RIMMEL @ HOME BEAUTY WORKSHOP


Boven: Laurie, Amanda, Stephanie en Kiki.
Onder: Anouk, Marinthe, ik en Magda. 

Dinsdagavond was het eindelijk zover: visagiste Angelique Doppenberg kwam bij mij thuis langs om daar de Rimmel @ Home workshop te geven. Samen met 4 van mijn lezeressen Kiki, Marinthe, Magda en Stephanie en nog 3 vriendinnen Anouk, Amanda en Laurie, volgde ik deze twee en half uur durende workshop waarin we alles leerden over make-up!

De tafel in de woonkamer werd binnen no time omgetoverd tot een heus make-up walhalla. Voor iedereen stond er al een Rimmel placemet, een spiegeltje en een beautypaspoort klaar. In dit paspoort kon je tijdens de workshop bij houden welke producten je gebruikte, super handig! Ook lag er voor iedereen een klein cadeautje: een kwastensetje van Rimmel waar we tijdens de workshop ook mee werkten, een mooie lipgloss en een oogschaduw. Dit mochten alle meiden mee naar huis nemen.

Nadat Kiki, Marinthe en Magda nog verdwaald waren, was iedereen op tijd bij mij thuis. Kiki en Marinthe hadden ook nog cadeautjes voor me meegenomen. Veel te gek natuurlijk, maar ik vond het wel ontzettend lief! Ik kreeg van Kiki twee mooie nagellakjes van Catrice en een doosje chocola. "Ik wist niet zeker of je chocola wel lekker vond," zei ze. Nou, als er iets is dat ik lekker vind, is dat het wel! Van Marinthe kreeg ik drie fijne maskertjes van dr. van der Hoog.


Om half acht begon de workshop. Natuurlijk moesten we eerst ons gezicht reinigen. Weg met die dikke laag make-up, klaar voor een nieuwe look! Angelique liet alles stap voor stap zien. Zo begonnen we met de foundation en de poeder, wat ze op de ene helft van mijn gezicht aanbracht. Het was even zoeken naar de juiste kleur, maar uiteindelijk had iedereen de perfecte kleur voor haar huid. Daarna moest ik de andere kant net zo mooi zien te krijgen. En ja, dat was moeilijk! De andere meiden gingen zelf aan de slag met foundation, concealer, poeder en bronzer. We leerden handige technieken. Wist je bijvoorbeeld dat je bronzer alleen maar vanuit je slaap tot je buitenste ooghoek hoeft aan te brengen?


Daarna waren de ogen aan de buurt. Angelique creëerde bij mij een hele mooie zilver- en zwarte smokey eye. Ook dit keer weer op één oog en ik moest zelf de andere namaken. Dat was nog best goed gelukt! Ook de andere meiden maakten bij hun zelf een ooglook. Het was de uitdaging om eens voor iets anders te gaan dan normaal! Zo had Marinthe nog nooit een wenkbrauwpotlood gebruikt en gebruikte Stephanie eigenlijk nooit oogschaduw.


En tot slot de lippen! Angelique had veel mooie lippenstiften, lipglosses en natuurlijk de bekende Apocalips liplacquers meegenomen. Ik koos voor een mooie, lichtroze lippenstift van Kate Moss. Mijn ogen waren namelijk al aardig fel opgemaakt en daarom wilde ik mijn lippen wat rustiger houden. Ik maakte de lippen af met een mooie nude lipgloss. Stephanie dacht: "Doe eens gek!" en pakte de mooie rode lippenstift van Kate Moss. Het stond haar onwijs mooi!

Natuurlijk gingen we met onze mooie look nog even op de foto. Wel jammer dat we het vrij snel daarna er alweer af moesten halen omdat we toch naar bed gingen. Eigenlijk vonden we dat we nog even uit moesten gaan met onze mooie looks. Angelique had nog een koffer vol met producten mee, die we voor een heel aantrekkelijk prijsje (3 voor 15 euro) konden kopen. Ik kocht nog een mooi paletje met nudekleurtjes en ook de andere meiden sloegen flink wat producten in!


Ik vond het een erg geslaagde en gezellige avond! Ik kreeg ook nog een mooi cadeaupakket van Guess van Angelique. Het was super leuk om vier van mijn lezeressen te ontmoeten. Bedankt meiden en natuurlijk Angelique van Rimmel Londen voor deze gezellige workshop!


Lijkt het jou ook leuk om zo'n workshop thuis te organiseren? Kijk dan op www.rimmelathome.nl voor meer informatie en om een afspraak te maken.

29 opmerkingen :

 1. Ziet er leuk uit! Zo'n make-up lesje zou ik best kunnen gebruiken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf!
  Ik wil het eigenlijk ook nog wel doen :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super leuk en gezellig joh! Fijn dat je het leuk hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je er een super leuk verslag van gemaakt! Ik vond het echt heel erg gezellig en heb er zeker veel van geleerd. Nogmaals bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof! Klinkt echt heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt heel gaaf uit! xx
  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond het bij mij ook echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof! Over een paar weekjes komt Angelique ook bij mij, leuk om te zien hoe het eraan toe gaat zo'n avond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk dat je dit hebt gedaan! Lijkt me enorm leerzaam en gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Volgens mij hebben jullie een geslaagde avond gehad. ^^ Ik ga meteen een kijkje nemen op de website, lijkt me echt gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zeg! Ziet er gezellig uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke foto's! Het zal vast een super leuke avond zijn geweest. En jullie hadden echt nog moet stappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk, ik wil ook nog graag een beauty workshop volgen :)

  www.simplynoir.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is echt een super leuke workshop :D Gezellig ziet het eruit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er leuk uit! De 21ste heb ik een party met een groep vriendinnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vond het super leuk! Je hebt er een leuk verslagje van gemaakt Nicole :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat super leuk zeg! En gezellig ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat super leuk zeg! en dat pakket wat je kreeg is ook tof:)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah leuk! Ik heb er laatst ook één gehad. Super leuk was het!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat geweldig! Ziet er heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.