FOOD | MY MUESLI TO GO

 Wie houdt er nu niet van? Een lekker schaaltje muesli met yoghurt bij het ontbijt. Ik ben er in ieder geval dol op! Maar, als je haast hebt, schiet het ontbijt er soms nog wel eens bij in. En tijd om muesli klaar te maken heb je dan helemaal niet. Maar dat is verleden tijd! Vorige week maakte ik tijdens de persdag van Maison PR kennis met de My Muesli 2 Go, een nieuw merk uit Duitsland. Het idee achter dit merk is dat je je eigen muesli online kunt samen stellen.

Zoals de verpakking je vertelt: "Er zijn wel 540284983000 verschillende combinaties mogelijk". Vervolgens krijg je eigen samengestelde muesli opgestuurd in handige bakjes. Een beetje yoghurt erbij en je kunt het zo meenemen als je wilt!

Ik vind het in ieder geval een ontzettend tof idee! Tijdens de persdag probeerde ik de muesli met chocola en die was erg lekker. Je stelt al je eigen muesli samen vanaf €3,90 per 575 gram! Ben jij nu ook benieuwd geworden naar dit nieuwe concept? Check dan even de website van My Muesli 2 Go !

28 opmerkingen :

 1. Super handig! Soms eet ik tussen de middag geen brood, maar yoghurt en dan neem ik inderdaad ook wel eens zo iets mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof zeg! Het lijkt me erg lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig zeg!! Ik hou zelf niet zo van muesli maar als je er van houdt is het wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt wel iets voor mij, ik ben gek op muesli!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed idee! Ik eet nauwelijks brood dus erg handig dit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg! Ziet er lekker uit! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! :) Lijkt me erg lekker ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat handig! Het lijkt me ook erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super handig en leuk bedacht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat grappig bedacht! xx


  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat hebben ze goed bedacht... heel handig

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Supergrappig! Ik houd van muesli :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh dat kan ik ook wel gebruiken! Ik ben ook steeds gehaast smorgens!
  Nathalie
  Ps: zou je even voor me willen stemmen in de Esprit Style battle ?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik houd echt van muesli als ontbijt! Het liefst zou ik het ook 's middags eten, maar weet nooit hoe ik het mee moet nemen. Dit is wel echt handig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super handig idee! Maar best wel duur..

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super handig, alleen het is wel rete duur!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.