M.A.C. PURPLE HAZE + OOGLOOK

Paarse oogschaduw, ik weet nooit wat ik daar nou van moet vinden. Het is een moeilijke kleur om een ooglook mee te maken, vind ik. Sowieso draag ik nooit echt hele opvallende kleuren oogschaduw, maar ik vind het wel leuk om ermee te experimenteren! En voor een feestje is het natuurlijk altijd leuk om een wat fellere ooglook te maken. Ik probeerde de Purple Haze oogschaduw van M.A.C. uit en maakte daar een ooglook mee. Benieuwd naar deze oogschaduw? Lees snel verder!

Ik vind de verpakking echt geweldig! De oogschaduw zit in een mooie, ronde verpakking die weer in een vierkant doosje zit verpakt. Hij is handig, klein en ziet er stijlvol uit.
 
De pigmentatie lijkt op deze foto niet optimaal, maar dat valt eigenlijk best mee. Ik moet zeggen dat ik wel betere pigmentatie heb gezien bij sommige oogschaduws, maar deze is zeker niet verkeerd. Wat ook meespeelt is dat dit een matte oogschaduw is, wat ik heel mooi vind in combinatie met shimmer oogschaduw.
 
En dan hier de ooglook! Ik besloot om de paarse, matte oogschaduw te combineren met witte shimmer oogschaduw die ik in mijn ooghoeken aanbracht. Op het bewegend ooglid, bracht ik de paarse oogschaduw aan. In mijn arcadeboog deed ik wat donkergrijze shimmer oogschaduw die voor een mooi contrast zorgt.
 
En hier nog even ingezoomd! Ik vind de paarse kleur wel tof staan bij mijn groene ogen, steekt lekker af!

Al met al ben ik erg tevreden over de Purple Haze oogschaduw van M.A.C. De pigmentatie is goed en hij heeft een mooie, aparte kleur. Het enige nadeeltje is dat het nu niet meteen de meest goedkope oogschaduw is: hij kost 17 euro. En dat vind ik best veel voor een oogschaduw. Maar ja, dan heb je wel een echte M.A.C. oogschaduw en dat vind ik dan wel weer tof!
 
Wat vind jij van paarse oogschaduw?
 
PS. De winnaars van de Rimmel Londen workshop zijn bekend! Normaal vermeld ik de winnaars nooit op mijn blog, maar ik vond het toch wel leuk om het nog even aan jullie te laten weten. De winnaressen zijn:
 
Kiki
- Stephanie
- Magda
 
Zij mogen samen met mij op 7  mei de Rimmel Beauty workshop volgen. Gefeliciteerd!

30 opmerkingen :

 1. Mooi kleurtje! :) Ik heb zelf ook een paarse oogschaduw van MAC, satellite dreams

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind paars een geweldige kleur, mijn kamer hangt er vol van. Maar op mijn eigen ogen vind ik het niks, dat wil niet zeggen dat ik het lelijk vind hoor, maar mij staat het gewoon niet zo denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie oogschaduw! Leuke look heb je ermee gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. als ik kleur gebruik in mijn ooglook is het vaak diep paars! ( in combinatie met bruin tinten)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het je mooi staan! En jaaa, wauw, ik vind de verpakkingen van MAC altijd zo mooi en stijlvol.
  Gefeliciteerd en veel plezier voor de winnaressen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem erg mooi!Hij staat inderdaad prachtig bij je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat staat deze kleur prachtig bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze kleur staat bij je ogen inderdaad heel mooi!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik zelf ook niet heel vaak paars. Maar deze look ziet er wel mooi uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind dit een mooie look. en paars met goud combineert ook heel mooi samen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi kleurtje! Past inderdaad mooi bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lief kleurtje:) Ik had verwacht dat het heel erg fel zou zijn! Maar dat valt echt mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleur zeg! Staat je ook erg goed. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zou zelf nooit snel voor paarse oogschaduw kiezen, toch lastig te combineren lijkt mij. Maar bij andere vind ik het altijd wel mooi staan, ook jou look is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind paars altijd een hele interessante kleur voor een ooglook! Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Staat je wel leuk! Ik houd ook niet zo van paars, dus ik denk niet dat ik het ooit ga doen. Misschien met een andere kleur ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie oogschaduw! Ik draag zelf ook zelden paars.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is een erg mooie kleur, staat inderdaad mooi bij je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het zo leuk dat ik naar de Rimmel Workshop mag komen! MAC lijkt mij ook een erg fijn merk, deze kleur staat je goed :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige oogschaduw!
  Check mijn giveaway :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Echt een mooie kleur, hij is geeneens zo fel. Leuk!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zo een mooi kleurtje! Mac oogshaduws zijn echt supergoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele mooie kleur, staat ook erg mooi bij je oogkleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw, paars staat je echt heel mooi!
  Liefs,
  Bo

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.