verwachten, maar ze lopen echt ontzettend lekker! Ja, dit jurkje is zeker één van mijn beste aankoopjes ooit en ik ga hem nog vaak dragen!

32 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig jurkje! Heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi jurkje! Staat je super <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Nicole, staat je prachtig! Je straalt ook echt :) De zon heeft je duidelijk goed gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien moet je maar een jurkjes-meisje worden dan :) want hij staat je echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat moment dat je een treasure vindt in de kringloopwinkel: onbetaalbaar ;)
  Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah echt heel leuk! Herkenbaar, een outfit onder de 25 euro; heel grappig om daar bewust van te zijn. En wauw dit jurkje staat je erg mooi en de plaats van de foto's zijn ook heel mooi!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat jurkje staat je echt heel mooi! <3 wat een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig jurkje en zeker voor die prijs. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi jurkje! Lang leve de kringloop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het jurkje niet zo mooi! Maar dat is gewoon mijn smaak haha. Wel heel goed dat je zo'n budget outfit draagt, het ziet er niet budget uit namelijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig jurkje, staat je erg mooi! xx

  ENTER MY GIVEAWAY
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooi, staat je goed!
  -xxx- eline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een leuk jurkje! Staat je erg goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super mooi jurkje heb je aan zeg! En wat een mazzel voor dat geld :)

  BeantwoordenVerwijderen