WIN: EEN STYLIGHT GOODIEBAG!


Bijna iedere blogger is inmiddels wel bekend met het fenomeen STYLIGHT. Mocht je deze website nog niet kennen, een tijdje geleden schreef ik hier een artikel over waar ik uitleg wat het inhoudt. (KLIK HIER om het artikel te lezen) STYLIGHT is nu bezig met een speciale actie voor bloggers waarbij iedere blogger die een moodboard creëert op de site, een goodiebag thuis gestuurd krijgt. En wie wil dat nu niet?

Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op de site van STYLIGHT, een board creëren en die samen met je adres en blog-URL sturen naar hotpicks [at] stylight . com. Je kunt nog meedoen met deze actie t/m 30 april 2013. Ook ik creëerde een board en kreeg de goodiebag thuisgestuurd die je op de foto ziet. Er zaten twee hele toffe sieraden in die ik zeker ga dragen én natuurlijk de welbekende Stylight bag met de opdruk "Left my other back on the front row". Dat maakte mij stiekem wel aan het lachen :)

De tien boards met de meeste stemmen krijgen ook nog een ASOS voucher van 200 euro. Wil jij op mijn board stemmen zodat ik kans maak op deze prijs? Dat zou ik erg lief vinden! KLIK HIER om mijn board te bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is op het hartje klikken zodat je stem wordt meegeteld.
Ga jij ook een board maken op STYLIGHT zodat je een goodiebag thuis gestuurd krijgt?

26 opmerkingen:

 1. Ik heb het al gedaan :) Kreeg alleen een ander kettinkje thuis gestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ook al een mail gehad en heb het gedaan :) nu maar afwachten of ik ook iets binnenkrijg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit ook al gedaan, maar heb nog niks ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! Ik krijg waarschijnlijk deze week m'n goodiebag binnen! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb ik ook gedaan, ik heb precies dezelfde goodiebag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede tip! Heb het gelijk gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, ik heb een mail gestuurd maar de goodiebag is nog niet binnen! Wel hele leuke sieraden:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg! Ik wist hier nog helemaal niks van, maar ga zeker meedoen :-)

  xo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke dingen zitten erin! ik heb ook eentje gemaakt, maar vorige week al verstuurd en nog geen reactie of goodiebag te bekennen haha. xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik had ook een board gemaakt omdat ze vroegen of ik er een stukje over wou schrijven en opeens kreeg ik een mailtje van iemand anders van stylight of ze me een goodiebag om mochten sturen,en ik heb dezelfde tas + armband maar ik heb een ketting met goud met groene driehoekjes,ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk, ik ga dit ook eventjes doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg leuk! Bedankt voor de tip :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Thanks voor de tip! Ik doe meteen mee :D

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat vet dit! Ik, als echte Nederlander, hou van gratis spullen! Ga snel een account aanmaken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben gek op Stylight! Ik ben samen met Stylight naar New York geweest afgelopen jaar, super gaaf was dat!

  Doe je mee met mijn giveaway? Je kan een paar Nike Freeruns winnen en de kleur mag je zelf kiezen! www.jenniefromtheblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik heb een account aangemaakt. dus moet ik een mailtje sturen naar dat e-mail adres met:

  - Waar ik woon
  - Mijn blogadres

  maar hoe weten ze dan waar ik mijn board heb aangemaakt? ik snap nog niet zo veel van stylight, maar bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik heb meegedaan, ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk. :) Misschien ga ik ook wel even meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Thank you! Ik heb dezelfde goodiebag binnen gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb ook meegedaan! Ikwacht nu vol spanning op mijn goodiebag:) ik vind die ketting echt supergaaf! Hebben ze bij jou nog iets op de mail teruggestuurd? Bij mij nog niet en ik vraag me af of ik misschien iets fout heb gedaan;)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vet leuke spullen ! Ik heb meteen ook een account aan gemaakt hihi.
  Maar hoelang duurt het voordat je de spullen binnen kreeg?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk, ik kreeg pas een mail van ze maar omdat ik het niet kende reageerde ik met dat ik niet veel met fashion heb,maar ik wel benieuwd was wat we voor samenwerking konden beginnen alleen kreeg ik niks meer terug. Ben me toch beetje gaan verdiepen in hun site, en heb net me eerste board gemaakt en opgestuurd naar ze. Dus ben heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik kan niet wachten tot ik mijn goodiebag in de bus krijg, echt super leuk!
  Liefs

  www.blamethefireworks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen