UNBOXING | TRULY YOURS BOX MEI 2013 - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

UNBOXING | TRULY YOURS BOX MEI 2013


Als de deurbel gaat, weet ik niet hoe snel ik naar de deur moet rennen. Ik hoop namelijk altijd dat de postbode er staat met een leuk pakketje voor mij. Negen van de tien keer is het gewoon de buurvrouw of een mannetje die de gasstand komt opmeten, maar gisteren was het toch écht de postbode die speciaal voor mij een pakketje kwam brengen. En het was.... de Truly  Yours box van mei! Ik heb hem natuurlijk meteen opengemaakt en foto's gemaakt voor jullie van de inhoud. Ik kan alvast verklappen dat ik heel aangenaam verrast was door de leuke spulletjes in de box!

 Het kaartje die boven op de inhoud van de box lag, beloofde in ieder geval al veel goeds! Meestal zitten in de box samples van grotere producten, maar dit keer dus veel full size producten, me like! Bovendien is de box voor een groot deel gevuld met natuurlijke beautyproducten, het thema van deze box was dan ook "Naturally". Kijk je mee welke producten er in de box zitten?

 Alles bij elkaar, wat was de box zwaar deze keer! Komt natuurlijk door alle full size producten.

 Als eerste haalde ik dit product van Andrélon uit de box. Ik moest even drie keer kijken voordat ik in de gaten had wat het was. Het is een heel nieuw product, dat voor zover ik weet nog niet bestaat. Het is namelijk een schuimige haar opfrisser die je kunt gebruiken tussen wasbeurten door. Er zitten geen siliconen, parabenen en kleurstoffen in, super gezond dus voor je haar! Het is voornamelijk bedoeld voor slap haar dat snel vet wordt. Nu heb ik daar niet heel erg last van, maar het is altijd handig om wat meer volume in je haar te creëren als je haar gaat hangen.


De verpakking heeft een handig pompje en zo ziet de haar opfrisser eruit. Als je het tussen je handen wrijft, wordt het een gloedje dat een beetje lijkt op van die vloeibare zeep. Ik ben benieuwd of dit werkt! Voor 150 ml betaal je €4,99.

En dan een body butter van The Body Shop. Daar maak je mij heel-heel blij mee. Ik ben namelijk gek op The Body Shop en met name de body butters! De geur van deze bodybutter is Pink Grapefuit en echt ontzettend zoet, heerlijk! Deze ga ik zeker veel gebruiken. De verpakking die in de box zit, bevat 50ml. Voor een full size van 200ml betaal je €16,00.
 
 Greenland is een merk waar ik al veel over gehoord heb. Vooral de lippenbalsems schijnen erg fijn te zijn. Toen ik dit product uit de box toverde, was ik ook meteen benieuwd! Het is een body en massage olie in de geur papaya. Het lijkt wel alsof deze Truly Yours box speciaal voor mij is samengesteld, ik ben namelijk gek op zoete fruitgeurtjes! Het bevat ook vitamine E dat je huid een boost geeft. Ook dit is een full size verpakking (100 ml) en je betaalt er €5,95 voor.

Een lippenbalsem is altijd welkom! Deze soft rosé lippenbalsem is van het merk Lavera. Ik kende het merk nog niet, het is een Duits verzorgingsmerk. Het kaartje vertelt mij dat deze lippenbalsem eetbaar (!) is en dat vind ik eigenlijk vrij eng. Bovendien ben ik ook niet zo weg van de geur, het heeft een te natuurlijke geur vind ik. Dit is een full size product en kost €4,35.

 En dan alweer het laatste product uit de box van mei! Het is een zeepje, genaamd Dr. Bronner's Magic Soap. Deze zeep staat al meer dan 60 jaar op nummer één in Amerika. Het schijnt dat veel celebs deze zeep ook gebruiken. Veelbelovend dus! Ik moet zeggen dat ik niet zo'n fan ben van deze blokjes zeep, ik gebruik eigenlijk altijd vloeibare zeep of douchegel. Maar hij is zeker het uitproberen waard. Ook dit was een full size (140 gram) en kost €5,00.

De Truly Yours box heeft mij zeer positief verrast deze keer! Er zitten stuk voor stuk fijne producten in, alleen over de lippenbalsem ben ik niet zo enthousiast. Maar ik kan niet wachten om de haar opfrisser van Andrélon te gebruiken en de massage olie van Greenland!

Wil jij nu ook maandelijks zo'n mooie box ontvangen, kijk dan even op de site van Truly Yours. Er loopt op dit moment ook nog een hele leuke actie: je kunt je eerste box namelijk met 5 euro korting bestellen! Super leuk natuurlijk, ik vind het echt een aanrader.

Wat vind jij van de Truly Yours box van mei?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Wat een leuke producten deze keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, bodybutter van the body shop. Heerlijk. Ik ben wel benieuwd wat je van de opfrisser van Andrélon vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke inhoud! Leuk die body butter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke inhoud! Dat product van Andrelon spreekt me erg aan!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit keer is hij heel erg leuk! Ik heb hem ook gehad, maar een paar keer stelde hij me teleur. Dus toen heb ik hem opgezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie producten allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke producten, ook allemaal full size:) Erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit vind ik een super leuke inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah the pink grapefruit bodybutter :)! Ik snap wel dat dat je blij maakt zeg woehoe

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die bodybutter van de body shop lijkt me fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke producten! Vooral die bodybutter <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. superleuke inhoud :)
  altijd leuk om te lezen wat er deze maand weer inzit haha
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke producten zitten er in zeg. Ze lijken me echt heel erg fijn. Vooral die haaropfrisser van Andrélon en de Body Butter lijken me super. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele leuke producten! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke inhoud <3 vooral die body butter lijkt me super lekker. !!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leeuke leuke box! Vooral de body butter en het Andrélon product lijken me erg fijn:) xx

  BeantwoordenVerwijderen