ORIFLAME EYE SHADOW TRIO

Meer dan drie kleurtjes voor een ooglook gebruik ik meestal niet. Ik vind het dan ook heel handig als ik gewoon een klein paletje heb met drie kleuren die mooi bij elkaar passen. Zo kun je makkelijk een klein doosje met oogschaduw in je tas meenemen. En daarom was ik erg benieuwd naar de Oriflame Colour Pro Eye Shadow Trio, zoals de naam al zegt: drie kleurtjes in één paletje!
Er zijn in totaal 6 verschillende paletjes verkrijgbaar en ik heb er drie. Van links naar rechts: Smoky Brown, Shimmering Green en Royal Blue. De paletjes zijn verpakt in handige, paarse doosjes. Elk paletje heeft dus drie kleurtjes die mooi bij elkaar passen. Ik wist meteen wat mijn favoriet was: de Smoky Brown, met mooie, draagbare kleurtjes.

Elk doosje heeft onderin een klein laatje waarin twee kwastjes zitten. Zelf heb ik wel een andere brush gebruikt voor het opbrengen van de oogschaduw, maar het is altijd handig als er gewoon kwastjes bij zitten!

De grijze en bruine oogschaduw zijn vrij matte oogschaduws, terwijl de roze een kleine glitter erin heeft zitten. Mooi voor in de ooghoeken! De pigmentatie is prima, maar ik moest wel meerdere laagjes opbrengen voordat hij echt goed op mijn oogleden zat.

En zie hier het resultaat met de Smoky Brown Eye Shadow Trio! Een mooie, subtiele en draagbare look.

De Eye Shadow Trio palettes zijn te koop voor €18,00 onder andere via www.oriflame.nl.

Wat vind jij van de Oriflame oogschaduw paletjes?

24 opmerkingen:

 1. Leuke paletten met mooie kleur combi's! Pretty look heb je ermee gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk deze combinaties! Ik vind je look mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. qua verpakking zou het niet helemaal mijn ding zijn helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er ook 1 met naturel tinten. Die is beter gepigmenteerd. En werkt heel fijn. Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren, maar ik vind de pigmentatie niet helemaal toppie...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik had vroeger ook veel spulletjes van oriflame, ik vind die bruinkleurtjes wel erg mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm, mooi. Maar ik vind het te duur (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de palettes wel mooi maar de pigmentatie valt een beetje tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit vind ik! Mooie ooglook heb je ermee gemaakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie combinatie! ziet er goed uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een handige paletjes! En leuk dat je op mijn blog bent geweest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wel prijzig voor wat je ervoor terug krijgt...
  verder handig om mee te nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super mooie paletten! Na de workshop van gister weet je natuurlijk helmaal perfect hoe je het moet aanbrengen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De smokey brown eyeshadow trio is erg mooi! Alleen wel erg prijzig helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtig palletje! Er zitten echt de perfecte neutrale kleuren in, daar heb je ook een mooie ooglook mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele, mooie ooglook! Ziet er een prachtig palletje uit :')

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie palettes! Jammer dat je ze niet allemaal hebt geswatcht.

  BeantwoordenVerwijderen