NEW IN | STATEMENT NECKLACE


Er hangt weer een nieuwe beauty aan mijn sieradenrekje! Al langere tijd was ik op zoek naar een mooie, statement necklace. Ik zocht een ketting die niet al te opvallende kleuren had, het liefst wilde ik gewoon een zilveren. En uiteindelijk vond ik deze mooie ketting bij Nummer Zestien!

Nummer Zestien is naast een online webshop ook een "echte" winkel en die vind je in Bladel. Zowel online als in de winkel verkoopt Nummer Zestien het nieuwste van het nieuwste op modegebied. In de shop vind je veel bekende merken zoals Sandwich en G-Star, maar ook wat onbekendere merken zoals Noosa en Maison Scotch. Dat laatste merk is mijn absolute favoriet! Ze verkopen ontzettend leuke T-shirts, zoals je onder ziet. Ja, deze T-shirts zou je zeker terug kunnen vinden in mijn kast. En naast deze toffe T-shirts hebben ze ook hele mooie jurkjes, broeken en jasjes in hun assortiment.De ketting die ik kocht, kost €18,95. Misschien vrij prijzig voor een ketting, maar hij is wel nikkel vrij waardoor hij veel langer mooi blijft. Wat ik zo leuk vind aan deze ketting is dat hij zowel stoer als chique is. Ik combineerde hem met een simpel wit hemdje en mijn "pied-de-poule" jasje, maar hij staat ook erg leuk bij een stoer blousje of een spijkerjasje. Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe aankoopje!
 
Kende jij de webshop Nummer Zestien al?

32 opmerkingen:

 1. Wauw die ketting is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken de webshop niet, maar het ziet er veelbelovend uit :). Mooie ketting NIcole!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave ketting!! Ik wil al heel lang een statement ketting, maar ben nog niet de juiste tegengekomen (wat klinkt dat dramatisch..)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie ketting! Ik ga zeker even kijken op de webshop want Maison Scotch is een van mijn favoriete merken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een ontzettend toffe ketting!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I like it! Deze had ik ook bijna besteld, maar uiteindelijk had ik een cadeautje voor moederdag op die site gekocht hihi.
  Die laatste foto is leuk trouwens, daar sta je super mooi op!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke t-shirts en wat een prachtige ketting! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was nog niet bekend met nummer zestien, maar thanx voor de tip!
  De ketting staat je overigens prachtig, ik ben ook nog altijd opzoek naar de perfecte statement ketting.

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  Check out my give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende de shop al wel, mooie ketting!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een leuke ketting! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WAUW, wat een mooie ketting. Zelf ben ik iets te 'meisjesachtig' voor deze trend, maar hij staat jou echt super!
  x http://fashialies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. lijkt me een leuke webshop, ik ga er zeker even kijken!!
  en die ketting is echt heeeeeel mooi!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kende we webshop nog niet, maar hij lijkt me heel erg leuk. Hele mooie ketting heb je! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De webshop is erg leuk! De ketting is ook echt mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een mooie ketting, staat je heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen