BUDGET TIP | HOTEL IN PARIJS

Een foto voor de Eifffeltoren. Zoals je ziet waren we erg blij om in Parijs te zijn!
Parijs, de stad van de liefde en de romantiek! Ik kan niet geloven dat het alweer anderhalf jaar geleden is dat ik op het topje van de Eiffeltoren stond en met bibberende knieën naar beneden stond te kijken (ik heb namelijk ontzettende hoogtevrees). Maar wát een mooi uitzicht en wát een geweldige stad!

Ja, Parijs staat zeker op het lijstje van mijn favoriete tripjes en ik zou er ook dolgraag nog een keer heen willen. Het lijkt me ontzettend tof om met een groepje vrienden in de auto te springen of het vliegtuig te pakken om in Parijs een paar nachtjes door te brengen en alle hotspots van de stad langs te gaan. Maar ja, dat is wel een duur grapje. Of niet?
Een leuke tip voor het vinden van accommodatie is Venere. Ze hebben meer dan 120.000 hotels, Bed&Breakfasts en vakantiehuizen in maar liefst 25.000 bestemmingen wereldwijd. En daar mag ook Parijs niet ontbreken. Er zijn meer dan 300 hotels in Parijs en daar zit dus voor ieder wat wils bij. En dat ook nog eens voor hele aantrekkelijke prijzen! Ik vond bijvoorbeeld een heel leuk hotelletje  waar je al vanaf €147,- met twee personen drie nachten kunt blijven. Dat komt neer op nog geen 25 euro per nacht per persoon!

 En Venere.com biedt nog veel meer mooie hotels aan voor zo’n klein prijsje. Mijn absolute favoriet van de budgethotels is Hotel Campanile Paris Sud. Het hotel krijgt maar liefst een 9,2 als beoordeling en zit op een mooie locatie dichtbij de Notre Dame. Het hotel heeft drie sterren, een ontzettend mooi restaurant en hele sfeervolle kamers. Voor een totaalprijs van €218,- (2 personen à 3 nachten) wil ik zeker in dit leuke hotel verblijven!

 
Ben jij wel eens in Parijs geweest? Wat vond jij van deze stad?
 

27 opmerkingen :

 1. Ik wil nog wel graag een keer naar Parijs (:!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tip! Ik wil dit jaar graag naar Parijs, dus dat komt heel goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat cheap! Ik ga dit jaar als t goed is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goeie tip! Die ga ik sowieso nog wel eens gebruiken. Eigenlijk hoop ik dat ik snel weer eens in Parijs ben, zo'n mooie stad en te dichtbij om niet heen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks for the tip! Ik ben al een keertje in Parijs geweest met m'n familie, maar ik wil er dolgraag nog een keer naartoe met mijn vriend. Ik vind het echt zo'n leuke stad, helaas wel wat prijzig. Dus jouw tips komen heel goed van pas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt leuk uit. Parijs is zo'n stad waar ik elk weekend wel heen wil :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben nu twee keer in Parijs geweest, prachtige stad :) Ik zal deze post onthouden voor de volgende keer dat ik naar Parijs afreis ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er al geweest, maar ga deze zomer nog een keer met mijn vriend er naar toe :) Wij hebben inderdaad ook een driedaagse reis voor rond de 150 euro maar daar zit het vervoer ook al bij en het ontbijt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, super goedkoop! Ik ben wel eens in Parijs geweest met school, waar we toen sliepen was echt een ramp haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woow, dat is nog eens aantrekkelijke prijzen!
  Ik herken het hoogtevrees verhaal helemaal, ik durf ook nooit zo goed naar beneden te kijken zo had ik dat bij de London Eye.
  Mij lijkt Parijs echt een hele mooie stad, ik zou er graag een keer naartoe willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me leuk om een keer naar Parijs te gaan met vrienden! Bedankt voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben er laatst nog geweest, dus LONDEN staat op mijn lijstje. Maar toch goede tip, ons budget hotel was namelijk niet zo.. njeh...
  Liefs, mi-lou

  http://ourphotographycrew.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahhh ik mis Parijs zó erg!! Goeie tips trouwens :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een prijzen en mooie kamers. Dit ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super goede tips! Haha, als ik wat geld heb ga ik misschien wel een weekendje naar Parijs ^^.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben inmiddels 3x in Parijs geweest en ik vind het geweldig. Eén keer een dagje met school en de andere twee keren een weekend. Wij hadden ook een heel fijn hotel. Net buiten het centrum, maar met de metro prima te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Parijs vind ik ook super. :) Helaas alweer te lang geleden dus een road tripje Parijs klinkt heerlijk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wauw wat een leuke site, zal ik zeker in de gaten houden!
  Zelf gebruik ik meestal booking.com of airbnb.com, daar vind je ook wel goeie koopjes :)
  Ik ben ongeveer een twee maanden geleden nog naar Parijs geweest met twee vriendinnen, was superleuk en vanaf waar ik woon maar drie uurtjes met de bus :)

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit is echt te toevallig! Ik ben namelijk opzoek naar een goed (maar niet te duur!) hotel in Parijs, dus supeeeerrrr bedankt voor de tip! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het lijkt me ook echt leuk om daar eens met een vriendin van me heen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik wil van de zomer misschien naar Parijs, dus erg handig deze site!  www.style-chameleon.com

  TAMZIN LILLYWHITE GIVEAWAY ON MY BLOG!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Een goede tip van je! Ik wil ook nog eens naar Parijs én als 't geld er mag zijn - dan onthoudt ik dit! Een goed hotel is toch wel belangrijk en dan juist voor een klein prijsje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Da's niet duur nee en dat hotel ziet er prachtig uit :D. Ik verblijf altijd (alsof ik er elke maand zit ;) haha laatste keer was 3 jaar geleden denk ik) in een budgethotelletje om de hoek van de Moulin Rouge.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.