MIJN FAVORIETE BLOGS DOOR MANNEN


Ik denk dat je gerust kunt zeggen dat ruim 90% van de blogs gerund wordt door vrouwen, in ieder geval wel de blogs die ik volg! Tussen deze honderden blogs zit stiekem toch een enkele blog waar een mannelijk gezicht bij hoort. Vandaag laat ik jullie 3 van mijn favoriete blogs zien geschreven door - jawel - mannen!


Zoals de naam van deze blog je al doet vermoeden, wordt Written by Nick onderhouden door Nick. Nick is een 25-jarige tekstschrijver en kok die zijn passies op zijn blog deelt met de rest van de wereld. Zijn blog is een echte food & lifestyle blog en je vindt er de meest lekkere gerechten. Een paar van mijn favorieten (die ik écht nog een keer wil proberen) zijn de kaasstengels van roomkaas, Gnocchi ovenschotel en de Italian egg tosti. Naast al deze lekkere gerechten vind je ook artikelen over de leukste hotspots en vakantiebestemmingen die Nick bezoekt en zijn favoriete muziek. Een echte lifestyleblog dus. Je vindt zijn blog hier.

 
 
Deze blog ontdekte ik een paar dagen geleden nadat Lisanne er iets over op haar Facebook had geplaatst. Sindsdien ben ik echt verslaafd aan deze blog en heb ik alle artikelen teruggelezen. Ik ben eigenlijk de hele dag bezig met deze blog, het is echt één van de meest inspirerende blogs die ik ooit heb gezien. Nu vraag je je misschien af wat er dan zo inspirerend is aan deze blog, gerund door de 29-jarige Jelle. Op zijn blog vind je tientallen lijstjes over de meest uiteenlopende onderwerpen maar allemaal gericht op minimaliseren. Alleen het lezen van zijn lijstjes geeft mij al rust en brengt me op zoveel ideeën! Zo heb ik mijn bureau eens een grondige opruimbeurt gegeven en is het nu een lekkere lege werkplek.
Wist je trouwens dat Jelle maar 249 spullen in zijn bezit heeft? Ja, je leest het goed: tweehonderdnegenenveertig spullen, inclusief kleding, meubels, gadgets, alles! Ik kan het bijna niet geloven omdat mijn kledingkast alleen al 249 kledingstukken bevat. Zijn doel is om ooit op 100 spullen uit te komen. Dat lijkt me echt ontzettend moeilijk. Ja, Jelle's blog is een ware inspiratie voor iedereen! Je vindt de blog hier.

#3 Everything Tim
En als laatste een blog die bijna iedere (beauty)blogger wel kent, de beautyblog van Tim! In al die jaren dat ik blog is dit de enige beautyblog die ik ken die door een man wordt beheerd. Ik weet dat heel veel mensen het maar niets vinden, maar ik heb toch écht wel respect voor Tim en bovendien zijn zijn artikelen altijd erg leuk en interessant om te lezen. In zo'n korte tijd dat hij blogt, heeft hij al ontzettend veel volgers binnengesleept en dat vertelt ook wel iets over de kwaliteit van zijn blog. Zijn lay-out ziet er professioneel uit en ik vind zijn reviews altijd heel fijn om te lezen. Je merkt gewoon dat hij altijd eerlijk is over de artikelen die hij test en dat is iets wat ik heel belangrijk vind bij bloggers. Mocht je de beautyblog van Tim nog niet kennen, je vindt hem hier.

Kende jij deze mannenblogs al? En ken je nog meer blogs door mannen?

30 opmerkingen:

 1. De blog van Nick en Tim vind ik ook erg leuk! Vooral de blog van Nick vind ik erg leuk, hij maakt hele mooie foto's! Ik ga nu de blog van Jelle bekijken, die ken ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blogs! Ik kende alleen die van Tim :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, apart eigenlijk dat er zo weinig mannen zijn die bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik volg eigenlijk helemaal geen mannelijke bloggers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel erg benieuwd naar Jelle zijn blog, ik ga vandaag even kijken! Ik vind het echt leuk om te zien dat mannen ook bloggen, daar hoor je inderdaad haast niks over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te lezen! Ik ga zeker even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De laatste blog ken ik, maar de andere twee nog niet. Ben benieuwd naar die lijstjes van de 2de, ga meteen een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aaah superleuk artikel!!
  Ik ga gelijk even kijken :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk! ik ken eigenlijk alleen tim, dus ik ga even een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende alleen Tim:) Ik ga even bij de anderen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te zien! Mannen die bloggen.. Dat komt inderdaad niet heel erg vaak voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De eerste twee kende ik nog niet, ik ben lijstjes.info gaan volgen op Facebook, leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kende alleen Tim, ik ga zeker ook de andere twee even bekijken!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat grappig! Ik ben echt nog nooit een blog van een jongen tegengekomen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk! Die van Jelle kende ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die van Jelle lijkt mij erg leuk, ik ga even kijken! Tim bezoek ik af en toe...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke blogs! En ook een heel leuk artikel! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke blogs, heb ze even bekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke post! Om eerlijk te zijn kijk ik nooit op blogs van mannen:$.

  X Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk artikel! Nick en Tim kende ik al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ken alleen de blog van Tim, maar die volg ik verder niet. Wel heel gaaf dat hij als enige man zo tussen al die dames zijn plek heeft weten te bemachtigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Tof! Die laatste ken ik wel en ik ben erg benieuwd naar die eerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk dit, ik kende ze nog niet maar ga zeker eens kijken! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Reacties
  1. Leuke blogs.
   Waren voor mij tot nu toe nog niet gekend maar we zullen ze vanaf nu met plezier volgen
   Deed mijn mannen blog het ook maar zo goed.

   Verwijderen
 25. Blogs voor mannen zijn cool :) Ik ben er sinds kort ook mee gestart en krijg veel leuke reacties van mensen om me heen maar ook steeds meer van onbekenden. Dat is het leuke, je komt met mensen in contact wat voorheen nooit zou gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jeetje wat leuk! Ik ga die van Jelle helemaal uitspitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Jaaa ik was hier naar opzoek. Tanks Nico. Okee ik ben ook echt de enige man die reageert. Doei.

  BeantwoordenVerwijderen