SHOPLOG | DE CHINESE TOKO - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

SHOPLOG | DE CHINESE TOKO



Vandaag eens een andere shoplog dan de standaard Primark, H&M en Beauty-shoplogs. Gisteren ging ik samen met Marieke van de blog Beauty of Living naar Arnhem om daar te winkelen bij Tan Hao, de Chinese Toko (Steenstraat 65). Zoals veel van jullie al weten, werken Marieke en ik bij hetzelfde Chinese restaurant. Daardoor eten we vaak de meest vreemde dingen en zo aten we pas na ons werk ook allerlei lekkere Chinese snacks, die van de toko vandaan kwamen. Daarom werd het de hoogste tijd dat Marieke en ik zelf eens een lading snacks in gingen slaan!

Deze mango kocht ik voor mijn lieve kleine zusje (en stiekem ook een beetje voor mezelf) Hij is echt gigantisch groot en hopelijk heel erg lekker. Hij kostte €1,50.
 
Jaaa, noodles! Dit vind ik echt heerlijk om tussendoor te snacken. Bovendien is het ook nog eens onwijs budgetfood: dit zakje noodles kostte slechts €0,35.
 
Dit aten Marieke en ik pas al met onze Chinese collega's: gedroogde meloenzaadjes met groene theesmaak. De Chinezen zijn echt een soort pro in het open maken van deze pitjes, dit doen ze met één beet zonder het pitje kapot te maken. Ze zijn ongelooflijk lekker en ideaal als je even niks te doen hebt; je bent namelijk wel even zoet met deze zaadjes! Ze kostten €1,15.
 
Hier was ik heel erg benieuwd naar: mini crackers met lente-ui smaak. Het zijn kleine rondjes die heerlijk wegsnacken. Ze zijn best wel lekker, alleen hadden ze iets zouter gemogen van mij. Eén pakje kostte €0,95.
 
Nog meer noodles! Ik kocht drie van deze pakjes curry flavoured noodles voor maar €1,00.
 
Wat dit nu precies is weet ik nog steeds niet, maar de verpakking vertelt mij dat het iets met bessen is. Ik ben benieuwd! Het kostte €0,75.
 
Ook stonden er allerlei aparte drankjes in de winkel, waaronder eze mango en passie vrucht fruitdrank. Het proberen waard, dacht ik zo. Dit blikje kostte €0,90.
 
Dit zijn ook soort crackers. De enige reden waarom ik ze kocht was omdat er bieslook in zit en dat vind ik heerlijk! Ik ben benieuwd hoe ze zullen smaken. Deze kostte €0,85.
 
Dit zijn mini ananascakekjes. Het klonk heel lekker, maar ik heb er één geproefd en ik moet zeggen dat het niet echt mijn ding is. Ze zijn ontzettend zoet, dus voor de zoetekauwen onder ons is dit wel aan te raden. Deze cakejes kosten €1,35.
 
Ook kocht ik deze stokjes met de naam "Pretz". Ze bestonden in allerlei soorten smaken, maar ik besloot voor de pizza variant te gaan. En nu hopen dat het net zo lekker is als echte pizza! Deze stokjes kostten €0,90
 
En tot slot, het enige niet-etenswaar product: Chinese geluksenvelopjes. Volgens mij gebruiken ze dit om geld in te doen, maar ik vond ze zo ontzettend schattig, ik kijk wel wat ik er mee doe! 20 zakjes kostten €1,15.
 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

37 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dingen! Ik ben benieuwd wat dat met bessen nou precies is! En die geluksenvelopjes zijn ook erg leuk zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik liep laatst ook de toko binnen maar wist eigenlijk niet z goed wat ik mee moest nemen. Dit ziet er allemaal erg goed uit! Nog eens langs dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er allemaal heel leuk en lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Stiekem wil ik nu op zoek gaan naar een toko bij mij in de buurt; wat leuk! Ik werk zelf ook bij een Chinees, maar eigenlijk hebben we daar alleen maar de standaart gerechten...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat grappig zeg! Ik ben echt nog nooit in een Chinese Toko geweest haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Alleen al de verpakkingen zien er al zo mooi uit !! En die zakjes, erg mooi. Jammer dat je nu gestopt bent met snailen ;-) Daar had het erg leuk voor geweest maar als omhulsel voor een klein cadeautje komt dit vast van pas!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem16.3.13

