PRESS DAYS | SO PR

De laatste stop tijdens de persdagen was bij SO PR. Dit PR-bureau bevindt zich in het World Fashion Center. In dit gigantische gebouw was het wel even zoeken voordat we bij SO PR aankwamen, maar wát een geweldige locatie is het! Het bureau zit op de vierde verdieping en zo heb je een mooi uitzicht. Ik vind het echt heel leuk om te zien hoe verschillend al die PR-bureaus zijn. SO PR is een vrij groot PR-bureau met veel beauty- en fashionmerken. Merken als Ici Paris XL,  Buddha to Buddha en afterDRK van Sabrina zijn klant bij SO PR. Kijk je mee wat er allemaal te zien was tijdens de persdag?

Ontzettend tof jasje van Bas Kosters. Serieus, als je mij ooit nog een cadeautje wil doen, geef mij dit jasje!
De tassen van Vlieger & Van Dam die steeds bekender worden. Ik vind het echt een gaaf idee met zo'n pistool in je tas, lekker rebels, haha. Op de foto kun je het niet erg goed zien, maar links op de plank staan ook Vlieger & Van Dam tassen, maar dan met een kruis erin. Ik wist helemaal niet dat die ok bestonden, maar de pistoolversie blijft de leukste!
Deze ketting vond ik erg mooi! Ik weet niet meer van welk merk het was, maar ik ben nog steeds op zoek naar zo'n soort statement ketting.
Nagellakje van het merk Alessandro. Ik kende dit merk nog niet, maar ze hebben hele leuke (en veel!) verschillende kleurtjes. Deze lichtroze is mijn favoriet!
Deze armband vond ik ergens in een hoekje op een schapje. Beste een grappig ding toch? En hij is ook wel te DIY-en, lijkt me!
Buddha to Buddha is ook één van de merken van SO PR. Ik vind de armbanden hiervan erg mooi!


En dat was het alweer, alle artikelen van de persdagen die ik heb bezocht zijn online gekomen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen :).

18 opmerkingen:

 1. Die jas is inderdaad echt heel erg gaaf! En ooit wil ik nog een vlieger en vandam tas, ik vind ze zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jasje is mooi! Die mag je mij ook wel cadeau doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die statement ketting ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de jacket van Bas Kosters ook erg gaaf!

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele gave items allemaal en wat mooi die Vlieger & Van Dam tassen in pastel tinten! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeehhh I still like the Vlieger & Van Dam tassen, echt heel nice allemaal.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er allemaal heel gaaf uit! :) Vooral die statement ketting en die Vlieger & Van Dam tassen vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die galaxy tas met studs vind ik heel erg cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te zien! Erg mooi foto's:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een superleuke dingetjes! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er erg leuk uit! Mooie foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die blauwe schoenen op de eerste foto zijn echt geweldig! Liefs, Lara

  BeantwoordenVerwijderen