RIMMEL SMOKEY BROWN EYES PALETTE
Ik ben een grote fan van mooie nudekleurtjes oogschaduw. Felle kleurtjes zijn niet aan mij besteed, doe mij maar wat mooie, niet al te opvallende kleurtjes voor een draagbare look! Toen ik tijdens de Rimmel @ Home workshop met dit mooie 002 Smokey Brun paletje werkte, wist ik meteen dat ik hem ging kopen. En hij kostte ook nog maar €5,-!

Het paletje bevat vier mooie kleurtjes, waarvan de onderste een prachtige highlighter is. Ik maakte een ooglook met alle vier de kleuren. De highlighter bracht ik aan op mijn wenkbrauwbot. Het linker kleurtje bracht ik aan in mijn binnenste ooghoeken en de rechter kleur op mijn bewegend ooglid. De donkerste kleur met een prachtige shimmer, bracht ik aan in de arcadeboog. Sinds ik dit palette heb, draag ik deze look ontzettend vaak. Het is zo'n fijne every day look die bij alles past.

Wat vind jij van het Rimmel Smokey Brun palette?

22 opmerkingen:

 1. Fijne kleuren en mooi look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb eigenlijk al heel veel van dit soort kleuren, dus voor mij nu geen toevoeging. wel leuk om een look te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem uiteindelijk ook gekocht (of eigenlijk gekregen van mijn moeder), wel voor de volle mep, 11 euro! Maar ik ga hem gebruiken met gala :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie palette! :-) Ik houd van dit soort kleurtjes: deze draag ik vrijwel dagelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur...Wat een leuke blog heb jij ... elkaar volgen?

  New blogpost: outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan! Ik heb deze ook erg lang gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw je hebt het erg mooi opgemaakt! En hij was helemaal niet duur.. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ziet er heel mooi uit!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi palette! Ik heb hetzelfde palette maar dan met andere kleurtjes, ben er zo blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er heel mooi uit :) ik draag altijd alleen maar naturel kleurtjes, dus dit is misschien wat voor mij!
  mooi opgemaakt ook ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb hem ook, maar wist niet dat je er zo iets moois van kunt maken! X

  BeantwoordenVerwijderen