UPDATE | MY FAVOURITE JEWELRY - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

UPDATE | MY FAVOURITE JEWELRY


De laatste keer dat ik mijn favoriete sieraden liet zien, is alweer een paar maanden geleden. En in de tussentijd heb ik alweer een aantal nieuwe sieraden gescoord én ook wat sieraden in hoekjes op mijn kamer gevonden waarvan ik alweer vergeten was dat ik ze nog had.
Hoogste tijd dus om weer eens een update te doen van de sieraden die ik op dit moment het vaakst draag!

Deze armbandjes kocht ik pas bij de Primark. Het zijn vier verschillende armbandjes en dit setje kostte samen 3 euro. Zoals je kunt zien zit er één rood armbandje bij en ik draag dit setje armbanden vaak bij mijn knalrode jasje.

Ik heb eigenlijk elke dag wel oorbellen in. Gisteren had ik eens een dagje geen oorbellen in en dan voel ik me zó kaal! Deze ronde bolletjes heb ik best vaak in en kocht ik in een setje met nog elf paar andere oorbellen bij de H&M voor 3 euro.
 
Deze "BFF-ring" kreeg ik van mijn blogBFFbuddy (ja, dat is een woord!) Linda. Zelf heeft ze er ook één en zo zijn we, ondanks dat we een kilometertje of 200 uit elkaar wonen, voor altijd met elkaar verbonden.
 
Deze schattige zwarte oorbellen kocht ik voor 2 euro bij de Kijkshop. Ik vind ze een mooie chique uitstraling hebben en deze draag ik vaak als ik een mooi jasje aan heb.
 
Deze grote hangers heb ik de afgelopen weken heel veel gedragen! Ik vind ze echt heel leuk, maar jammergenoeg zijn ze nogal zwaar. Ik draag ze daarom maar niet elke dag, anders heb ik straks olifantenoren. Dit paar oorbellen kostte 2 euro en ik kocht ze bij de Primark.
 
Dit is één van mijn favoriete armbanden. Ik vind hem heel mooi en de kleine turqouise steentjes erin vind ik ook superschattig. Hij kostte 2 euro en ik kocht deze bij de Claire's.
 
Deze mooie zilveren armband zat in de goodiebag van de Grazia's Bloggers Masterclass. Het is een armband ontworpen door Nikkie Plessen voor Dance4You. Ik vind het een hele mooie, subtiele armband die eigenlijk bij elke outfit wel past!
 
Zoals je ziet is deze armband al een beetje aan het verroesten en dat laat wel zien hoe vaak ik hem heb gedragen de afgelopen tijd. Ik kocht hem voor maar 1 euro bij de New Yorker.
 
Dit is dus zo'n sieraad die ik ergens in mijn kamer vond en al lang vergeten was dat ik die ook nog had. Ik kocht deze al heel wat jaartjes geleden voor een paar euro in een kringloopwinkel. Juist omdat hij zo oud is vind ik hem zo leuk!
 
Naar deze toffe blaadjesring was ik al zo lang op zoek, tot ik hem eindelijk bij de Primark vond een paar weken geleden. En sindsdien heb ik hem veel gedragen. Hij kostte 2 euro.
 
En tot slot, mijn nieuwste aanwinst: de two finger cross ring. Ik ben echt helemaal gek van deze ring. Ik kocht hem voor slechts 76 cent op eBay, ik snap nog steeds niet hoe dat kan trouwens.
 
Wat is jouw favoriete sieraad op het moment

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

26 opmerkingen:

 1. Mooie sieraden! De ringen zijn tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi armband die van Nikkie Plessen. Is die ook ergens te koop? Die gaat regelrecht op mijn wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk! Ik draag al jaren exact dezelfde sieraden; een zilveren ring, bedelarmbandje, horloge en twee paar knopjesoorbellen. Ik vind je blaadjesring echt heel erg mooi trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sieraden. Die kruis ring vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat eerste armbandje en die blaadjes ring zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel erg leuke sieraden (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke sieraden. :) Ik vind de ringen het leukst. Zoek ook nog steeds zo'n blaadjes ring. Oorbellen draag ik eigenlijk bijna nooit, ik ben er gewend aan geraakt om me kaal te voelen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De ring die je van je blogBFFbuddy hebt gekregen vind ik erg leuk, het heeft ook een betekenis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah, ik had de gouden variant van die armband van de Grazia bloggers masterclass! En ben echt totaal geen goud-type :p

  Ik ben er volgende week inderdaad ook bij Unlimited-PR, gezellig!  http://www.style-chameleon.com/


  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die laatste armbanden en ringen zijn super mooi! Leuk, dit soort overzichten :) Geeft je toch een goed idee van de stijl van de blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige sieraden, die cross ring is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 76 cent is echt geen geld! Ik vind die van de New Yorker ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie sieraden! vind je armbandjes erg leuk! en de ring met het blad is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb net nieuwe oorbellen gekocht, die draag ik heel vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De oorbellen en de ring van de Primark vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt gave sieraden! Ik zou ze zelf ook dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die "BFF-ring" is echt heel leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een lieve BFF ring! wat leuk :) Dat armbandje vind ik heel mooi, die bovenste!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die zilveren armbanden en de zwarte oorbellen zijn echt prachtig! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hele gave sieraden dat is een feit! haha ik moest lachen om je ene zien, de sieraden die ik het vaakst draag :P dat is een beetje van onze streek hier he wij wonen niet al te ver uit elkaar en ik moet soms echt op mijn 'platte' taal letten vooral omdat ik een secretaresse opleiding doe haha.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De armbandjes van de bovenste foto vind ik er heel leuk uit zien! De laatste ring ook, die blijven altijd gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen