MY FAVOURITE BLOGS

De laatste tijd heb ik weer heel veel volgers erbij gekregen en daar ben ik reuze blij mee! Ik kijk eigenlijk wel op alle blogs van meiden die ook op die van mij reageren en zo ontdek ik weer een heleboel leuke nieuwe blogs. En die ga ik vandaag met jullie delen, zodat jullie misschien ook weer wat blogs kunnen toevoegen aan je volg lijstje!

Emilia's blog volg ik nu al een tijdje. Haar blognaam vind ik heel leuk en ook haar artikelen zijn erg leuk om te lezen. Ze heeft een hele fijne schrijfstijl en ze lijkt me ook gewoon zo'n leuk meisje ook al heb ik haar nog nooit gezien. Wat ik zo leuk vind aan Pixels by Emilia is dat het niet alleen een beauty- of een fashionblog is, maar dat er heel veel verschillende artikelen voorbij komen. Zo laat ze haar favoriete muziek zien, persoonlijke updates en shoplogs. Ik zou zeggen, neem gewoon even een kijkje! 
Yellow Lemon Tree, de blog van de 22-jarige Maura, is één van de leukste lifestyle blogs die ik ken. Als je gek bent op koken, mooie fotografie en reizen dan is Yellow Lemon Tree echt wat voor jou. Ik vind haar lay-out ontzettend mooi en haar artikelen lezen erg fijn. Ze maakt de meest lekkere recepten die me echt het water in de mond doen lopen. Dus, ben je nog op zoek naar een lekker recept voor vanavond? Kijk dan even op de blog van Maura!
 
De blog van Diana volg ik al vanaf het prille begin dat zij begon met bloggen, maar hij is nog nooit voorbij gekomen in mijn rijtje met favoriete bloggers. En dat terwijl ik haar blog elke dag wel bezoek! Diana heeft een ongelooflijk grote groeispurt doorgemaakt de laatste tijd en dat vind ik altijd erg leuk om te zien! Ik vind haar zo'n enthousiast en spontaan meisje en dat komt ook zeker naar voren in de leuke filmpjes die ze maakt. Haar blog is voornamelijk een beauty- en fashionblog en ik vind haar stijl heel leuk.
 
Zoals de naam al zegt, is de blog van Anita een echte fashionblog. Ik kende haar blog doordat zij laatst ook op het YBS VIP event was, waar ik ook was. Ik vind haar stijl heel leuk en afwisselend. Ze maakt hele mooie en duidelijke foto's van haar outfits waarbij ze lekker korte tekstjes schrijft. En dat vind ik soms ook heerlijk, gewoon lekker foto's kijken en geen hele lappen tekst lezen. Dus, ben je nog op zoek naar een leuke en spontane fashionblogger om te volgen, kijk dan even op Fashion Attacks!
 

En natuurlijk kan ook mijn eigen andere blog in dit rijtje niet ontbreken! Anderhalve week geleden startte ik deze blog op met vier meiden uit mijn klas voor onze schoolopdracht "de minionderneming". We zijn dus nog geen eens twee weken verder, maar hebben nu al bijna 250 volgers op Facebook, Twitter en Bloglovin'. Ontzettend leuk natuurlijk dat het zo goed gaat met onze blog! We zijn op het moment hard aan de slag met onze lay-out om het wat een professioneler uiterlijk te geven. Waarschijnlijk komt de nieuwe lay-out deze week online! Op Oh, Jolie vind je artikelen die gaan over 7 verschillende onderwerpen: Food, Beauty, Fashion, Lifestyle, Persoonlijk, Fotografie en DIY.

Kende jij deze blogs al?
 
 


42 opmerkingen :

 1. Wat leuk! Ik kende eigenlijk alleen de blog van Emilia! :) Haar volg ik ook al een tijdje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken! Ik ken Diana van D is for Dazzle, zij is echt leuk. En ik heb natuurlijk wel eens een kijkje op Oh Jolie genomen. De rest ken ik nog niet, ik ga eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn allemaal hele leuke blogs! Ik bezoek ze ook bijna allemaal!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuk! Ik kende alleen Oh Jolie (duhhuh.. ;)), dus ga zeker ook even bij de rest kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de meeste kende ik al ja! (: Ik vind de blog samen met je klasgenootjes ook super leuk hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pixelsbyemilia en Oh Jolie vind ik ook leuk! De rest volg ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk om te zien! Ik vind jouw blog ook erg leuk! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, maar stiekem ken ik ze allemaal al. :) Yellowlemontree vind ik op dit moment heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien, de meesten kende ik al

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken ze allemaal al, behalve Fashion Attacks. Ik ga even een kijkje nemen :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk lijstje! Yellow Lemon Tree is echt een fantastische blog, merci voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! Ik ken alleen Pixels By Emilia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Inderdaad een mooi rijtje blogs! Ik volg ze allemaal ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke blogs, zien er mooi uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah wat lief! Ik was helemaal verbaasd toen ik m'n lay-out voorbij zag komen op Bloglovin' hihi.
  Van deze blogs kende ik alleen Yellow Lemon Tree nog niet, maar ik vind receptenblogs altijd heel erg leuk, dus daar ga ik zo even kijken!
  En ik vind trouwens dat jullie het super doen met Oh, Jolie! Het ziet er nu al super tof uit allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk! Ken je ze zeker allemaal nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een kende ik er nog niet! De andere zijn heel erg leuk. Fashion Attacks is echt een van mijn favorieten, haar outfits zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een paar kende ik al wel maar sommigen ook niet, die ga ik zo gelijk even bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt leuk, ik kende er een paar nog niet! x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Alleen Yellow Lemon Tree kende ik, die is inderdaad erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk! ik ken eigenlijk alleen jouw andere blog. Maar ik ga zeker even een kijkje nemen op de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Emelia kende ik wel! De rest ga ik ook eens bezoeken :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk, 2 kende ik er nog niet! Straks even checken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leeuke blogs! Diana is idd een hele leuke blogger, ik volg haar al heel lang ook op youtube! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heel leuk, kende de meeste nog niet! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een aantal blogs kende ik al, maar ik denk dat ik toch maar eens een kijkje ga nemen op Yellow Lemon Tree. Die klinkt wel heel verleidelijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuke blogs inderdaad. Ik ken ze niet allemaal maar ga nu even snel een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Via dit soort artikelen kom je zo weer achter leuke blog's! Emilia kende ik al & wat schrijft ze leuk, maar de rest ken ik eigenlijk niet. Dat wordt eens een kijkje nemen bij de rest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk dat ik er tussen sta! Thanks girl! :) X

  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Op deze blogs kijk ik ook het meest! Ik vergeet soms de namen van blogs dus ik heb om mijn blog een rijtje met favoriete blogs gemaakt !

  Sta jij natuurlijk ook tussen haha maar die van jou vergeet ik niet meer!
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik volg Oh Jolie (of course) en Emilia ook!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Super leuke blogs allemaal en natuurlijk ook je eigen blog.
  Ook een echte aanrader is:
  www.petitemadame.nl over een hip, gezond en sportief leventje.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Heel leuke blogs! De meeste kende ik al :D

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Aaah wat leuk dat ik er tussen sta zeg :) thanks!
  De rest ken ik nog niet, maar daar ga ik ook maar eens een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. TUURLIJK kende ik Emilia al! De andere nog niet dus die ga ik gelijk even bekijken! Ben benieuwd :D

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.