NEW IN | SIERADEN VAN SHEMIXXED

Echt, als er iets is waar ik veel geld aan uitgeef, dan is het aan sieraden. Ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen ik moet ook eerlijk bekennen dat ik zeker een kwart van mijn sieraden nog nooit of maar één keer heb gedragen. Ik vind het gewoon leuk om lekker vaak af te wisselen! Vorige week ontving ik een pakketje van de webshop SheMixxed met een toffe ring en een paar mooie oorbellen die zeker een goede aanvulling zijn voor mijn sieradenverzameling. Kijk je mee?

In de webshop van Shemixxed vind je alles wat het hart van een vrouw sneller doet kloppen. Kettingen, ringen en tassen, je vindt het er allemaal! Wat ik zo leuk vind aan deze webshop is dat je er echt aparte en unieke sieraden vindt. De ring hierboven bijvoorbeeld had ik nog nooit ergens anders gezien. Ik ben echt gek op opvallende en aparte sieraden, dus deze ring is nét wat voor mij! Zoals je ziet heeft hij twee rondjes die over elkaar heen zitten. Jammer genoeg is deze ring wel te groot voor mijn mini-vingertjes, maar om mijn middelvinger pas ik hem wel. Je vindt hem voor €8,95 via deze link.


En dan nog deze veertjesoorbellen die ook in het pakketje zaten. Wat ik trouwens erg leuk vond, was dat de sieraden in cadeaupapier ingepakt waren. Omdat ik niet wist wat er in zat, was het gewoon echt een cadeautje! Ik draag de laatste tijd eigenlijk bijna geen lange oorbellen meer, terwijl ik vroeger echt zo'n periode had waarin ik alleen maar lange en opvallende oorbellen droeg. Veertjesoorbellen vond ik altijd al tof en daarom vond ik deze oorbellen ook erg leuk! Ze hebben een donker/legergroen kleurtje en zijn zoals je op de foto ziet vrij lang. Ze kosten €6,95 en je vindt ze hier.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze webshop vinden! Ik kan alvast verklappen dat ik deze week een heel leuk sieraad van SheMixxed mag weggeven aan één van jullie.

En bovendien krijg je vanaf vandaag t/m dinsdag 11 juni 10% korting met de code "cocogold". En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Kende jij de webshop Shemixxed al?

25 opmerkingen :

 1. Die ring is leuk! Ik ken de webshop nog niet, straks maar even een kijkje nemen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ring vind ik echt heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oorbellen vind ik heel gaaf! Staan je ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral de oorbellen vind ik heel erg gaaf. Ik hou van veertjes. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke sieraden! Vind vooral de oorbellen heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke sieraden! Ik vind je ring heel mooi :-)

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehhh I love the ring!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie oorbellen zijn dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die ring is gaaf, oorbellen ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind vooral de ring erg mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de ring erg gaaf, jammer dat ie wat te groot is! Ik moet me ook vaak inhouden geen nieuwe (goedkope) ring of ketting aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De veren oorbellen zijn mooi, staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.