PRESS DAYS | CO/MOTION PR

Op woensdag 17 april ging ik weer gezellig met mijn blogbuddy Marieke naar Amsterdam om daar drie persdagen te bezoeken. Eén daarvan was de persdag van Co/Motion PR, een groot PR-bureau die zich vooral richt op fashion. Merken die Co/Motion PR als klant heeft zijn onder andere Esprit, Roeckl (há, lijkt op mijn achternaam!) en 10FEET.

Bij binnenkomst kregen we meteen een heerlijk groente/fruitsapje met onder andere mango, banaan en spinazie. En lekker dat dat was! Dat had ik echt niet verwacht. Daarna mochten we lekker zelf door de showroom heen struinen om alles te bekijken. En wat was er veel! Het meest onder de indruk was ik van Esprit, een merk dat eigenlijk iedereen wel kent. In mijn beleving was het altijd een beetje een suf merk en meer voor de wat oudere generatie. Maar niets is minder waar! Ik heb zoveel toffe items gezien die ik graag mee naar huis wilde nemen.
Na afloop kregen we nog een goodiebag mee met wat leuke goodies erin. Deze trui van 10FEET zat er ook in en het is nu al mijn favoriete trui. Het is echt zo'n chill trui en hij zit ongelooflijk lekker. Bedankt Co/Motion PR voor de leuke persdag!

18 opmerkingen :

 1. Wat zijn die Vans cool! Heb je het naar je zin in Turkije trouwens? Al lekker bruin geworden? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die trui is echt gaaf die je hebt gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof! De Vans zijn zo pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat zie ik veel moois!! lijkt me super om daar rond te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die trui die je gehad hebt is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zier er super leuk uit! Gave items allemaal. :) Leuke trui heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's! Lijkt me een leuk event:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehh ik zie allemaal leuke dingen voorbij komen! ^^ Echt vet jammer dat ik er niet bij was :(.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat ziet dit er leuk uit, en je trui is echt geweldig! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's. Ik ben echt jaloers dat je daar mocht zijn, echt gaaf =)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk event! Ziet er heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend leuk !
  Leuke blog heb je ook !
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.