VLOGGER-DE-VLOG-VLOG MET NICOLE & MARIEKE

Ik denk dat er een nieuwe rubriek is geboren: "Vlogger-de-vlog-vlog met Nicole & Marieke". Marieke en ik kennen elkaar al 15 jaar (en nee, we zijn elkaar nog steeds niet zat). Twee grote passies de we delen zijn eten en bloggen. En laat dat nou net een perfecte combinatie zijn! Toen we afgelopen woensdag uit eten gingen bij Wang Hai, maakten we de meest mooie vlog ever toen we ijs gingen eten. Ik vind het altijd ontzettend leuk om vlogs te kijken op andere blogs, dus ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om die van ons te zien!

KLIK HIER als je het filmpje niet kunt zien.
 
Follow Coco Gold
 

 

28 opmerkingen:

 1. Haha leuke vlog! Ik heb daar ook weleens gegeten, best lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuk filmpje! :) Wat leuk dat jullie al zo lang vriendinnen zijn, volgens mij hebben jullie het gezellig gehad. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vlogger de vlog vlog, haha wat leuk! Ik vind de vlog heel leuk en niet te lang. Mooie ooglook ook trouwens! HAHA dat trucje, geniaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind filmpjes altijd heel leuk dus ga er vooral mee door :)!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha dit is zo'n random filmpje! Superleuk om te kijken :D En ik vind je make-up mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha vet leuk, het ziet er heel gezellig uit. Ik dacht bij 0:26 trouwens even dat jullie aan het afwassen waren hahaha, maar dat was dus gewoon ijs scheppen. En ik denk dat je je droom om nieuwslezeres te worden, nog best kan waarmaken haha, je doet het best goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha jullie zijn (te) gek! Super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk filmpje, marieke kan een leuk trucje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "En Marieke kan een trucje". Echt ik had het niet meer. En het was zó slecht, maar toch: ik had het niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ook echt, te vreselijk. Zó slecht, en ik lag helemaal dubbel. Om mezelf nog wel!

   Verwijderen
 10. Haha hele leuke vlog
  Xliefs daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha heel leuk gedaan! Moest hard lachen op 't eind.

  Love,
  www.thisoddgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lovely video! you have a great blog going!

  http://sarassweetstyle.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, het trucje is té leuk & dom! Ohla, en de vlog natuurlijk in het geheel was echt leuk om te bekijken! Ik ben benieuwd naar meer, dus ga ik jullie volgen! :")

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leukleukleuk! en ik krijg er zelfs zin van in ijs!

  BeantwoordenVerwijderen