    Wat ontzettend leuk! Ik ben heel benieuwd naar de ananascakejes! :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke shoplog! Wat een aparte dingen! De Indomie bamisoepjes kende ik al en die gaan er bij mij ook wel in als tussendoortje. Die ananascakejes lijken me aan de ene kant wel lekker maar toch ook weer niet haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oooh wat leuk! Ik ging laatst met mezelf ook dit soort dingen kopen in de Amazing Oriëntal en dat was ook zo leuk :D Je inspireert me om er weer heen te gaan, ik ga zeker op zoek naar een aantal van deze dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk om eens allemaal Chinese dingen te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Tof, ik wist niet dat je bij de Chinees zulke leuke dingen kan kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. leuke shoplog! eens iets wat anders, haha! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  13. In toko's hebben ze meestal zulke leuke dingen! Jij hebt ook echt veel gekocht haha! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Da's weer eens wat anders dan een Primark shoplog! Grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik kom er eigenlijk nooit in de toko maar ben wel benieuwd naar alle producten hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben gek op de toko, maar wat heb jij veel gekocht zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super leuk om eens dingen uit andere landen te proberen. Ik ben benieuwd wat je van alles vindt.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke aankopen, allemaal dingen die ik niet ken! Leuk, ik hou van dingen uitproberen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dit is zo leuk! Hier moet ik eens heen,
    en de envelopjes ahw!
    Superleuke post.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ah shit, ik had ook een toko shoplog op de planning staan haha. Ik kom daar een paar keer per week, omdat ze daar ook zoveel veganistische producten verkopen! :)
    Het ziet er allemaal heel lekker uit wat je hebt gekocht! En altijd leuk om nieuwe dingen te proeven. Ik ben heeel benieuwd wat dat met de bessen is, ik dacht toen ik de foto zag dat het allemaal kleine blikjes frisdrank waren haha, maar ik denk niet dat dat het is.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. die zakjes gebruiken ze inderdaad om geld in te doen.
    Meestal krijg wij die zakjes na oud en nieuw. Zit dan geld in, en dat zou geluk brengen aan niet getrouwde mensen/stelletjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik woon in Arnhem dus ga ook regelmatig naar de toko en haal altijd van alles wat er leuk uitziet, maar dat is soms best gevaarlijk haha. De meeste noodles zijn wel lekker, maar niet alles is een succes ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik vind het altijd zo leuk om even door een toko te struinen. Je vind elke keer wel weer iets nieuws/lekkers.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. omg, flakes, jeugdsentiment. Je moet zonnebloemzaadjes proberen, die zijn namelijk ook erg lekker en makkelijker te openen dan meloen zaadjes :p.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. De crackers lijken mij echt heerlijk, als ik op kamers woon ga ik ook zeker een keer bij zo'n toko eten halen :) misschien wel in Arnhem, want ik woon in Nijmegen dus dat is dichtbij! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Dat is zeker eens een ander soort shoplog leuk hoor om te zien wat je allemaal hebt gekocht daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Echt heel erg leuk om te zien, en wat een schattige envelopjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Zo goedkoop! Op naar de Chinese winkel :D

    BeantwoordenVerwijderen
  29. De mango is serious 1,50? Dat is echt een koopje. Ik vind mango dan ook steeds lekkerder worden, vooral als sapje, zo heerlijk! En dan de noodles, hmm. Ik mis een toko in mijn stadje nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat leuk! Ik heb nog nooit zoiets geprobeerd, moet dat maar eens doen. Ik ben gek op noodles dus daar kan ik zeker slagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Aaah dit vind ik echt leuk om te zien, vooral omdat ik veel herken! Love noodles. En die minicrackers vind ik zo lekker, hmm. die dingen waarvan je niet eet wat het is, zijn velletjes die je op kunt eten, van die schijfjes, maar ik vind ze mwaah. Vroeger waren ze lekkerder haha, dat kan ik mij nog wel herinneren. Ik ben heel benieuwd naar de fruitdrank, dat heb ik nog nooit op! Ooh die crackers vind ik zo lekker, I love chinese food, waarschijnlijk ook omdat ik er mee ben opgegroeid. Pretz vind ik GODDELIJK. Ze hebben volgens mij ook nog een tomato smaak (in Hong Kong wel, weet niet wat ze hier hebben) en deze stokjes eet ik zo snel op. Ooh de groene variant is ook leuk. Jaaa gelukslijstjes! Die krijgen we meestal met Nieuwjaar of met een verjaardag, trouwerij of geboorte bij een baby (die krijgt de baby dan hèhè), met geld erin! Vind Nieuwjaar daardoor ook stiekem leuker haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat leuk dat je allemaal van die dingen gekocht hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuk hé, shoppen in toko's! Opzoek naar spannende, lekkere dingen en soms de meest vreemde producten tegen komen. Ik ga binnenkort ook weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Altijd als ik in de toko ben wil ik alles kopen. Ik ben ook zo blij dat ik er nu eentje bij mij in de buurt heb ontdekt!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik denk dat ik morgen heel veel gedroogde meloenzaadjes in ga slaan om de stoppen-met-roken-frustraties tegen te gaan. Die zouthoutstokjes komen me inmiddels een beetje de keel uit, haha. Ik was vandaag nog in de toko trouwens, ik kan daar serieus wel 3 uur binnen zijn en gefascineerd naar alle gekke producten kijken :D

    BeantwoordenVerwijderen