RIMMEL THE FIRE CRACKER - LIMITED EDITION

Rimmel komt weer met een nieuwe collectie nagellakjes! Dit keer is het een limited edition, genaamd The Fire Cracker Collection. Je geeft jouw nagels een enorme energieboost met deze knallende kleuren. En knallende kleuren, dat zijn het zeker! Normaal ben ik niet zo van de nagellak, mijn nagels zijn niet zo mooi en lang en bovendien ben ik veel te ongeduldig om meer dan één laagje nagellak op te brengen. Wat ik dus het belangrijkst vind is dat een nagellak goed dekt én ook geschikt is voor kortere nagels. Let's test it out!

Deze nieuwe lakjes behoren tot de I love lasting finish lijn van Rimmel. Er zijn vijf kleurtjes verkrijgbaar, waarvan ik er vier kreeg opgestuurd. Van links naar rechts: 026 Hot Chick, 054 You're a cracker, High 271 High Energy en 046 Shout Out Loud. Dan is er ook nog de 057 Just Buy Me, een zomerse diepgele kleur.


De eerste nagellak, de 026 Hot Chick, beviel me meteen goed! Ik had namelijk maar één laagje nodig om het goed te laten dekken. Waarschijnlijk zou het er nog mooier uitzien met twee laagjes, maar ik vond dit al prima. Bovendien vind ik de kleur ook erg mooi.
 
De 057 Just Buy Me had net zo goed "Hup Holland Hup" kunnen heten, want knaloranje is hij zeker! Ik ben normaal niet zo'n fan van oranje nagellak, maar dit vond ik wel een mooi kleurtje. Perfect voor de lente en na twee laagjes dekte hij goed.
 
Dit is de 271 High Energy en die beviel me wat minder goed. Ondanks dat ik de kleur heel mooi vind, is hij heel erg waterig en dekt hij na twee laagjes nog niet echt goed.
 
Deze mosgroene kleur is de 046 Shout Out Loud en was meteen één van mijn favorieten. Ik vind het een heel tof kleurtje en het is nog eens wat anders dan de rode of roze nagellak die ik normaal op heb. Hij dekte perfect na twee laagjes en ik vind het een erg mooie kleur!
 
Deze limited edition is alleen in de maand maart verkrijgbaar, voor €4,99 per flesje. Dus als je ze deze Fire Crackers toe wilt voegen aan je nagellakstash, moet je niet te lang wachten!

29 opmerkingen :

 1. Het zijn erg leuke kleurtjes, om vrolijk van te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De mosgroene is ook een favoriet van mij, mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kleurtjes, vooral de groene vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! De eerste vind ik leuk!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die roze en groene vind ik het mooist! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie kleurtjes, vooral de laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. High Energy krijgt van mij een big like! Jammer alleen dat hij waterig is, maar die kleur is zo geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie kleurtjes, lekker vrolijk! :) Mijn favoriet is Hot Chick! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke nagellakjes, vooral die eerste en laatste zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind de kleurtjes niet zo wauw deze keer eigenlijk. zeker dat groen, hmm zo toch wat herfstig vind ik :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh wat een heerlijke kleurtjes! ziet er ook mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Normaal doe ik altijd roze of rode nagellak op, maar nu ik het groene lakje zo zie, vind ik het eigenlijk hartstikke mooi! Vaak heb ik wel het idee dat zulke klerutjes mij niet staan, haha ;) Mooie lakjes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleuren vind ik. Zelf heb ik ook niet echt mooie nagels dus doe ik zelf bijna nooit nagellak op mijn handen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie kleurtjes,vooral die groene is gaaf! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de laatste het mooist! Wel een winterkleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze lakjes zijn echt leuk voor de lente/zomer! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah, ze zijn mooi! Ik zou ze wel dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat groene kleurtje is echt heel leuk! Als ik het ergens tegen kom koop ik het zeker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind High energy echt een prachtige kleur! Jammer dat 'ie niet zo goed dekt :(

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.