FILMPJE | BABYLISS ROTATING BRUSHIk steilde mijn haar een paar weken geleden nog bijna elke dag. Maar elke keer als ik weer bij de kapper kwam kreeg ik op mijn kop dat ik nu toch écht moest stoppen met mijn haar steilen. Dan knikte ik braaf "ja", hield ik dat een paar dagen vol en daarna ging de stekker van mijn tang toch echt weer in het stopcontact. Ik weet dat het slecht is voor mijn haar, maar de voorste plukjes van mijn haar springen altijd nét de verkeerde kant op. De enige manier om ze in toom te houden was met een steiltang, dacht ik. Totdat ik de BaByliss ipro Rotating Brush 700 mocht uitproberen. Deze krulborstel vervangt sinds een paar dagen mijn steiltang en oh, wat ben ik er blij mee! In dit filmpje laat ik zien hoe het werkt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
 
KLIK HIER als je het filmpje niet kunt zien.

28 opmerkingen:

 1. Wauw, dat ziet er heel mooi uit! (: Ik vind je haar prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu wil ik deze ook haha! Fijn filmpje heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw je make-up zit daar echt heel mooi. En wat een fijn apparaat borstel (ik weet niet echt hoe ik het moet zeggen haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik heb de non-rotating brush en daar ben ik ook heel tevreden mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt een heel mooi resultaat!! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk filmpje Nicole! Heel mooi je haar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En nu steil je jouw haren niet meer elke dag? Ik ben trots op je haha! :D Aah het deuntje eronder vind ik trouwens zo leuk, lekker vrolijk. Wat grappig dat die zelf draait, dat lijkt mij zo awesome om te proberen. Het ziet er ook heel handig uit, ziet er heel mooi uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Echt heel mooi, ben benieuwd of het ook bij mij kan met me krullen.
  Steil me haar elke dag echt zo onwijs slecht!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een mooi resultaat! Ik vind het erg mooi als je haar zo naar binnen krult maar mij lukt het nooit dus dit is echt ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt super mooi :) Ik durf nooit zo goed dat soort dingen te gebruiken haha, je zegt al wel dat je het alleen onder in je haar moet gebruiken, maar toch ben ik veelste bang dat hij er in blijft hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, je haar is echt prachtig! Helaas is dit met mijn krullen niet zo'n goed idee, mijn haar blijft overal in hangen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me een fijn product om mee te werken! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha wat een handig filmpje! Ik had deze borstel al eens gezien bij de pixiwoo zusjes en nu verwees iemand me door naar jou site.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat prachtig zeg!

  liefs!
  www.uniquelifepassion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een mooi resultaat geeft het zeg!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat fijn dat je een tool hebt gevonden die gezonder is voor je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk filmpje :D Het eindresultaat is ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben ook al een tijdje aan het twijfelen over zo'n ding. Lijkt me echt heel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. I love the video!

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hij lijkt me echt heeel erg fijn! Het ziet er echt prachtig uit en je haarkleur is ook echt perfect! xxliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dit lijkt me best fijn, en beter voor je haar!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen