ORIFLAME GIORDIANI GOLD LIPSTICKS

De laatste tijd ben ik stiekem toch wel een beetje gek geworden op mooie kleurtjes lippenstift. Moest ik eerst niets hebben van die lippenstift die binnen no-time weer van je lippen gaat zodat je er uitziet als een mislukte Barbie, nu probeer ik alle kleurtjes uit! Maar nog steeds heb ik er geen zin in om er uit te zien als een mislukte Barbie en dus vind ik het wel belangrijk dat ik niet non-stop hoef te checken of ik er nog een beetje toonbaar uitzie. Van mij moet de lippenstift goed blijven zitten en dat doen de Giordani Gold Canary Diamon lipsticks van Oriflame zeker!

In totaal zijn er 8 kleuren van deze nieuwe lipsticks en ik testte er daar drie van. Elke lipstick komt in een kleine, handige verpakking. Je zou de lipstick gewoon in het doosje kunnen bewaren en in je tas doen, zo weet je zeker dat hij niet per ongeluk open kan gaan en je hele tas aan de binnenkant bewerken.

Ik begin meteen met mijn absolute favoriet van de drie! Dit is de Champagne Nude, een hele lichte, subtiele kleur die je elke dag zou kunnen dragen. Het is een heel lichtroze kleurtje die je zo op het eerste gezicht bijna niet ziet. Ik heb van mezelf best wel donkere lippen en daarom vind ik dit lichtje kleurtje juist zo tof.

De tweede lipstick is de Stardust Pedal. Voordat ik de lipstick op had gebracht was ik niet erg fan van het kleurtje. Ik houd namelijk niet echt van paarse lipsticks. Maar toen ik hem opdeed, viel hij me honderd procent mee! Zo paars was hij namelijk helemaal niet. Ik vond het precies goed zo.
 

En ook de derde lipstick, de Frosted Fuchsia lijkt op het eerste gezicht een hele bruine kleur, maar valt heel anders uit als je hem opdoet. Wat ik mooi vind aan deze lipstick is dat hij een hele subtiele glitter heeft. Deze zie je wat beter op de bovenste foto, dat maakt je lippen net even extra shiny!
 
Ik ben in ieder geval fan van deze mooie kleurtjes. Ze zijn verkrijgbaar voor €15,00 per stuk en te koop via www.oriflame.nl.
 
Wat vind jij van de Oriflame Giordani Gold Canary lipsticks?

20 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes! Ze staan je goed. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lipsticks! Ik vind Champagne Nude erg mooi en staat jou ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, de kleurtjes zijn echt mooi! Ze zijn heel subtiel, maar juist dat is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kleurtjes! Ik vind de tweede kleur erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleurtjes! Ik vind de 2e het mooiste.

  www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleurtjes, heel subtiel! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De lipsticks afzonderlijk zien er uit alsof ze super donker en gepigmenteerd zijn maar op jouw lippen zijn het lieve kleurtjes. Verrassend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik Stardust Pedal echt heel erg mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, die zien er echt goed uit. Niet te fel of opvallend, maar op een goede manier aanwezig. Staat je goed. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, mooie kleurtjes! Staan je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vind die tweede echt supermooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleuren! De laatste vind ik het leukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De kleuren staan je echt heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Stardust Pedal vind ik heel erg fijn, ze zijn allemaal mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw champagne nude is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen