VLOG | EEN DAGJE NAAR NEMOVorige week donderdag was het eindelijk zover: mijn lang gekoesterde droom ging in vervulling. Samen met Marieke, mijn vriend Harry en Sander (ons andere mattie) gingen we naar NEMO! Voor degenen die niet weten wat dit is, shame on you, maar ik zal het toch nog even uitleggen. NEMO is een wetenschapsmuseum waar je allerlei proefjes en quizzen kunt doen en van alles kunt bekijken. Het museum zit in het grote, groene schip, dichtbij het station. Het is eigenlijk voornamelijk bedoeld voor kleine kinderen, maar aangezien wij in onze jeugd nooit zijn geweest, wilden we alsnog gaan! Tijdens dit dagje uit maakten we ook een vlog, waarin jullie dus ook voor het eerst kennis maken met mon boyfriend (aaaah, spannend!)

KLIK HIER als je het filmpje niet kunt zien.

Ben jij wel eens in NEMO geweest?

27 opmerkingen :

 1. Super leuk filmpje! Ik ben vroeger echt super vaak naar Nemo geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, super lachen. Ik ben er naartoe geweest toen ik op de middelbare school zat, onder hevig protest, omdat iedereen zich te oud voelde. Het was toen ook echt niks aan, al die leuke dingen die jullie nu doen waren er toen echt niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Harry is gek op Nicole? Hoorde ik dat nou goed? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk filmpje! Ik wil ook altijd nog eens naar Nemo toe, lijkt me erg leuk. En wat leuk om je boyfriend te zien:D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk filmpje! Ik ben er vroeger ook eens heen geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Ik ben volgens mij nog nooit naar NEMO geweest, het ziet er wel leuk uit om eens een keer een bezoekje te brengen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, ik zag hem al op YouTube, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk filmpje! Ik ben er geweest toen ik klein was maar zou er ook nog wel een keertje heen willen, haha:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh te leuk, tof filmpje! Ik krijg meteen heimwee naar Nemo. Ik ben er vroeger wel eens geweest en toen vond ik het echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je hiervan een filmpje hebt gemaakt! Origineel, en hij is ook goed gelukt. Ik ben met groep 8 naar Nemo geweest, al die scheikundige dingen zijn niet echt mijn ding maar toch was het wel een gezellig dagje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk filmpje! Ik ben er nog nooit geweest maar ziet er gaaf uit! x

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben er nog nooit geweest maar oohh dit lijkt me wel heel leuk om eens te doen! Maarja,. Groningen.. je gaat er niet zo gauw naar toe vanuit hier haha.

  Leuk filmpje! <3

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je bent echt een mooi meisje en je vlog is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Ik ben er nog nooit geweest, maar ziet er leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk filmpje! Haha, echt ontzettend grappig dat je nog zo graag naar Nemo wilde. Lekker origineel, om op je Bucket list te hebben.

  Liefs Judith
  www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk! Ik wil zo graag een keer naar Nemo, lijkt me echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Aaaah super leuk! Ik ben er nog nooit geweest, het lijkt me echt geweldig daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een leuk filmpje. Ik ben er 2 keer geweest met de groep 7 van de bassischool en in de brugklas. we gingen toen ook naar dat voc schip wat er ook bij hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah wat een leuk filmpje! Vroeger was dit echt mijn favo museum

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben er nog nooit geweest, ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life.