TRAVEL | TURKIJE PART I


Dat mijn fototoestel nog niet is gebarsten tijdens mijn tripje naar Turkije, is een wonder. Ik heb zoveel foto's gemaakt! Ik ging op vakantie naar Kusadasi. Dit was de derde keer dat ik in Turkije was en elke keer word ik steeds meer verliefd op het land. Ik ben gek op de natuur, het heerlijke eten en de aardige mensen. Ik vind het leuk om de foto's van mijn vakantie met jullie te delen, ik heb lekker zitten experimenteren met mijn spiegelreflexcamera en een aantal mooie foto's geschoten. De foto's laat ik in twee delen zien omdat het er zoveel zijn. Vandaag part one!

 
Ben jij wel eens in Turkije geweest? Vind jij het, net als ik, ook zo'n prachtig land?

50 opmerkingen:

 1. Heerlijk om dat te zien! Ik wil ook wel weer terug naar turkije :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk en mooi ziet het er daar uit! Prachtige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien, ik ben al meerdere keren in Turkije geweest. Een keer in Alanya, een keer in Marmaris en vorig jaar in het niet echt bekende Gümüldür. Van die laatste heb ik echt t meeste genoten omdat t nog niet zo bekend is en dus wat rustiger en niet zo mega toeristisch. We zijn toen ook een dagje op de markt in Kusadasi geweest en n dag naar Ephese. Ik zou zo weer terug gaan!! veel plezier nog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben 2x in Turkije geweest, en beide vakanties waren geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke en creatieve foto's! Vind het altijd leuke om mooie vakantie foto's te zien.
  Zelf ben ik nog niet in Turkije geweest. Misschien kan je er meer over vertellen? =D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi! Ik ben nog nooit in Turkije geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh man ik ben jaloers, het ziet er prachtig uit! En mmm, dat eten ziet er ook niet verkeerd uit, jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En guess what, deze week komt er ook nog een heel artikel online over het eten in Turkije! (Lucky you!)

   Verwijderen
 8. Super leuke foto's! Deze zomervakantie ga ik ook naar Turkije

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw dit ziet er prachtig uit! Ik ben helaas nog nooit in Turkije geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie foto's heb je gemaakt! Ziet er echt prachtig uit! :) Ik ben zelf jammer genoeg nog nooit in Turkije geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt echt prachtige foto's gemaakt! Volgensmij was dat een supervakantie, haha. Turkije ziet er uit als een heel erg mooi land. Ik ben er helaas nog nooit geweest. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's! Ik ben zelf nog nooit naar Turkije geweest.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super mooie foto's meid! Op de een of andere manier trekt Turkije mij niet heel erg.. Het ziet er wel heel erg mooi uit :)
  X

  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh zon, I'm jealous ;-)Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ah heel gaaf ! en wat toevallig ik ga ook naar Kusadasi 1 juni met mn ouders en heel de aanhang! voor 8 daagjes gaan we erheen ik heb nog nooit gevlogen dus ik ben erg benieuwd hoe dat zal zijn ! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's ik ben 2x in Turkije geweest (Bodrum en Alanya)en heb daar super leuke herinneringen aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een super leuke foto's heb je gemaakt! Zo te zien heb je echt een hele leuke vakantie gehad, ik ben echt jaloers op je haha. Ik zit hier al 1,5 week examentrainingen te maken.. :( Maar nee ik ben nog nooit in Turkije geweest maar het lijkt me wel een heel mooi land om een keer naar toe te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie foto's! Ik ben nog nooit in Turkije geweest, ziet er wel heerlijk uit allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie foto's! Met welk programma bewerk je ze?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ooh wat een heerlijke foto's! Ik ben 2jaar geleden naar Istanbul geweest, super mooie stad! Echt een aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah wat mooi! Ik ben nog nooit in Turkije geweest, maar dat gaat zeker in de komende jaren nog wel een keer gebeuren. Ik heb nu alleen zoveel tripjes op de planning staan, dat het nog eventjes moet wachten..

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke foto's. Ik ben al jaren niet meer in Turkije geweest, maar het blijft een mooi land. Ik ga alleen nooit met in hoogzomer. Veel te heet ;) xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Prachtig zeg ! Ik ben er nog nooit geweest. Is ook best aan de prijs vliegen met z'n vieren... wij doen dus maar Frankrijk.. met de auto... verveelt nog niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. gave foto's!! ik ben 1x in turkije geweest en dat was helaas niet zo heel leuk dat ik er niet meer naar toe ga waarschijnlijk. in de zomer is het er namelijk 40+ graden en dat zorgde ervoor dat we overdag op ons bed lagen in de hotelkamer met airco! plus dat ik het eten ook niet zo lekker vind daar:( maar zo te zien heb jij het wel naar je zin!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Prachtige foto's! Ik ben er nog nooit geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ben er nog nooit geweest, maar zo nu wel graag op vakantie gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Erg leuke foto's! Zelf ben ik nog nooit in turkije geweest maar zou er best wel eens heen willen

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Erg mooie foto's zucht.... Ik heb zin op op vakantie te gaan !!

  Liefs !

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat ziet dit er mooi en gezellig uit. Ik ben stiekem jaloers op je! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nu ik jou foto's zie wil ik ook weer terug! Ik ben zelf 2 jaar geleden in Bitez bij Bodrum geweest en ohhh Het was zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ik ben er nog nooit geweest! maar leuke fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wauw, het ziet er echt prachtig uit! Ik ben er nog nooit geweest, maar het staat zeker op de planning ;) Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Super mooie foto's! Het is daar volgens mij echt zó mooi, daar wil ik zeker nog eens heen! :)
  Liefs,
  Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik ben er nog nooit geweest, maar het ziet er zó mooi uit! Prachtige foto's! Volgensmij heb je het heel erg naar je zin gehad:) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gave foto's! Ik ben nog nooit in Turkije geweest, wij gaan meestal nog iets verder weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Prachtige foto's! Ik ben er zelf nog nooit heen geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ziet er nice uit zeg, lijkt me super daar! Ik ben er nog nooit geweest, ik zou er graag heen gaan eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik ben daar ook 1 keer geweest met de familie, en vond het een mooi land al hebben we ook gewoon veel bij het resort gebleven. Ik zou alleen niet zo snel meer terug gaan omdat ik ziek van het weer werd. Te warm in de zon en in de schaduw heel veel wind. Zal wel aan het tijd van het jaar zijn geweest.

  Maar heerlijk dat je zo genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Super leuke foto's! En ik ben er al 8 keer geweest! (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een heerlijkheid! Goed voor mekaar Nicole! X

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Prachtige foto's! Ik ben heel lang geleden eens in Turkije geweest, maar kan me niet bijzonder veel van herinneren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wauw wat ziet het er gaaf uit! Echt super! :) Ik ben een hele tijd terug ook in Turkije geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Prachtige foto's heb je gemaakt! Wauw die in het vliegtuig met die regenboogstreep, awesome! :-) Ik ben nog nooit in Turkije geweest helaas, staat nog wel op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Mooie foto's ik wil echt nog eens naar turkije lijkt me een prachtig land!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik ben nog nooit in Turkije geweest maar ik vind je foto's heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Prachtige foto's meid!
  Ik ben zelf ook een keer in Turkije geweest, ook in Kusadasi, en ik vond het fantastisch! Heerlijk weer, lekker eten, aardige en vriendelijke mensen maar ook gewoon compleet anders dan dat je in Nederland gewend bent qua natuur, verkeer, winkels etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik ben nog nooit in Turkije geweest, maar het ziet er zeker heel mooi uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen