OUTFIT | LEATHER JACKET AND CROSS RING

Afgelopen maandag liet ik al mijn nieuwe lente/zomerjas zien en veel van jullie vroegen of ik ook een "aan-foto" kon laten zien. En ja hoor, dat kan! Marieke maakte deze foto's van mij op het dakterras van onze school, waar het ondanks de kou prima vertoeven was in het heerlijke zonnetje!Naast mijn nieuwe jas droeg ik mijn Primark laarsjes, een Pull & Bear spijkerbroek, één van Rimmel's nieuwe Cocktail nagellakjes en de twofinger kruis ring die ik via eBay bestelde voor maar 76 eurocent inclusief verzendkosten. Mijn haar is gekruld op de foto's en voor degene die willen weten hoe ik dat deed: gewoon met een stijltang, ik gebruik er één van Carmen maar het kan natuurlijk met iedere stijltang!

29 opmerkingen :

 1. Hij is echt leuk en de ring is ook echt gaaf en wauw voor maar 76 eurocent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het jasje is heel gaaf! Staat je echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat jasje dus echt heel leuk hè, maar ik zie nu steeds meer mensen ermee lopen en tja ... nu hoef ik hem dus niet meer. Dat meerdere bloggers zoiets hebben maakt me dan niet zoveel uit, maar als ze in mijn naaste omgeving al met dat item rondlopen, dan vind ik dat du absoluut niet leuk. Ben daar soms zo'n muts in hè. Maar desalniettemin, leuke outfitfoto's en tof dat je een vriendin hebt die dat voor je kan doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat jasje is zo leuk! Ik heb 'm pasgeleden in het groen gepast, maar waren er toen alleen nog in grote maten. Misschien heb ik vandaag meer geluk, ga zo weer even naar de stad! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke jas! Die ring vind ik ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa, outfits vind ik altijd leuk om te zien! Ik vind jouw jas zo gaaf, staat je ook goed. Tof ook dat het middelste gedeelte een lekker licht kleurtje is, vind ik mooier dan de parka kleur! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je goed! Lijkt me een fijn jasje voor dagen zoals eergisteren, als het net te warm is voor een winterjas, maar te koud voor zonder jas. En gekruld haar staat je prachtig, wat ben je toch een mooierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De jas staat je zo leuk! Hij is echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie jas! Leuke foto's! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's, je jasje is heel leuk. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk je nieuwe jas! :) Staat je heel mooi. Lijkt me een fijne tussendoor jas.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een sexy dame met een sexy jas heb ik toch in beeld. Pffffoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldige jas! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, ik ben nog altijd fan van je jasje! Gorgeous. Wat leuk dat jij je haren hebt gekruld, staat je wel. Looking good, lieve Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Staat je goed Nicole! je hebt je haar ook leuk gekruld!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is het toch een súper leuk jasje, en het staat je ook nog eens leuk! :)) Tof dat je school een dakterras heeft trouwens, wou dat de mijne dat had..

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life ☞ De beste tips om meer met minder geld te doen!.